İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Urla Köpek Eğitim Çiftliği

Paylaş
 

Köpekler hayatta var olan en önemli varlık ve en önemli dostlardır. Özellikle sahibine alışan köpekler bir aileden daha yakın olurlar. Sahiplerini her zaman koruyucu davranarak onları tehlikelere karşı önceden uyarırlar. Kıskançlık duyguları olan köpekler sahiplerini hiç kimse ile paylaşamazlar. Özellikle yavru iken alınan köpekler sahiplerini görmeden yaşayamaz ve onların başına gelen en ufak olumsuzlukta sahiplerine olan sevgilerini hep göstermek isterler. Urla köpek eğitim çiftliği köpeklerin en iyi şekilde eğitilmesine ve geliştirilmesine yardımcı olan bir nevi eğitim kampıdır. Bu eğitimler köpeklerin sevdiği alanlarda ve mekanlarda yapılmakla birlikte eğitim için genellikle açık ve yeşillik alanlar tercih edilir. Bu eğitimlerin sonucunda köpeğiniz alışılagelmiş tavır ve davranışları geride bırakarak daha eğitimli, daha zeki ve daha çevik bir hale gelirler. Yaşamlarını daha iyi geçirebilmeleri için köpeklerde eğitim şarttır.

Köpek Eğitimi Fiyatlarımız - GÜNDEM - Karaman NetHaber

Köpek Eğitim Çiftliğinde Ne Yapılır?

Urla Köpek Eğitim Çiftlikleri tamamen eğitim odaklı hazırlanır ve burada yer alan hocalar alanında uzman kişilerden oluşur. Tüm cins köpekler ile alakalı bilgi sahibi olan eğitmen hocalar bir köpeğe ilk nasıl yaklaşması gerektiğini ve eğitim esnasında köpeğinizin iyi bir şekilde eğitilebilmesi ne tür yollar izleneceği eğitim başlamadan belirlenir. Her köpeğin farklı hal ve tavırları vardır. Bu tavırları göz önünde bulundurarak eğitim yöntemleri uygulanır. Köpek eğitimleri köpeğin yetenek ve becerisine göre değişkenlik gösterebilir. Özellikle yavru olan köpekler eğitime tam anlamıyla yatkın olup kısa süre içerisinde olumlu gelişme kaydederler. Yetişkin olan köpekleri ise tekrardan yeni bir davranışa alıştırmak biraz zaman alabilir. Köpeklerin eğitim süreçleri şu şekildedir;

Öncelik olarak köpekler itaat eğitimi alırlar. Hem sahibine hem de eğitmen hocaya itaat edilmesi için çalışmalar yaptırılır. İlk olarak otur, kalk, yat, bekle, gel gibi komutlar öğretilir.

Köpeğinizin yetiştirilme tarzından dolayı korkma eğilimleri var ise yapılan eğitimler ile bu durum ortadan kalkar.

Köpeğinizin evinizi ya da işyerini korumasını isterseniz yapılacak olan eğitimler oldukça farklıdır. Bu eğitim için köpeğinizin uygun olması gerekir. Hırçın köpek için kontrollü saldırma ve sakin karakteri olan köpek içinde ne şekilde saldıracağı öğretilir.

Tuvalet eğitimleri 3 aylık köpekler için uygundur. 2 hafta sonrasında köpekler tuvalet eğitimini en iyi şekilde öğrenmiş olur.

Sürekli olarak havlayan ve çevreye rahatsızlık veren köpeklerde davranış bozuklukları söz konusudur. Bu durumda köpeğin davranışları düzelmez ise zamanla daha kötü problemler ile karşılaşılabilir. Eğitim ile bu davranış bozukluklarını ortadan kaldırarak köpeğinizin sosyalleşmesi sağlanır.

Köpek Eğitimlerinin Faydaları Nelerdir?

Köpek eğitimlerinin her alanda hem köpeğe hem de sahibine birçok faydası bulunur. Bu faydalardan en önemlisi köpek hem daha aktif hem de daha sosyal birisi olur. Köpeğinizin sosyalleşmesi demek eve gelen misafirinize daha sevecen, dışarıda ki köpeklere karşı daha az saldırgan olması demektir. Böylelikle köpeğinizi dilediğiniz zaman dilediğiniz yere çıkarabilirsiniz. İtaat eğitimi alan köpek sahibinin sözünden çıkmaz ve öğrendiği komutları da hemen yerine getirir. Aynı zamanda köpeğin sağlıklı olabilmesi için sahibinin tavırları oldukça önemlidir. Bu eğitimde sizlerin de nasıl davranılacağı öğretilir.

Köpek Eğitimi Rehberi, Köpek Eğitimi Nasıl Yapılır? — Vetrium | by Vetrium  Ankara Veteriner Kliniği | Medium

Köpek Eğitimleri İçin Bizi Arayın

Urla Köpek Eğitim Çiftliği uzman kadrodan oluşması ile birlikte köpeğinize profesyonel eğitim verirler. Eğitim sonrasında köpekler itaat eğitimi, tuvalet eğitimi ve diğer tüm eğitimleri öğrenerek uygulamaya başlar. Sizlerde köpeğinizin daha sağlıklı ve yaşama karşı daha sevecen olmasını isterseniz bizleri arayarak randevu alabilir ve eğitimler ile alakalı görüşme sağlayabilirsiniz.

Bu yazı 1008 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak