İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Çeşme Köpek Eğitim Merkezi

Paylaş
 

Çeşme Köpek Eğitim Merkezi köpeğinizi her alanda geliştirerek daha profesyonel bir şekilde yaşamını sürdürmesine olanak sağlar. Köpeğinizde mevcut olan davranış bozuklukları ortadan kalktığı gibi kendisini eğlendirir ve her alanda daha aktif rol oynar. Özellikle köpekler sürekli olarak aynı nokta üzerinde kaldıkları ve farklı akranları ile bir araya gelmedikleri zamanlarda çeşitli davranış bozuklukları meydana gelebilir. Bu durumda da köpeğiniz için hem farklı şehir hem de sürekli olarak sosyal aktivite yapmanız tavsiye edilir.

Köpek eğitimleri köpeğinizin sosyal yaşamının da aktif olmasını sağlar. Bu nedenle hem yavru köpekler için hem de gelişmiş olan köpekler için eğitimler tavsiye edilir. Köpek eğitimlerinde sadece köpekler için değil köpek sahipleri içinde oldukça önemlidir. Köpeğe hangi zamanlarda nasıl davranmanız gerektiğini öğrenerek davranışlarının düzenli olmasını sağlayabilirsiniz.

Köpek Eğitim Merkezinin Köpek İçin Faydaları Nelerdir?

Köpek eğitim merkezi köpeklerin daha iyi yaşamaları için olanak sağlayan bir yerdir. Köpek eğitiminde köpek için faydalar şu şekildedir;

Köpeğiniz ile aranızda duygusal bir bağ kurulur ve bu bağ sonrasında köpeğiniz size her anlamda itaat eder, sizleri koruma iç güdüleri gelişir ve üzerinize daha fazla düşer.

Çeşme Köpek Eğitim Merkezi eğitimi sonrasında köpeğiniz sizlerin ona verdiği görevleri yerine kısa süre içerisinde getirerek otur, kalk, dur, git, gel, yat ve bekle gibi komutlarınızı uygular.

Önemli koronavirüs araştırması: Eğitimli köpekler Covid-19 hastalarını  tespit edebiliyor - Dünyadan Haberler

Tuvalet eğitimi alan köpekler sizlerin belirlediği alanlara tuvaletini yapar ve diğer odalarla herhangi bir ilişkisi kalmaz. Tuvalet eğitiminde çoğunlukla köpek sahipleri köpeklerini dışarıda tuvalet yapmaya alıştırırlar. Dilerseniz eğitim esnasında bunu ayarlayabilirsiniz.

Davranış bozuklukları olan köpekler her yerde saldırgan tavır içerisinde olurlar. Bu saldırgan tavır ve davranışları ortadan kaldırabilmek için eğitim şarttır. Eğitim sonunda köpeğinizde mevcut olan davranış bozuklukları ortadan kalkar.

Köpekler sizin sözünüzü dinlemesi ve itaat komutlarınıza uyumlu davranması için sizin liderliğinizi kabul etmiş olması gerekir. Eğitim sırasında köpeğinizin liderliğinizi kabul etmesi için uygulamanız gereken tavır ve davranışlar sizlere öğretilir. Bu davranışlara köpeğinizde alışır ve liderliğinizi kabul eder.

Köpek Eğitimleri Neleri Kapsar?

Köpek eğitimleri köpeğinize öğretmek istediğiniz her alanı kapsayabilir. Her cins köpek için uygulanan eğitimler farklıdır. Örnek olarak gösterilecek olur ise K9 cinsi köpeklerin aldığı eğitimler genel olarak korumacı eğitimlerdir. Bu eğitimleri koruma iç güdüsü olmayan köpeklerin uygulaması oldukça zordur. Köpeklerin aldıkları eğitimler şu şekildedir;

İtaat Eğitimleri

Köpeklerin aldıkları eğitimin ilk başında itaat eğitimleri gelir. İtaat eğitimleri otur, kalk, dur, yat, pati ver, bekle ve ölü taklidi yap gibi komutların öğretilerek köpeklerin uygulanması istenir. 2 aylık süre içerisinde köpekler verilen tüm komutları öğrenerek yerine getirir.

En zeki köpek cinsleri

Tasmasız Eğitim

Köpeğinizi tasmasız gezdiremiyor ve tasma ile sizlere rahat mı vermiyor? Tasmasız eğitim ile köpeğinizi dilediğiniz her yerde ve her noktada gezdirebilirsiniz. Unutmayınız ki köpeği siz gezdireceksiniz köpek sizi gezdirmeyecek. Bu eğitimlerde köpeğinize nasıl davranmanız gerektiği ve dışarıda ne şekilde gezdireceğinizin bilgisi verilir ve eğitmen hocalar ile birlikte de tasma eğitimi birebir uygulanır.

Çeşme Köpek Eğitim Merkezimizden Hizmet Alın

Çeşme Köpek Eğitim Merkezimiz ile sizlerde köpeğinizin ihtiyacı olan eğitimi alabilirsiniz. Eğitimler 2 aylık ve bir aylık periyodlar ile yapılır. Sizlerde köpek eğitimi ile alakalı merak ettiğiniz ve öğrenmek istediğiniz tüm bilgileri öğrenebilir ve köpeğinizin daha mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Eğitim sonrasında daha sosyal, daha zeki, daha çevik bir köpeğe sahip olmak için bizlerden destek alabilirsiniz.

Bu yazı 1500 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir adet yorum var.

  1. Tual Şahiner dedi ki:

    4aylık maltipo cinsi köpeğim var eğitime vermek istiyorum ücret öğrenebilirmiyim

Bir yorum bırak