İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Köpek Otelinin Önemi Nedir?

Paylaş
 

İnsanın en sadık hayvan dostu bir köpektir. Nihayetinde sahibine bağlıdır. Onu korumak için güvenilir bir hayatı sağlanmalıdır. Sadık hayvanları için bir köpek oteli arayanlar, öncelikle acentenin hizmetlerinden haberdar olmak isterler. Köpek Oteli’ni arayarak konaklama öncesinde ve sırasında köpeğe verilen hizmetler hakkında bilgi alabilirsiniz. ,

Toplanan bilgiler, sadık arkadaşlarını tatilde veya seyahatte nerede tutacakları konusunda kendilerini rahat hissetmelerini sağlayacaktır. Sadece telefonla alınan bilgilerden memnun olmayanlar randevu alarak oteli ziyaret edebilir, köpeğin konaklamasını kontrol edebilir ve detaylı bilgi alabilir.

İzmir köpek Oteli hizmeti alacak hayvanlar için belirli şartlar aranmaktadır. Haksız muameleden kaçınmak için bu bilgileri otel yetkililerinden almak önemlidir. Çünkü aşısı olmayan köpekler otele giremiyor. Köpekleri için başka yer düzenlemeyenler bu engelle karşılaştıklarında sorun yaşayabilirler. Çok sayıda kedi köpek oteli var.

Ancak çoğu hayvanları kafeslerde tutuyor. Evcil hayvanlara dikkat edenler, sevimli arkadaşlarını tatil için kafeslerde tutmak istemiyorlar. Son yıllarda bu hizmeti veren otellere konforlu oteller de eklenmiştir. Bu evcil hayvan otelleri kedi ve köpekleri barındırabilir, lüks tesisleri, ev konforu ve işletme yönetimi personeli ilgilerini çekti ve işi bıraktılar.

Köpek Otelinin Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Seçim yaparken, bir izne ve çalışma iznine sahip olduğunu görmeli ve gerçek zamanlı olarak yerini kontrol etmelisiniz. Tam aşılamayı sağlamak için köpeğinizin veya kedinizin diğer kedilerle iyi geçinebildiğinden emin olun. Tedavi gören veya ilaç alan bir evcil hayvan arkadaşınız varsa, onu takip ettiğinden emin olun. Acil bir durumda, görevli bir veterinerin veya çalışan bir veterinerin olduğundan emin olun. İzmir köpek Oteli kişisel adresinizi ve iletişim bilgilerinizi onlarla paylaşın, sizinle istedikleri zaman iletişim kurabilirler. Veteriner hekim bilgilerini otel yetkilileri ile paylaşarak, evcil hayvan arkadaşlarınızı sürekli kontrol edebilirsiniz. 

Evcil hayvan pansiyonuyla iletişime geçmek üzere olduğunuz sosyal medyadaki yorumları okuduğunuzdan emin olun. Kandırılmadan ev konforu ve profesyonel bakıcılar sağlayan firmaları listenize eklemenizde fayda var. Uyku alanlarının rahatlığını ve temizliğini ve ne kadar taze yiyecek ve günlük tatlı suya erişebildiklerini sormanız ve kontrol etmeniz kesinlikle önemlidir. Ticari nedenlerden dolayı, sınırın fazlasını kabul eden kediler ve köpekler, evcil hayvan arkadaşınızı tedirgin edebilir, hastalanabilir veya kendisine çeşitli bahanelerin geldiği söylenebilir.

Köpek Otelinde Verilen Hizmetler Nelerdir?

Anlaşmalarla kısa süreli veya uzun süreli bakım hizmeti veren bu sektörde evcil hayvan arkadaşınızın huzurunu bozmasını ve depresyona girmesini engelleyebilir. Gün içerisinde gerekli aktiviteleri yapabilmelerine rağmen aynı türden diğer hayvanlar arasında rahatça oynarken bulunabilirler. Bu otellerde, özellikle köpeklerimizin bir gün yalnız kalması imkânsız göründüğü için, köpeklere  hizmet verirken bu çok doğru bir seçim olabilir. 

İzmir köpek Oteli temel ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra, gün içinde yeterli enerji tüketimini desteklemek için yürüyebilir, bahçede özgürce oynayabilir ve egzersiz yapabilirler. Yalnızlık ve stresten kaçınmanın birçok yolunu sağlar. Aynı yemeği isterseniz, evde kullandığınız yiyecekleri onlara vermelerini isteyebilirsiniz.

Arkadaşlarını bu otellere bırakan kişiler talepte bulunursa bu süre zarfında evcil hayvan arkadaşlarından yıkama, saç bakımı, düzeltme işlemlerini talep edebilir ve uygulanmasını sağlayabilirler. Tüm bu hizmetleri bir arada sunan birçok firma var çünkü sadece bunlardan yararlanabiliyorsunuz ve konaklama hizmetlerinden tam anlamıyla yararlanamıyorsunuz. Bunun yanında otelimizde köpek dostlarınız için mevcut olan kurumumuzdan en iyi hizmeti alabilirsiniz.

Köpek Otelinin Araştırılmadığınızda Dostunuzun Başına Gelebilecekler Nelerdir?

Köpeği kemik ve kullandığınız yemleri çantasına koyabilirsiniz çünkü bu yerler size getirdiğiniz markalı yiyecekleri satmak yerine bayat ekmek paparasıyla beslenebilir. Aynı zamanda, bagaj ticareti ile uğraşan bu tür bir işte, hasta köpekler, kötü aşılanmış köpekleriniz için hastalanır hatta ölür. Köpeğiniz sizin isteğiniz dışında çiftleşebilir, enkaz haline geldiğinde ya da hamile kaldığında onu kabul edebilirsiniz. Köpeğinizi sıradan seyahatten ayırmak için dövülebilir ve sakat bırakılabilir. Köpeğinizin satıldığı, kaçtığı veya öldüğü söylenebilir.

Bu yazı 856 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak