İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Foça Köpek Eğitim Çiftliği

Paylaş
 

Köpekler hem çok sevilen hem de insanlar için iyi bir dost olabilen hayvanlardır. Bu nedenle dünya üzerinde birçok insan evinde, bahçesinde, dükkanında köpek besler. Eğer sizlerde bir köpek sahibi iseniz onun iyi bir yaşam sürmesi için Foça Köpek Eğitim Çiftliğinde verilen eğitimlerden köpeğinizin faydalanmasını sağlayabilirsiniz.

Köpek eğitim çiftliğinde verilen tüm eğitimler köpeğinizin gelişimi için olumlu etkiler yaratır. Büyüme ve gelişme yılında olan köpekler hem daha agresif hem de daha saldırgan tavır içerisinde olabilirler. Aynı zamanda köpeklerin daha hırçın ve saldırgan tavır içerisinde olması yetiştirilme tarzına bağlı olarak da değişkenlik gösterebilir. Ancak sürekli olarak saldırgan bir yapısı olan köpekler çevreye zarar vermekle birlikte sahiplerini de rahatsız ederler. Köpeğinizde davranış bozukluğu var ise bu davranışlarını düzene koymak için eğitim alabilirsiniz. Eğitimler köpeğinizin gelişiminde önemli rol oynar.

Köpek Eğitim Çiftliğinde Köpekler İçin Verilen Eğitimler

Foça Köpek Eğitim Çiftliğinde verilen eğitimler tamamen köpeğin eğitilmesi ve tüm gelişimlerini en iyi şekilde tamamlaması için önemli adımlardır. Sizlerde köpeğinizin iyi bir eğitim alması ve her şeyi tek bir eğitimde öğrenmesi için köpek çiftliğine yazdırabilirsiniz.

Köpeklere Neden Şeker Verilmez? | Sevimli Pet Taksi

Yapılan eğitimler köpeklerin eğlenmesini sağladığı gibi her başardığı görev sonrasında ödüllendirilerek köpek eğitime daha çok heveslendirilir. Verilen tüm eğitimler köpeklerin sevdiği açık alanlarda yapılır, aksi durumlarda hava koşullarının kötü olduğu zamanlarda yer ve mekan değişkenlik gösterebilir. Sizler ister kış aylarında isterseniz de yaz aylarında köpeğinizi eğitime verebilirsiniz. Köpek eğitim çiftliğinde verilen eğitimler şu şekildedir;

Tuvalet Eğitimi

Öncelikle tuvalet eğitimi her köpek için verilmez. Ancak yavru olan köpekler için bu eğitim alınabilir. Yavru bir köpeğe sahipseniz daha sonra ki dönemlerde tuvalet problemi yaşamak istemiyorsanız köpeğinizi eğitime vererek hangi noktaya ve evin hangi alanında tuvaletini yapacağını belirleyebilirsiniz. Eğitmen hocaların sabırlı davranışları sayesinde eğitim sonunda köpeğiniz tuvalet eğitimi esnasında öğrenmesi gereken her şeyi öğrenir ve uygular.

Davranış Eğitimi

Köpekler gerek yetiştirilme tarzından gerekse de sahiplerinin davranış şekillerinden dolayı çoğu zaman hırçın, sinirli ve agrasif tavırlar sergileyebilirler. Durumun tam tersinde ise oldukça suskun, korkak ve sessiz tavırları sergileyen bir köpeğiniz var ise davranış bozukluğu söz konusudur. Bu davranış bozukluğuna kısa süre içerisinde müdahale edilmediği takdirde köpeğinizde psikolojik problemler ve çeşitli sorunlar meydana gelebilir. Mesela sizleri dinleyebilir. Bu durumun altında yatak birçok farklı sebep olsa da verilecek olan doğru eğitim ile bu davranışlar ortadan kalkabilir.

Köpekler hakkında şaşırtan bilgiler | TLC

İtaat Eğitimi

İtaat eğitimi bir köpeğin mutlaka alması gereken bir eğitim türüdür. Köpeğinizi doğru bir şekilde itaat eğitimi vermediğiniz zaman sizin söylediklerinizi dinlemez ve verdiğiniz komutlara uymaz. Foça Köpek Eğitim Çiftliği itaat eğitiminde otur, kalk, dur, bekle, gel ve ölü taklidi gibi çeşitli komut eğitimleri verilir. Bu komut eğitimlerini yerine getiren köpeklere ödül verilir. 1 ya da 2 aylık eğitim süresi sonunda köpeğiniz sizin söylediğiniz her şeyi yapar.

Tasma Eğitimi

Tasma eğitimi, büyük köpeğe sahip olan kişiler için tavsiye edilir. Köpeğinizi dışarıya çıkardığınız zaman sizin istediğiniz noktaya gelmiyor ise tasma eğitimi aldırarak sizi dinlemesini sağlayabilirsiniz.

Profesyonel Köpek Eğitimi İçin Bizi Arayın

Foça köpek eğitim çiftliği, tamamen eğitim odaklı olup köpeğiniz için en iyisi uygulanır. Profesyonel hocalarımız ile köpeğinizin öğrenmesini istediğiniz tüm eğitimleri aldırabilirsiniz. Eğitimler hakkında bilgi sahibi olmak için bizlere telefon ile ulaşarak eğitim süreçleri, eğitimlerin neler olduğu ve eğitim fiyatlarını detaylı olarak öğrenebilirsiniz.

Bu yazı 1079 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir adet yorum var.

  1. Onur BİLGİN dedi ki:

    Köpegin için egitim aldırmak istiyorum bana ulaşırmısınız.
    0553 635 01 78

Bir yorum bırak