İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Çiğli Köpek Oteli

Paylaş
 

Köpek oteli genellikle köpeğinden bir süreliğine ayrı kalmak için kurtarıcı bir yer olabilmektedir. Bu nedenle köpeği olan biri bu yerlere köpeğini güvenli bir şekilde bırakabilir. Çünkü burada köpekler ne sahibini aramaktadır ne de ev ortamını aramaktadır. Burada köpeğinizin bütün gerekli ihtiyaçları karşılanmaktadır. Yemek ve bakım gibi her şey köpeğinize sunulmaktadır. Köpek bakımı zor bir iş olmasının yanı sıra birçok detaya sahiptir. Bu detaylar ise genellikle köpeğinizin sağlığı için hayati bir önem içermektedir. Bu nedenle bu detaylar için sahibinin haricinde bilgili ve yetenekli kişilere ihtiyaç duyulmaktadır. Bu yetenekli kişiler ise sahibinin yokluğunda köpek oteli gibi bir yerde bulunmaktadır.

Köpek Oteli Güvenli midir?

Köpek oteli genellikle köpeği olan kişilerin içleri rahat ve huzurlu bir şekilde köpeğini bırakabileceği bir yerdir. Köpek oteli kapsamında köpeğin temel ihtiyacı karşılanır, diğer köpekler ile sosyalleşmesi sağlanır, temel ve ileri seviyede eğitimi verilmekte olur. Bu nedenlerden dolayı sahibi olmadan bir köpek en güvenli bir yere emanet edilmelidir. Burası kısa süreliğine onun yaşayabileceği en güzel ortam olabilir. Çiğli köpek oteli içerisinde başka türlü hizmetlerde bulunmaktadır. Bunlar ise genellikle veteriner ve eğitim olarak yer almaktadır. Bu yüzden sahibinin olmadığı zamanda köpeğin en rahat edeceği yer köpek otelidir. İş gereği veya tatil amaçlı bir planınızın olduğu durumlarda köpeğinizi nereye bırakacağınız düşünmek yerine köpek otellerini tercih edebilirsiniz.

Köpek Oteli Ne Zaman Kullanılır?

Bir köpeğin sorumluluğunu almak çok zor bir iştir. Köpek sahibi olmak o yüzden o kadar kolay değildir. Nasıl bir bebek veya küçük çocuğun ihtiyaçları varsa köpeğinde aynı şekilde birçok temel ihtiyaçları bulunmaktadır. Bu ihtiyaçlar da bir insan yardımı ile giderilebilmektedir. Bu nedenden dolayı köpek sahibi olan kişiler belirli bir süre için yokluğu gereği köpeğini güvenilir bir yere bırakmak durumunda kalırlar. Fakat günümüzde böyle durumlardan dolayı köpekler için en güvenilir yer çiğli köpek oteli gibi bir yer olabilmektedir. Burada köpeğiniz hiçbir şekilde sıkılmaz ve sizi aramaz o yüzden içiniz rahat bir şekilde gideceğiniz yere gidebilirsiniz.

Köpek Oteli Neden Tercih Edilir?

Köpek oteli genellikle sahibinin uzun süreli birtakım işlerinin olması sonucu köpeğini bırakabileceği bir yer olabilmektedir. Bu oteller keyifli ve aynı zamanda huzurlu olabilmektedir. Bu nedenle köpeğiniz burada fazlasıyla rahat edecektir. Köpekler sahibinin üstüne çok fazla düşer ve birbirlerinden ayrı kaldıkları zaman köpek depresyona girip rahatsızlanabilir. Çiğli köpek oteli ise köpeğin sahibinden ayrı kaldığı zamanlarda sevgi ihtiyacını giderebileceği bir yer olabilmektedir. Köpek oteli daha çok uzun süreli ayrılıklar için tercih edilen özel bir tesistir. Köpeklerin oyun oynayabileceği bahçeli bir alanı bulunup, diğer köpekler ile sosyalleşmesi sağlanmaktadır. Bu sebeplerden dolayı köpek sahibi kişiler köpeklerini bu tür yerlere içleri rahat bir şekilde bırakabilir. Tüm bu konuların yanı sıra köpek oteli yavru bir köpek için eğitimi açısından oldukça önemli bir yer olabilmektedir. Köpeklerin temel eğitimi ve ileri düzey eğitimi köpek oteli tarafından verilebilmektedir. Bu sayede hem köpeğin hem de sahibinin ihtiyacını kolaylaştırmak için eğitim sunulmaktadır.

Köpeğin Eğitimi Neler Olabilir?

Köpeğin eğitim alabileceği konular başlıca itaat eğitimi olurken aynı zamanda tuvalet eğitimi de olabilmektedir. Yavru bir köpeğe sahipseniz köpeğinizi küçük yaşta eğitmeniz en doğru karardır. Çünkü küçükken eğitilen bir köpek her zaman sevgi dolu, sadık ve sevecen tavırlı olabilmektedir. Bu nedenle yavru bir köpeği sosyalleştirmek de çok önemlidir. Köpeğinizi etnik kökenli ve demografi özelliklerde bulunan kişiler ile tanıştırmaya çalışmalısınız. Doğru bir köpek eğitimi için en önemli husus  iyi bir sosyalleşmekten geçmektir. Yavru köpeğiniz ile doğa yürüyüşü, araba sürme, alışveriş gibi etkinlikler yaparak pozitif bir hayat sürmesine neden olabilirsiniz. Tüm bunların sonucunda köpeğiniz mutlu olsun diye sevdiği mamasından verebilirsiniz. Köpeklerin insanları ve diğer hayvanları dişlemesinin en temel nedeni ise küçüklükten itibaren yeteri kadar kaynaşmamış olmasıdır. Diğer evcil hayvanlar ile oyun oynadığı zaman bu ona çok iyi gelecektir. Haftada birkaç defa evcil hayvanlar ile oynaması gerekmektedir. Bu yüzden kurumumuzdan en iyi hizmeti alabilirsiniz.

Bu yazı 1233 kere okundu.
  • Site Yorum

2 adet yorum var.

  1. Saniye taşkın dedi ki:

    İki haftalığına maltaza tersiyer cinsi erkek köpeğimi bırakmak istiyorum fiyat ve yeriniz hakkında bilgi alabilirmiyim?

  2. Yasemin dedi ki:

    Merhabalar 10 günlüğüne amerikan staf köpeğimi otelinizde misafir etmek istiyorum fiyat bilgisi ve koşullarınızı öğrenebilirmiyim ?

Bir yorum bırak