İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Bergama Köpek Eğitim Merkezi

Paylaş
 

Köpek eğitim merkezleri köpeğin gelişimini tamamlaması, tüm bilgi ve becerilerinin ortaya çıkarılmasını sağlayan önemli bir eğitim programıdır. Bergama Köpek Eğitim Merkezi, tamamen köpekler için doğal bir ortam hazırlanarak yapılır. Köpekler doğa ile iç içe, kendilerini özgür hissettikleri yerlere bayılırlar. Bu nedenle tüm eğitimler açık alanda ve yeşilliğin bol olduğu yerlerde yapılır. Ancak bu durum her eğitim merkezinde aynı değildir, farklı noktalarda da eğitim verilebilir. Köpek eğitimleri süresi genel olarak değişkendir. Çoğunlukla 1 ila 2 aylık bir eğitim süreci vardır. Bu eğitim süreci yavru köpeklerde değişkenlik gösterir. Yavru köpekler diğer köpekler ile kıyaslandığı zaman davranış olarak herhangi bir alışkanlıkları olmadığı için eğitime adapte olarak verilen tüm eğitimleri hızlı bir şekilde öğrenir. Böylelikle 2 haftalık bir süreç içerisinde de aldığı eğitimlerin birçoğunu uygulamaya başlar.

Köpek Eğitim Merkezlerinde Ne Gibi Eğitimler Verilir?

Bergama Köpek Eğitim Merkezi, köpeğin cinsine ve yapısına göre verilecek olan eğitimler farklıdır. Aynı zamanda sizler köpeğinizin hangi alanda eğitim almasını istiyorsanız o alanda eğitim aldırabilirsiniz. Örnek olarak gösterilecek olur ise köpeğinizin sizleri korumasını isterseniz verilecek olan eğitim farklıdır. Köpeğinizin daha sosyal olmasını, davranış bozukluklarınızın düzenlenmesini istiyorsanız bu alanda yapılacak olan eğitim farklıdır. Köpek eğitimleri için uygulanan eğitimler şu şekildedir;

Alan Koruma Eğitimi

Alan koruma eğitimleri her köpek için uygun olmayan bir eğitim türüdür. Özellikle K9 köpekler için uygun olan bu eğitim de köpeğinizin evinizi, işyerinizi ya da evinizin bahçesini korumasını isterseniz alması gereken eğitim alan koruma eğitimidir. Eğitim sonunda köpek belirlenen alanı korur ve eve gelen, tehdit unsuru oluşturan yabancılara karşı saldırgan davranır, onları evden uzaklaştırır.

Köpek Eğitimi Nasıl Verilir? - miyhav.com

Davranış ve Sosyalleşme Eğitimi

Çok fazla saldırgan olan köpek çevreyi rahatsız eder, hiçbir köpek ile anlaşamaz ve evinize gelen insanlara karşı da saldırgan bir tavır ile yaklaşır. Bu durumun tam tersine oldukça korkar ve sessiz sakin olan bir köpek doğasına aykırı bir tavır içerisindedir. Bu gibi davranışlar köpeğin psikolojisini olumsuz yönde etkileyerek birçok problemi beraberinde getirebilir. Köpek eğitimi ile tüm davranışlarını düzeltebilirsiniz. Aynı zamanda köpeğiniz sürekli kemirme eğiliminde ise davranış ve sosyalleşme eğitimi tavsiye edilir.

Özel Komut Eğitimi

Özel komut eğitimi köpeğinin kendisine arkadaşlık etmesini isteyen insanlar için uygulanan bir eğitimdir. Bu eğitim içerisinde havlama eğitimi, pati eğitimi, geri git komutu eğitimi, yuvarlan komutu, çak ve öl komutu gibi birçok işlem yaptırılır. Eğitim sonunda köpeğinize dilediğiniz gibi bu komutları yaptırabilirsiniz.

İstanbul Köpek Eğitimi

İleri İtaat Eğitimi

Temel itaat eğitiminden sonra verilen bir eğitim türüdür. Bu eğitim de genellikle tasmasız gezebilme ve kayış kullanmadan gezebilme eğitimidir. İleri itaat eğitimi yaklaşık olarak 1 ay sürer ve temel itaat eğitiminin gelişmiş halidir. Köpeğinizde istenmeyen tüm huylar değiştirilir. Aynı zamanda herhangi bir aksesuar kullanmadan işaret ve beden dili ile eğitimler verilir.

Bergama Köpek Eğitimlerinde Bizden Yararlanın

Bergama Köpek Eğitim Merkezi, alanında uzman kadrosu ile sizin için değerli olan hayvan dostlarınıza en iyi eğitimi veriyoruz. Hocalarımızın ilgi ve alakası, tecrübeli davranışları ile köpeğiniz kısa sürede eğitilir. Her bütçeye uygun fiyat garantisi ile sizlerde köpeğinizin daha eğlenceli bir hayat sürmesini isterseniz bu eğitimlerden faydalanabilirsiniz. Bizler ister web sitemiz aracılığı ile isterseniz de telefonlarımız üzerinden ulaşarak merak ettiğiniz tüm soruları bizlere sorarak tüm cevapları öğrenebilir ve köpeğinizin eğitim alacağı alanı da görebilirsiniz.

Bu yazı 617 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak