İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Dikili Köpek Eğitimi

Paylaş
 

Dikili köpek eğitimi hizmetimiz sayesinde köpekleriniz ile aranızdaki ilişkiler güçlenecek ve beraber vakit geçirmek daha keyifli bir hâl alacaktır. Köpek eğitimi sırasında en iyi sonuç alınan eğitim yöntemi pozitif eğitimin yöntemidir. Köpek sahipleri genellikle yanlış bilinen doğrular ve kulaktan dolma bilgiler doğrultusunda köpeğine eğitim vermeye çalışırken daha çok durumları zorlaştırır. Köpek sahipleri eğitim sırasında genellikle köpekler üzerinde baskıcı bir tavır sergileyerek hareket etmeye çalışır.

Köpeklerini korkutarak eğitim vereceğine inanır. Fakat bu tavır kesinlikle yanlıştır. Bu durum karşısında kişi olumsuz sonuçlar almanın yanı sıra ortaya çok vahşi ve saldırgan bir köpek çıkarabilir. Halk arasında birçok kişi köpekler üzerinde farklı yöntemler deneyerek eğitim vermeye çalışırken köpekler üzerinde geri dönüşü olmayan travmalar oluşturur. Bu tarz sorunların önüne geçmek için mutlaka Profesyonel kişiler tarafından eğitim alınması gerekmektedir.

Köpeklerin eğitim esnasında zevk alarak hareket etmesi gerekmektedir. Köpekler yapıları gereği doğrultusunda alıngan yapıya sahip olmaktadırlar. Sevildiğini ve değer gördüğünü hissettirecek olan pozitif eğitim köpekler üzerinde kesinlikle etkilidir. Köpekler kişinin istediği her şeyi gerçekleştirdiği takdirde karışıklığında ödül maması verilmelidir.

Köpek Eğitim Merkezlerinde Her Cins Köpek Eğitilir Mi?

Köpeklerin cinsiyeti, yaşı, ırkı ve cinsi fark etmeksizin Dikili köpek eğitimi sayesinde başarılı bir şekilde eğitilir. Köpek eğitim merkezleri profesyonel hizmet sunmaktadır. Köpek eğitim merkezlerinde köpeklerin korkularının üzerine gidilmez. Yanlışları cezalandırılmak yerine doğruları ödüllendirilir. Bu sayede sadık dostunuz daha fazla ödül alacağını düşündüğü için sürekli doğru hareketler yapmaya özen gösterir.

Köpekler hayvanlar âleminin en zeki hayvanları arasında yer almaktadır. Ödül kazanmak için yanlış hareketler yapmaktan kendileri kaçınırlar. Yetişkin ve sonradan sahiplenmiş olan köpeklerin geçmişte yaşamış olduğu sorunları ve hayatı oldukça önemlidir.

Kötü bir geçmişe sahip olan bazı köpekler zaman içerisinde saldırganlaşabilir ve vahşi bir yapıya sahip olabilir. Köpek eğitim merkezlerinin amacı da köpeğin yaşamış olduğu kötü olan her ne olursa olsun ona bunları unutturmak ve ona yeni bir eğitimli, düzenli hayat sunmaktır.

Köpek Eğitimi Hakkında Bilgiler | PetBurada.com

Eğitimli Köpeğin Avantajları Nelerdir?

Dikili köpek eğitimi sayesinde sadık dostunuza kazandırılması gereken en önemli temel eğitimleri kazandırıyoruz. Eğitimli bir köpek evde yalnız başına kalabilir. Evde yalnız başına kaldığı süre zarfı içerisinde eşyalarınıza ve mobilyalarınıza zarar vermez. Tuvaletini nereye yapması gerektiğini siz söylemeden kendisi bilir. Eğitimi tamamlanmış can dostunuz evde olsa bile evinizde rahat bir şekilde misafir ağırlayabilir ve eğlenebilirsiniz. Dışarıda herhangi bir kalabalık ortamda sizin komutlarınıza uygun davranır. İstemediğiniz hareketleri yapmaz.

Köpek Eğitim Merkezlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Köpeklerinize eğitim verecek olan kişilerin mutlaka profesyonel kişiler olması gerekmektedir. Köpeğinizin uzun süre geçireceği merkezin mutlaka temiz ve düzenli olması gerekmektedir. Köpeğiniz sizden ayrı kaldığı için strese girebilir ve eğitim verecek olan kişilere zorluk çıkarabilir. Hizmet verecek olan kişilerin bu tür zorlukların üstesinden gelecek kişiler olmasına özen göstermelisiniz.

İstanbul Köpek Eğitimi

Eğitim Tamamlandıktan Sonra Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Can dostunuzun eğitiminin tamamlandığını düşünüyor musunuz? Yanılıyorsunuz. Evet, sadık dostunuz belli başlı bir eğitim sürecinden geçerek birçok kayda değer alışkanlıklar kazandı fakat sadık dostunuz eğitimi sadece bu kadarla sınırlı değildi.

Köpeklerde eğitim ömrü boyunca sürmektedir. Temel eğitimi tamamlanmış olan dostunuz artık sizin için ideal bir ev arkadaşı olmuştur. Bu noktadan sonra ev arkadaşınıza olumlu veyahut olumsuz şekil vermek sizin elinizde olan bir durumdur. Köpeğinizin kazanmış olduğu bu alışkanlıkları değiştirmemeli ve ona unutturmamalısınız. Köpekleriniz için en iyi hizmeti kurumumuz tarafından alabilirsiniz.

Bu yazı 628 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak