İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Çeşme Köpek Pansiyonu ve Oteli

Paylaş
 

Köpek bakımının zor ve özenli bir iş olmasından dolayı köpek otellerinin sahiplerinin seyahatlere çıkmak zorunda kaldıklarında dostlarını güvenle bırakabileceği yerlerdir. Köpek sahipleri bile zaman zaman köpekleriyle ilgilenirler. Ancak Doggo Hotel deneyimli kadrosundan ve köpekler için maksimum konfordan memnunolunmalıdır. Çeşme Köpek Pansiyonu ve Oteli, köpeklerin sahibi olmayan kafesler yerine kendileri için özel olarak tasarlanmış odalarda yaşamalarına izin verir.

Bu, köpekler ve özgür ruhları için son derece önemli bir detaydır. Ayrıca bu merkezler köpek sahiplerinin köpeklerine güvenle güvenebilecekleri bir yerdir. Köpek Oteli, köpeklerin temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, diğer köpeklerle sosyalleşmelerine olanak tanıyan, temel ve ileri eğitim verdikleri bir merkezdir. Bu nedenlerden dolayı, köpek beslemek için en iyi ortamın sahibi olmayan bir köpek oteli olduğunu söylemek kolaydır. Köpek otelinde çeşitli başka hizmetler de mevcuttur. Bu hizmetler aynı zamanda eğitim ve veterinerlik hizmetleri olarak da somutlaştırılabilir.

Köpek Oteline Neden İhtiyaç Vardır?

Dostlarınızın seyahate çıktığınız durumlarda sahiplerinden ayrılma durumundan dolayı kurtarıcı ve güvenilir merkezlerinde bakımı sağlanan yerlerdir. Bu durumlarda köpekler için en iyi durum köpek otelidir. Köpek otelleri, köpeklerinden bir süre uzak durması gereken köpek sahipleri için kurtarıcıdır. Köpek, sahibinden uzakta veya uzakta olsa bile, Çeşme Köpek Pansiyonu ve Oteli kendi evini veya sahibini aramayacaktır.

Bir sahibinin yokluğunda, köpek oteli, onların temel ihtiyaçlarını karşılayacakları bir yerdir. Bunun yanı sıra köpek bakımı, birçok ayrıntıyı içeren çok zor bir iştir. Bu detaylar köpeğin sağlığı için hayati önem taşır. Bu nedenle, gerekli detayları usta olmadan bilen ve karşılayan kişilere ihtiyaç vardır. Köpek sahibi, evcil köpeği kısa sürede terk ederken, PetSurfer aracılığıyla köpeği sahibine bırakabilir. Ancak bu süre uzatılırsa uzun süreli bakım gerekir. Dolayısıyla “köpek oteli” konsepti köpek sahibinin hayatını kolaylaştırıyor.

Köpek Oteli Seçiminde Göz Önünde Bulundurulması Gerekenler Nelerdir?

Bakım merkezlerinin değerlendirilmesinde göz önünde bulundurulması gereken ilk kıstas köpekle bire bir kimin ilgilendiğini, deneyimlerini ve belgelerini sorun. Günün 24 saati otelde kimin olacağını öğrenin. Köpek davranışı, bakımı ve hatta eğitimi için lütfen çalışan belgelerine bakın. Köpeğinizin kaç saat ve ne kadar yürüyüş yapacağını öğrenin. Köpeğinizin iç ve dış alanlarda dolaşmak için yeterli alana sahip olup olmadığına bakın.

Bunun ışığında köpeğinizin egzersiz ihtiyaçlarının gün içinde karşılanıp karşılanamayacağını belirlemek için ayrıntılı bir plan arayın. Küçük köpeklerin ve büyük köpeklerin, köpeğin oyun süresi boyunca farklı yerlere veya farklı zamanlarda birlikte yerleştirilmesi, olası ciddi yaralanmaları büyük ölçüde önleyecektir. Ayrıca Çeşme Köpek Pansiyonu ve Oteli oyun sırasında köpek tarafından kimin denetleneceğini de sorun. 

Bakım merkezlerinde köpeğin bulunduğu alanı kokular için kontrol edin. Hafif bir köpek kokusu kabul edilebilir, ancak köpeğinizi asla dışkı ve güçlü bir koku bulunan bir yerde bırakmamalısınız. Köpeklerin ne zaman, nasıl ve nereye yerleştirildiği, yiyecek ve su kapları temiz konulardır. Köpeğiniz herhangi bir şekilde kirlenirse, köpeği yıkayan deneyimli ve yetkin personel olup olmadığını kontrol edin. Banyoya bakmak isteyebilirsin.

Aynı zamanda yemek zamanı köpeğinizin alışkın olduğu zamana uyup uymadığı gözlenmelidir. Köpeğinizin bu konuda özel ihtiyaçları varsa, lütfen sahibini yazılı olarak bilgilendirdiğinizden emin olun. Otelin daimi bir veteriner hekimi olup olmadığını veya yakınlarda 24 saat açık bir klinik olup olmadığını sorun.

Can dostunuzun başına kötü bir durum geldiğinde yani acil bir durumda hangi önlemleri almaları gerektiğini öğrenin. İstediğiniz zaman arayabileceğiniz ve köpeğiniz hakkında bilgi alabileceğiniz telefon numarasını alın. 24 saat kameralar isteyin ve bunları uzaktan görüntüleme fırsatı olup olmadığını belirleyin. İç ve dış alanlardaki bölmeler ve çitler yeterince yüksek olup olmadığı dikkat edilmelidir. Köpeğin tırmanarak veya zıplayarak kaçamayacağından emin olun. Otelden ayrılmadan çok önce, lütfen köpeğinizi oraya birkaç kez götürün ve burayı ona bildirin. Bunun yanı sıra köpeğin otele ve personeline karşı davranışını gözlemleyin.

Bunun yanında köpeğinizi tutmayı planladığınız köpek oteli ve sahibi için internette arama yaptığınızdan emin olun. Tanıdığınız biri daha önce bu otelde köpeği terk ettiyse, onlara otel hakkındaki izlenimlerini sorun. Bunların tümünü karşılayan firmamızda köpeğinize en uygun ve kaliteli hizmetin verileceğinden emin olabilirsiniz.

Bu yazı 2138 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir adet yorum var.

  1. Ruhnaz dedi ki:

    Pomerian 2.5 aylık erkek tüm aşi ları var bir hafta pansiyon yada hotel çeşmede

Bir yorum bırak