İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Dikili Köpek Eğitim Merkezi

Paylaş
 

Köpek eğitim merkezinin her anlamda köpekler için iyi olduğunu biliyor musunuz? Köpeğinize yeteri kadar vakit ayıramıyor ve öğrenmesi bilgileri öğretemiyor musunuz? O zaman Dikili Köpek Eğitim Merkezi üzerinden verilen eğitimlere köpeğinizi kayıt ettirerek hem sosyalleşmesine katkı sağlayabilir hem de öğrenmesi gereken tüm eğitimler 2 aylık bir süreç içerisinde öğrenmesi sağlayabilirsiniz. Her ne kadar eğitimler köpeğin öğrenme eğilimine, becerisine, verilen görevlere uyup uymamasına bağlı olsa da yaklaşık 1 ay ya da 2 aylık bir süreç içerisinde eğitim tamamlanır. Eğitim tamamlanıp bittikten sonra köpeğinizde ki olumlu değişimleri gözle görülür bir şekilde fark edebilirsiniz. Özellikle yavru köpeklerin alışılmış herhangi huy ve davranışları olmadığından dolayı yavru köpeğe sahipseniz mutlaka eğitim aldırmanız tavsiye edilir. 3 aylık olan köpeklerde tuvalet eğitiminin mutlaka verilmesi gerekir. aksi takdirde köpeğiniz evinizin herhangi bir noktasına tuvaletini yaparak istenmeyen görüntüler oluşturabilir.

Köpek Eğitim Merkezinde Verilen Eğitimler Nelerdir?

Dikili köpek eğitim merkezi, köpek için her alanda çeşitli eğitimler verirler. Bu eğitimler hem köpek sahipleri hem de köpekler için oldukça önem arz eden eğitimlerdir. Eğitim süresi boyunca köpekler hem eğlenir hem de öğrenirler. Sizlerde köpeğinizin profesyonel hocalar ile birlikte çalışıp, eğlenceli vakitler geçirip birde üstüne tüm eğitimleri başarı ile tamamladığını görmek ister misiniz? Köpek eğitim merkezinde uygulanan eğitimler şu şekildedir;

Tuvalet Eğitimi

Tuvalet eğitimi genel olarak 3 aylık ve yeni doğan köpekler için geçerli olan bir eğitimdir. Yaşı büyük olan ve gelişmiş köpekler bu eğitimden muaftırlar. Sizler köpeğinizin hangi noktalara tuvaletini yapmasını isterseniz seçiyorsunuz ve eğitim veren hoca ile birlikte köpeğiniz bu eğitimi alıyor. Yavru köpekler eğitim odaklı olup kısa sürede öğrendiklerinden dolayı tuvalet eğitimini de 1,5 haftalık bir süreçte öğrenirler.

Sosyalleşme Eğitimi

Köpeğinizle günlük işlerinizden dolayı yeteri kadar ilgilenemiyor ve onu dışarıya çıkaramıyorsanız köpeğiniz evde sürekli olarak durmasından dolayı çeşitli davranış bozuklukları ile karşı karşıya kalabilir. Bu gibi durumlarda genellikle köpekler hırçınlaşır, agrasif olur, yabancılara karşı daha sert davranır ve sahibini dinlemezler. Sosyalleşme eğitiminde köpekler farklı noktalara giderek yeni yerler keşfeder, (örneğin eğitim noktası gibi.) yeni ve farklı insanlar ile duygusal bağ kurar. Böylelikle hayatında çeşitli farklılıklar olmasından dolayı davranışları düzelir. Eğitim süresinde de farklı cins köpekler ile karşılaşacağından dolayı köpeğinize bu durum iyi gelir.

Koruma Eğitimi

Her cinsin aldığı eğitimler birbirinden farklıdır. K9 cinsi köpekler koruma eğitimi alırlar. Koruma eğitimi, bir evin bahçesini korumak, bir dükkânı korumak ve bir evi korumak gibi çeşitli nedenlerden dolayı alınır. Eğitim süresinde köpekler hem oyun oynar hem de öğrenirler. Bu eğitimde yabancılara karşı saldırgan tavır, saldırganlığın kontrolü, yabancılara karşı dikkatli ve temkinli olma gibi birçok eğitim sürecinden geçerler. Bu eğitim süreci diğer eğitimlere göre biraz daha yoğun geçse de eğitim sonunda artık herkesten daha güvenli olabilirsiniz.

Dikili Köpek Eğitim Merkezimize Uğrayın

Dikili Köpek Eğitim Merkezimiz sizlere eğitim konusunda profesyonel destek sağlıyor. Eğitmen hocalarımız alanında uzman kişilerden oluşuyor olup tüm eğitimlerde bilgi sahibidir. Her cins köpek hakkında bilgi sahibidir. Bu nedenle köpeğinize karşı nasıl davranması gerektiğini bilerek ona göre yaklaşır. Eğitim alanlarımız köpekler için uygun olan noktalarda yapılır. Sizlerde dilerseniz köpeğinizin eğitimi için eğitim alanlarımızı görmeye gelebilir ve eğitimler hakkında merak ettiğiniz tüm bilgileri bizlerden öğrenerek köpeğiniz için en iyisini tercih edebilirsiniz.

Bu yazı 706 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak