İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Güzelbahçe Köpek Eğitimi

Paylaş
 

Sadık dostlarınızın daha iyi bir yaşam sürmeleri için onlara köpek eğitimi aldırmanız tavsiye edilir. Bu eğitimler aynı zamanda sadece köpekler için değil sizler içinde kurtarıcıdır. Güzelbahçe köpek eğitimi her geçen gün değişen ve gelişen eğitimleri ile köpeklerinizin her alanda gelişme kaydetmesine yardımcı oluyor.

Köpek eğitimleri arasında köpeğinizi dışarıda ne şekilde gezdirmeniz gerektiğiniz, davranış bozuklukları yaşanmaması adına köpeğinize nasıl davranmanız gerektiği, sizlerin verdiği komutlara uyup uymadığı oldukça önemli konulardır. Köpekler hassas varlıklar olmasından dolayı uyguladığınız yanlış tavırlar köpeğin gelişimini etkileyerek daha farklı davranışlar sergileyebilir. Bu gibi durumların yaşanmaması ve köpeğinizin uysal olması için köpek eğitimleri alarak köpeğinizi iyi yönde geliştirebilirsiniz.

Köpek Eğitimleri Nasıl Yapılır?

Köpek eğitimleri genel olarak köpeklerin rahat edeceği alanlarda yapılır. Bu alanlar genellikle açık hava noktalarıdır. Güzelbahçe köpek eğitimi alanları yeşillik içerisinde ve büyük hektarlık alanlarda yapılır. Eğitim süreleri köpeğinizin cinsine ve yaşına göre değişkenlik gösterebilir. Yavru köpekler eğitime daha yatkın olmakla birlikte ve komutları kısa sürede öğrenirler. Yaşı büyük olan köpeklerin bu zamana dek alışmış olduğu davranışlar olmasından dolayı komutları ve davranışlarını yeniden şekillendirmek biraz zor olsa da güzel bir eğitim sonrasında köpeğiniz her detayı öğrenecektir. İyi bir köpek eğitimi için ilk uygulanan işlemler şu şekildedir;

Köpekler Neden Başını Yana Eğer? - Ajanimo

İtaat Programı Başlatmak

İlk eğitim programında köpeğinizin sizlere nasıl itaat edeceği ve sizin nasıl davranacağınızı belirler. Köpeklerin eğitime ilk başladıkları zaman aldıkları eğitim itaat programıdır. İtaat programı süreleri değişkenlik gösterebilir.

Pozitiflik

Köpeğinizin sizlerin komutlarını ve sözlerini dinleyebilmesi için köpeğinize yaklaşımınızın pozitif olması gerekir. Sizler ne kadar pozitif davranırsanız karşılığında köpeğinizde size o şekilde davranır. Köpek eğitimi programında hangi durumlarda sevgi göstermeniz gerektiği ve ne şekilde yaklaşmanız gerektiğini de sizlere aktarır. Böylelikle köpeğinizin davranış bozukluklarının olmasını ilk baştan engelleyebilirsiniz. Köpeğinize sürekli olarak sinirli yaklaşırsanız büyüdüğü zaman hırçın bir köpek olur. Uysal davranırsanız da durum tam tersidir.

Terapi Köpekleri” ile mucizevi sonuçlar - QBLOG

Eğlenceli Oyunlar Oynanır

Köpek eğitimlerinin eğlenceli olması köpekler için oldukça önemlidir. Eğitim programında eğlenceli ve zekâ oyunlarına da yer verilir. İyi vakit geçiren köpekler kısa süre içerisinde eğitim veren kişilerden tüm komutları öğrenir ve kısa süre içerisinde uygulamaya başlarlar.

Tasma Eğitimi

Eğitim programları içerisinde yer alan tasma eğitimi programı köpeğinizin tasma ile nasıl taşınacağını, olası durumlarda tasmanın kullanılmama noktalarını öğrenebilirsiniz. Tasma eğitimi programında ilk olarak köpekler tasma ile tanıştırılır. Tasma ile tanıştırdıktan sonra tasma köpeğe takılarak bu tasma içerisinde nasıl yürümesi gerektiğinin eğitimi verilir. Tasması takılı olduğu esnada ani hareket yapmadan ve çekiştirmeden onu gezdirmeniz gerekir. Köpek eğitimi esnasında tüm noktaları öğrenebilirsiniz.

Sosyalleşme Eğitimi

Eğitimin en önemli noktasını oluşturan konu sosyalleşmedir. Köpeğin diğer insanlara ve hayvanlara karşı olan tavırları, yaklaşımları, yeni yerler görmesi köpek için oldukça iyidir. Sürekli olarak evde olan köpekler gelen insanlara karşı hem yabani hem de saldırgan davranabilirler. Eğitimin büyük bir parçasını oluşturan sosyalleşme eğitimi ile tüm bilgileri öğrenebilirsiniz.

Güzelbahçe Köpek Eğitimi İle Daha Zeki Köpekler

Güzelbahçe köpek eğitimi ile köpeğinizin her alanda gelişmesini ve hırçın davranışlardan uzak olmasını isterseniz bizleri arayarak eğitim programınızı oluşturabilirsiniz. Eğitim programının gidişatı tamamen köpeğinize bağlıdır. Eğer ki yavru bir köpeğiniz var ise hiç düşünmeden eğitim programı başlatabilir ve verimli eğitim alabilirsiniz. Yavru olan köpekler eğitime daha uygun olan köpeklerdir ve komutu direkt olarak algılarlar. Köpek eğitimleri hakkında bilgi almak için bizden yararlanabilirsiniz.

Bu yazı 646 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak