İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Aliağa Köpek Eğitim Merkezi

Paylaş
 

Köpek eğitim merkezleri köpeğinizin her alanda gelişme kaydetmesini sağlamaktır. Bu eğitimler kısa süre içerisinde köpeklerin üzerinde olumlu etkilere yaratarak daha eğlenceli olurlar. Aynı zamanda bu eğitimler sayesinde köpekler sahibine daha fazla bağlanarak onlara daha çok sadık kalırlar. Sahiplerinin tüm söylediklerini yerine getirirler. Bu duruma gelebilmeleri içinde kısa süreli bir eğitimden geçmeleri gerekir.

Eğitimler köpeklerin sevdiği noktalarda yapılmasından dolayı eğitime daha kısa sürede adapte olurlar. Aliağa Köpek Eğitim Merkezi açık alanda köpeklere eğitim vererek eğitimi eğlenceye dönüştürürler. Köpek eğitimleri köpeğin yaşına göre değişkenlik gösterebilir.

Örnek olarak gösterilecek olur ise yavru köpeğe sahipseniz ve eğitim aldırmak isterseniz eğitim sürecinde en hızlı aşamayı kaydederek eğitimden öğrendikleri her şeyi sizlere aktarırlar. Erişkin bir köpeğe sahipseniz köpeğin bu zamana kadar alışkın olduğu tavır ve davranışları vardır. Bu tavır ve davranışları değiştirip yeniden oluşturmak biraz zaman alsa da erişkin köpeklerde uygulanan eğitimler oldukça farklıdır.

Köpek Eğitim Merkezlerinde Eğitim Nasıl Olur?

Köpek eğitimine başlamak isteyen köpek sahiplerinin en çok araştırdığı noktalardan bir tanesi olan eğitimin nasıl olacağı sorusunun cevabı şu şekildedir;

Öncelik olarak eğitime yazdırılan köpeklerin eğitim alanları açık havada bir noktada yer alır. Köpekler eğitimin ilk gününde bu noktalarda gezdirilir ve yer bir nevi köpeğe tanıtılır.

Köpeklerin duygusal bir bağ oluşturabilmesi için hoca ile iyi anlaşması gerekir. Bu anlaşma ise tamamen hocaya bağlı olmakla birlikte hocanın köpeğe karşı olan sabrı ve iyi niyeti eğitim sonuna kadar devam eder.

Köpekler eğlenceli oyunlara bayılırlar bu nedenle eğitimin ilk dersinde köpeği hem ortama hem de eğitime hazırlamak için eğlenceli oyunlar oynanır. Bu oyunlar sonrasında köpek başardığı tüm oyunların sonunda ödüllendirilir. Böylelikle köpek eğitimlere daha hevesli bir şekilde gelir.

Köpek Eğitimi Hakkında Bilgiler | PetBurada.com

Tuvalet eğitimi henüz almamış köpekler için tuvalet eğitimi verilir. Tuvalet eğitiminde sizler köpeğinizin dışarıya mı yoksa evin belirlenen alanlarda ki noktalara mı tuvaletini yapacağı sizler tarafından belirlenir ve eğitim sizlerin vermiş olduğu cevaba göre eğitim ilerler.

Komut eğitimleri köpeklerin çabuk alıştığı eğitimdir. Yat, kalk, otur, gel ve git komutları eğitim esnasında köpeğe aşılanır. Eğitim sonunda köpekler bu komut becerilerine tam anlamıyla sahip olur.

Köpek Eğitimlerinin Köpeğe Faydaları Nelerdir?

Köpekler aldıkları eğitimi eğlenceli bir şekilde alırlar ise bu eğitimler olumlu olarak sonuçlanır. Köpekler içine kapanık ise dışarıya dönük olur ve sosyalleşir. İnsanlara olan saldırganlığı biter ve kendini sevdirmeye başlar.

Yemeklerini düzenli bir şekilde yer ve buda köpeğin sağlığı açısından oldukça önemlidir. Tuvaletini eskisi gibi her bulduğu yere yapmaması sizin açınızdan iyidir. Eğitimin en önemli kısmını oluşturan bu nokta köpeğin olumlu yönde geliştirir.

Köpek Eğitimi İçin Aliağa Köpek Eğitim Merkezine Gelin

Aliağa Köpek Eğitim Merkezi alanında uzman kadrosu ile sizlerin köpeklerinin en iyi şekilde gelişmesine ve eğitilmesine destek oluyor. Çalışanlar işini severek yapmakla birlikte her detayı en ince noktasına kadar düşünerek eğitim süresi boyunca köpeğinizin mutlu olmasını sağlar.

Eğitimde köpeğin gelişmesi için gerekli olan tüm eğitimler verilir eksik olan herhangi bir eğitim kalmaz. Profesyonel bir köpek eğitim merkezi arıyor iseniz bizleri arayabilirsiniz. Köpek eğitimleri ile alakalı öğrenmek istedikleriniz ve sormak istediğiniz sorular var ise merkezimize gelerek yüz yüze bir görüşme yaparak tüm sorularınızın cevabını öğrenebilirsiniz.

Köpek Eğitimi Nasıl Verilir? - miyhav.com

Eğitimler fiyat olarak da her bütçeye uygundur. Sizlerde köpeğinizin profesyonel hocalardan destek alarak gelişmesini isterseniz zaman kaydetmeden Aliağa Köpek Eğitim Merkezi köpek eğitimine dâhil edebilirsiniz.

Bu yazı 521 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak