İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

İzmir Bornova Köpek Eğitimi

Paylaş
 

Evcil hayvanlar bizlerin hayatına uyum sağlayarak yaşamını devam ettirebilen canlılardır. Özellikle köpeklerin eğitildikten sonra hayatımızda ciddi manada yer aldıklarını söyleyebilmek mümkündür. Köpeklerin basit komutlar ile eğitilmesi hem onların günlük hayatını devam ettirebilmesi için hem de bizlerle uyumlu olmaları için oldukça önemlidir.

İzmir Bornova köpek eğitimi olarak bizler bu konuya oldukça dikkat etmekteyiz. Köpeklerin eğitilmesi, eğitilirken kendi haklarına saygı gösterilmesi ve eğitim süreci boyunca sahiplerinden uzak kalması gibi bütün konulara dikkat ettiğimizi söyleyebiliriz.

Köpek eğitimi deyip basite alınmadan köpeklerinde aslında oldukça önem verilmesi gereken canlılar olduğunun bilincinde olarak eğitim verdiğimizi belirtebiliriz. Köpeklere temel komutları öğretmenin yanı sıra ileri derecede eğitimleri verme konusunda da başarılı olduğumuzu söyleyebiliriz.

Köpek Eğitimi Başlangıcı

Hemen hemen bütün türlerdeki köpeklerin eğitilebilir olduğunu söyleyebiliriz. Köpeklerin eğitim aşamaları arasında en önemli dönemin 6-9 Ay olduğu belirtilmektedir. Yani 6. ayda bir köpeği eğitmeye başlayabilirsiniz. Tabii ki ırklara göre ve farklı durumlara göre köpeklerin eğitim süreçlerinin başlangıç ve bitiş süreleri değişiklik gösterebilir.

Firmamız ile görüşmenizi yaptığınızda köpeğinizin ırkına göre, durumuna göre bunları değerlendirebiliriz.  Temel Eğitimde köpeklere gösterilecek olan eğitimler otur, kalk, takip et, otur bekle gibi bazı komutlar olacaktır. Bu komutları verirken köpeklere tasma takılmaması önemli bir ayrıntıdır.

Temel eğitimde tasmasız olarak köpek eğitmek gibi bir durum söz konusu değildir. Ayrıca temel eğitimde köpeğin eğitimi tam olarak kavrayabilmesi için hem kalabalık hem sakin ortamlarda komutları tekrar ettirerek köpeğin bu konuya uyum sağlamasını ön görmekteyiz. Bunun dışında temel eğitim sırasında köpeğe vermiş olduğunuz komutlarda süreleri kısa tutarak köpeğin bu sürece alışmasını sağlamaktayız.

Köpek Eğitiminde İleri İtaat Adımları

Köpeklerin temel itaat eğitimi ortalama 5 hafta sürmektedir. Yani köpeğin herhangi başka bir sorunu yok ise yani korkaklık veya psikolojik olarak bazı sıkıntıları yok ise bu eğitimi 5 hafta gibi bir sürede mükemmel şekilde kazanabilmektedirler. Temel itaat eğitimi ve arkasından köpekleri talebiniz olur ise ileri itaat eğitimi verebilmekteyiz.

İleri itaat eğitiminde daha fazla şov amaçlı bazı komutlar öğretebilmekteyiz. İleri itaat eğitiminde temel itaat eğitiminde öğretilmiş olan komutlar tasmasız olarak köpeğe otorite uygulanmaktadır. Bu aşamada sağlanmaktadır. Yani köpeğin tasma olmadan sadece sahibinin otoritesi ile oturması kalkması, oturup beklemesi takip etmesi gibi aşamalar bu dönemde öğretilmektedir.

Köpek Eğitimi İçin Yürüttüğümüz Çalışma Planı

İzmir Bornova köpek eğitimi olarak köpeklerin eğitilmesi konusunda belli başlı bazı adımları izlemekteyiz. Öncelikli olarak köpeğin eğitimi sırasında ona gereken saygı ve sevgi göstermek 1. önceliğimiz olmaktadır. Ayrıca eğitim sürecinde köpeğinizin sizden uzak kalmasını istemiyor iseniz buna göre bir düzenleme gerçekleştirmekteyiz.

Köpeğinizin sizden uzak kalması veya uzak kaldığı dönemde yaşamış olduğu ortamı unutmaması gibi bazı önlemleri alma konusunda da oldukça dikkatliyiz. Biz eğitimleri vereceğimiz alanlarda sizlerin bulunmasını veya köpeğin yaşayacağı alanda eğitimlerimizin yapılması bu işlerin daha kolay ilerlemesini sağlayacaktır. Karşılıklı olarak arz talepleri değerlendirerek köpeğin eğitim planını başlatması.

Köpek Eğitim Ücretleri

İzmir Bornova köpek eğitimi olarak köpeklerin eğitilmesi konusunda birinci önceliğimiz hayvanlara sevginin, saygının gösterilmesi ve onların haklarına saygı göstererek eğitimi gösterme başarısını sağladıktan sonra kazanç kısmı önem kazanmaktadır.

Köpeğinizin eğitimi için firmamız ile çalışacak olursa sizlere uygun fiyatları sunacağımızı belirtebilir. Sizlerde köpeğinizin güvenilir ellerde eğitilmesini istiyor iseniz firmamızın iletişim numaralarından veya online internet sitemizden bizlere ulaşarak bilgi yardım alabilirsiniz.

Bu yazı 634 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak