İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Buca Köpek Oteli

Paylaş
 

Dünya genelinde yayılma gösteren köpek otel ve pansiyonları son yıllarda ülkemizde de çok büyük bir talep görüyor. İnsanlar seyahate çıkacakları zaman köpeklerini ne yapacaklarını kara kara düşünürler. Bu düşünmeleri ortadan kaldıran ve köpeğinizi içiniz rahat bir şekilde emanet edebileceğiniz yerlerden biri köpek oteli ya da köpek pansiyonu oluyor. Buca köpek oteli bu otellerden biridir. Eşsiz bir kalite ve hizmet ile köpekleri en iyi şekilde ağırlamaya çalışan köpek otellerini tercih ederek köpeğinizin daha sağlıklı ve mutlu günler geçirmesini sağlayabilirsiniz.

Köpekler duygularını çok yoğun bir şekilde yaşarlar. Bu sebeple de sahiplerinden ayrıldıkları zaman mutsuz olurlar. Köpek otelleri çeşitli etkinlikleri ile bu üzüntüyü ortadan kaldırarak çok mutlu bir ortam yaratır. Köpeğinizin en güzel eğitimleri alıp en güzel zamanı geçirmesini sağlar. Ülkemizin dört bir yanında köpek otelleri bulunuyor. Gün geçtikçe köpek oteli ya da pansiyonlarının sayısı artıyor. Fakat ruhsatsız bir şekilde köpek oteli ve köpek pansiyonu açan da çok yer bulunuyor. Bu otellere dikkat edip tercih etmemek gerekir.

İdeal Bir Köpek Oteli Nasıl Olmalıdır?


En yakın dostlarımız olan köpekler en ideal koşullarda barındırılmalıdır. Köpek sahipleri şehir dışı ya da yurtdışına çıkarken köpekleri köpek otellerine yerleştirir. Fakat yerleştirilen köpek otellerinin ideal olup olmadığını iyi bir araştırma sonucu anlamak gerekir. Köpek otellerinin mutlaka ruhsatı olması gerekir. Otele gittiğiniz zaman yetkiliden ruhsatı görmek istediğinizi söyleyip teyit ettikten sonra köpeği yerleştirmek gerekir.

Aynı zamanda köpek otellerinin geniş bir bahçesi olması gerekiyor. Buca köpek oteli en ideal köpek otellerinden biridir. Köpek otellerinin mutlaka köpekler için aktiviteleri bulunmalıdır. İdeal bir köpek oteli gereğinden fazla köpeği barındırmaz. Aynı zamanda köpekleri aşılı olmasına da dikkat eder. Köpeklerin yeme ve içmesine özen gösteren köpek otelleri tercih edilmelidir. Son yıllarda ülkemizde köpek otelleri ile ilgili pek çok gelişme yer alıyor. Her geçen yıl daha da fazla olan köpek otelleri arasından en iyisini seçmek gerekir.

Köpekleri Köpek Oteline Bırakmadan Önce Nelere Dikkat Etmek Gerekir?


Köpekleri köpek oteline bırakmadım önce orada çalışan yetkililere aklınıza takılan bütün soruları sorabilirsiniz. Aklınıza herhangi bir şey takılırsa veya orada bulunan bir şey beğenmezseniz köpeğiniz orada bırakmadın. Köpek ile kimin ilgilendiğini görmek ve tanımak gerekir. Oteli kimin çıkıp girdiğini öğrenmek gerekir. En önemli hususlardan biri de çalışanların köpeklere davranış şekli oluyor. Köpek otellerinde dikkat edilmesi gereken şeylerden bir diğeri köpeklerin kaldığı bölmelerin boyutu ve hijyeni olmaktadır.

Köpek otelinde bulunan açık alan ile kapalı alanın boyutuna ve etkinlik şekillerine dikkat etmek gerekir. Köpeğinizin büyük ya da küçük ırklar ile aynı alanda mı barındırılacağı konusunda bilgi edinmek gerekir. Aynı zamanda oyun sırasında köpeklere kimlerin göz kulak olduğunu da öğrenmek gerekir.

Köpeği Köpek Oteline Bırakırken Nelere Dikkat Edilmeli?


Köpekleri köpek oteline bırakırken bütün aşılarının tam olduğundan emin olmak gerekir. Buca köpek oteli son zamanlarda ön plana çıkan otellerden biridir. Köpekler çok duygusal hayvanlar olduğu için veda sırasında duygusal bir an yaşamayıp ona geri döneceğinizi söyleyerek gülümseyerek vedalaşın.

Köpek otelinde köpeğiniz ile ilgilenecek olan yetkiliye köpeğinizin nelerden hoşlanıp nelerden hoşlanmadığını söyleyin. Köpeğiniz aşırı sinirli ya da sosyalleşmeyi sevmeyen bir köpek ise bunu da mutlaka bildirmeniz gerekiyor. Köpeğinizi bırakırken onun huzursuz olduğunuz edersiniz kesinlikle köpeğinizi orada bırakmayın. Bir süre köpeğinizin oradaki hareketlerini izleyerek mutlu olup olmadığını incelemeniz gerekir.

Bu yazı 1008 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak