İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Çiğli Köpek Eğitim Çiftliği

Paylaş
 

Köpek eğitimlerinin köpek üzerinde olumlu etkilerini bilen ve bunu gören insanların bir çoğu köpeğinin daha iyi şartlarda yaşamasını sağlaması için Çiğli Köpek Eğitim Çiftliği ile köpeğine her türlü eğitimi aldırıyor. Eğitim sayesinde köpeğin hem zihni hem de aktifliği gelişir. Örnek olarak gösterilecek olur ise sürekli olarak ev içerisinde bulunan köpekler zamanla ev ortamına ve evde yaşayan kişilere alışır. Herhangi yabancı birilerinin kokusunu aldığı zaman yabancı gördüğü için ve sosyal yaşamı olmadığı için hırçınlaşır, sürekli olarak havlar.

Eğitimler köpeğin sosyal yaşamını iyi yönde etkilediğinden dolayı yabancılar ile de anlaşır, hırçınlaşma huyları azalır ve her daim sevecen olur. Köpekler yetiştirilme tarzına bağlı olarak sahiplerine itaat etmezler. Ancak bir köpeğe sözünüzü dinletmeniz için köpeğinizin sizi bir lider olarak görmesi gerekir. Aksi takdirde köpeğiniz ile gittiğiniz her yerde huzursuz davranışlar sergileyerek hem çevreyi hem de sizleri rahatsız eder. Köpek eğitim çiftliğinde profesyonel hocalar köpeğinize eşlik ettiğinden dolayı itaat etme özelliği eğitim süresinde gelişir.

Köpek Eğitim Çiftliğinin Faydaları Nelerdir?

Çiğli Köpek Eğitim Çiftliği köpeklerin yaşamları ve öğrenmeleri gereken tüm eğitimleri alarak daha rahat bir hayat yaşalar. Köpek eğitim çiftlikleri köpeklerin sevdiği açık alanlarda yapılır aynı zamanda doğa ile iç içe olan bu eğitim noktalarında köpekler hem eğlenir hem de öğrenirler. Köpek eğitim çiftliklerinin köpekler için faydaları şu şekildedir;

Köpekler neden üzgün bakar? - Güncel yaşam haberleri

Gelişimini sağlamış olan köpeklerin belirli başlı davranışları söz konusudur. Bu davranışları değiştirmek ve huylarının yeniden şekillendirilmesi köpek sahipleri için oldukça güç bir durumdur. Köpeğin gelişimine ve eğitimden aldığı faydaya göre 1 ila 2 aylık bir süre içerisinde sahip olduğu huzursuz davranışları ortadan kalkar, mutsuz halleri olmaz ve aynı zamanda sürekli olarak havlama durumları ortadan kalkar.

Sahibi ile arasında yoğun bir duygusal bağ oluşur ve sahibine daha çok bağlanır. Böylelikle sizlerin vermiş olduğu otur, yat, kalk, bekle ve benzeri gibi komutlarınızı yerine getirir.

Köpek çiftliğinin en önemli faydalarından bir tanesi tuvalet eğitimidir. 3 aylık bir köpeğe sahipseniz ve henüz tuvalet eğitimi aldırmadıysanız köpek eğitim çiftliğinde ilk olarak verilen bu eğitimden faydalanarak köpeğinizin evinizin belirli bir noktasında ya da dışarıya tuvaletini yapmasını sağlayabilirsiniz.

Eğitmen Hocanın Önemi Nedir?

Eğitim, kime verilecek olursa olsun iyi bir eğitimde karşı tarafa birçok şey öğretebilirsiniz. Özellikle köpekler hem insancıl, hem dost canlısı hem de zeki hayvanlar olmasından dolayı eğitilebilir hayvanlar arasında ilk sırada yer alıyor. Güzel bir eğitim sonrasında köpeğiniz sizin her derdiğinizi yapar ve sözünüzden çıkmaz. Köpeği bu raddeye getirebilmek için iyi bir eğitmen şarttır. Köpek için iyi bir eğitmenin önemi şu şekildedir;

Almanya'da evcil köpeklerin günde en az iki kez dışarı çıkarılması zorunlu  hale getirilecek: "Köpekler oyuncak değil, onların da ihtiyaçları var" -  Medyascope

Köpeklerin eğitime alışabilmeleri için eğitmen hoca ile duygusal bağ kurmaları ve eğitmen hocayı sevmeleri gerekir. Aksi takdirde alınacak olan eğitimde faydalı olunmaz.

Köpekler eğlenceli oyunlar oynamayı severler bu nedenle eğitmen hocanın sürekli olarak eğlenceli oyunlar oynaması gerekir. Böylelikle eğitimde %80 oranında fayda sağlanır.

Başardığı tüm görevlerden sonra mutlaka ödül verilmelidir. Ödül verilen köpekler eğitime daha çok istekli olurlar. Bu şekilde eğitilen tüm köpekler eğitimini başarı ile tamamlar bu durumda da hocanın önemi büyüktür.

Köpek Eğitimi İçin Bizlere Ulaşın

Çiğli Köpek Eğitim Çiftliği olarak hem değerli hocalarımız hem de eğitim alanlarımız köpeğiniz için oldukça uygun bir yerdir. Dilerseniz eğitimler hakkında bizleri telefon ile arayarak tüm bilgileri öğrenebilirsiniz.

Bu yazı 665 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak