İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Beydağ Köpek Eğitimi

Paylaş
 

Hayatımızın birçok alanında hayvanlar ile vakit geçirmeyi oldukça değerli bulmaktayız. Evcil hayvanlar ile geçirilen vakitlerde hem enerji bakımından hem mutluluk bakımından çok farklı bir durum yaşadığımızı belirtebiliriz. Beydağ köpek eğitimi olarak yaşamış olduğunuz evcil hayvanların eğitimleri konusunda sizlere yardımcı olacağımızın garantisi vermekteyiz.

Köpeklerin bulunmuş oldukları ortamlara uyum sağlamaları, bu ortamda sizlerle rahat vakit geçirebilmeleri, aynı zamanda kendileri için eğlenceli ve kolaylaşmış anlar yaşayabilmeleri eğitim ile mümkün olabilmektedir. Köpeklerin eğitimi sırasında farklı birçok adım olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca köpek eğitirken farklı etmenlerin bu eğitim sürecine etki ettiğini de belirtebiliriz. Peki, köpek eğitim süreci nasıldır, nasıl ilerler, içerikleri nelerdir sorulara yazımızın devamında cevap verebiliriz.

Köpek Eğitimi Nasıl Başlar?

Köpek eğitimi için öncelikli olarak atacağınız adımlara hâkim olmanız gerekmektedir. Aksi takdirde yapılacak olan yanlış bir eğitim süreci köpeğinizin eğitilmesinden çok daha rahat bir zaman geçmesine sebep olabilir. Öncelikli olarak bu eğitimleri verebilmek için profesyonel firmalardan yardım almanız daha uygun olacaktır.

Bunun dışında köpeğinizin eğitilmesi için eğer kendiniz profesyonel eğitim verebilecek durumda değil iseniz bu konu ile ilgili eğitim almanız da mümkündür. Köpek eğitiminde öncelikli olarak temel kuralların öğretilmesi gerektiğini belirtebiliriz.

Yani köpeğe otur, kalk, hayır, evet gibi komutları öğretmek ile başlamaktayız. Köpeklerin eğitime başlayabilmeleri için en uygun yaş Aralığının 6-9 ay olduğunu söyleyebiliriz. Tabii ki bazı ırklara göre veya bazı durumlara göre bu durum değişkenlik gösterebilir.

Köpeklere Öğretilmesi Gereken İlk Komutlar

Köpeklere Beydağ köpek eğitimi olarak ilk önce temel itaat eğitimi öğretmekteyiz. Köpeğin boynunda tasması olduğu halde oturması, oturup beklemesi, hayır, evet veya takip et gibi komutları bu aşamada öğretmekteyiz. Köpeğe öğretmiş olduğumuz komutlar sadece sakin ortamlarda değil kalabalık yerlerde de uygulayabilecek şekilde öğretilmektedir. Köpeğe bu aşamada otur, bekle tarzındaki komutlarda süreye çok uzun tutmamak gerekmektedir.

Köpek eğitimi yeni aldığı için süreyi uzun tuttuğumuz an dikkati dağılabilir ve bu komutları tekraren uygulandığı zaman işe yaramayabilir. Köpeğin eğitimi ile ilgili olarak adımları takip ederek herhangi bir sorun olmaması için dikkat etmekteyiz. Eğer köpeğin herhangi bir sorunu yok ise bu eğitim 5 hafta gibi bir sürede başarılı şekilde sonuçlanır.

Köpek Eğitimi İleri İtaat

Köpeği eğitirken temel itaat eğitimi verildikten sonra farklı bir eğitim çeşidine geçmek mümkündür. Öğretilecek olan diğer eğitim türü ise ileri itaat eğitimidir. İleri itaat eğitimini temel itaatten ayıran en önemli ayrıntı köpeğin boynunda tasmasının olmamasıdır. Yani köpeğe komutları verilirken tasması dışında tamamen otorite ile eğitim verilmektedir. İleri itaat eğitiminde bekle, otur gibi komutların süreleri daha uzun tutulabilir.

köpek eğitim merkezi, köpek eğitimi

Böylelik ile köpeğin konsantrasyonu arttırılabilir. Ayrıca bu eğitimde farklı bazı özellikler öğretilerek köpek ile şov amaçlı eğlenceli anlar oluşturulabilir. Firmamız hayvan haklarına saygı gösteren başarılı bir firma olduğu için eğitim konusunda hayvanların herhangi bir şekilde zarar görmemesine ciddi bir önem ve hassasiyet göstermektedir.

Çalışma Şeklimiz

Beydağ köpek eğitimi olarak köpeklerin bu eğitimleri tam manası ile alabilmesi için gereken çabayı profesyonel bir şekilde göstermekteyiz. Eğitim sürecimiz içerisinde can dostlarınızdan ayrı kalmak istememek, onları özlemek gibi durumlarınıza saygı gösterecek şekilde bir program düzenlemekteyiz. Köpeğinize vereceğiniz eğitim içerikleri köpeğin eğitim ve süresi gibi pek çok faktör ücretlerimize etki etmektedir. Sizlerde köpeğinizin profesyonel ellerde kendi haklarına saygı gösterecek bir kurum tarafından eğitilmesini istiyor iseniz iletişim numaralarımızdan veya online olarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Bu yazı 428 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak