İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Torbalı Köpek Pansiyonu ve Oteli

Paylaş
 

Evcil hayvan sahipleri bulundukları yerden herhangi bir başka yere tatile gitmek ya da iş için seyahat etmek zorunda kaldıklarında hayvan dostlarının bakımını üstlenecek birilerini bulmakta zorlanırlar. Bu durumlarda hayvan dostlarını sanki evindeymiş gibi yatma yeri imkânı sunan, yemeklerini veren, sularını veren, sabah, akşam yürüyüşlerine eşlik eden hayvan otelleri ve pansiyonları tercih edilmektedir. Torbalı köpek pansiyonu ve oteli evcil hayvanlarınız için ihtiyacınız olduğu durumlarda beş yıldızlı otel konforunda hayvan dostlarınıza bu imkânı sağlamaktadır. Öyle ki köpekleriniz her türlü ihtiyaçlarını sağlayabildikleri gibi eğlence bakımından da atlama, hoplama, zıplama gibi eylemleri de bu tarz otellerde pekiştirmektedirler. Evcil köpeklerini eşe, dosta ya da akrabaya bırakmak günümüzde çok zordur. Çünkü herkes hayvan bakımını üstlenebilecek sorumlulukta değildir. Daha önceleride bazı pet shoplarda da kafes içlerinde köpek bakımı sağlanabilmektedir. Ancak yeni nesil köpek pansiyonu ve otellerinde 6 metre²’ye kadar çıkabilen odalarda köpekler en iyi şekilde bakılmaktadır.

Köpek Pansiyonlarında ve Otellerinde Ne Tür Hizmetler Verilmektedir?

Zaruri sebeplerden dolayı köpeğinize bakamayacağınız süre boyunca belirli bir ücret karşılığında bırakacağınız Torbalı köpek pansiyonu ve oteli hayvanın kendisini evinde hissedebileceği şartları sunmak için uğraşmaktadır. Her sabah yürüyüşlerini eksiksiz bir şekilde yapmalarını sağlarlar. Mama saatlerini belirleyeceğiniz zaman takvimine uygun bir şekilde ayarlarlar. Akşam saatlerinde yapılacak etkinlikleri var ise bunlarda aksatılmadan yapılacaktır. Köpek pansiyonu ve oteli hayvan dostlarının sağlıklarını da düşünerek her daim bir veteriner kontrolünde gözetmenlik yaptırmaktadırlar. Başlarında sürekli bir deneyimli bakım görevlilerinin bulunduğu köpekler sadece mama yemek ve yürüyüş egzersizlerini yapmak için değil odalarında istedikleri gibi dolaşıp hareket edebilecek şekilde ağırlanmaktadırlar.

Köpek Pansiyon ve Özellikleri Nelerdir?

Köpek pansiyonu ve oteli denildiği zaman içerisinde veteriner hekimleri tarafından kontrollerinin yapıldığı, sürekli olarak dezenfekte edilen ve minik dostunuzun günlük ihtiyaçlarını belirlemiş olduğunuz düzenden şaşmayacak şekilde karşılayan, özel olarak tasarlanmış otel tipi barınaklar diyebiliriz. Evinizin konforu düşünülerek can dostlarınızın konaklama hizmetini sağlamak, günlük rutin hareketlerini yaptırmak, belirleyeceğiniz saatte zaman çizelgesinde yediği yiyecek çeşitlerine göre mamalarını vermek bakım görevlilerinin işidir. Bazı köpek otel ve pansiyonlarında komutsuz bir şekilde köpeklerin eğitimleri ile ilgili de hizmet verilmektedir. Sahiplerinden ayrı kalacakları dönemde köpeklerin kendilerini evde hissetmelerini sağlayacak bu merkezlerde en önemli olgulardan bir tanesi sevgi gibi temel ihtiyaçların karşılanmasıdır. Gözünüzün arkada kalmaması için tüylü hayvan dostlarınız için ayrı kalacağınız dönemlerde konaklayacakları otel ve pansiyonları seçmek sahiplerinin bu konuda hassas davranması çok önemlidir.

Köpek Pansiyon ve Otellerde Verilen Hizmetler Nelerdir?

Köpeklerinizin sadece seyahat edeceğiniz ve ondan uzak kalacağınız dönemler içerisinde bir konaklama hizmeti değil ayrıca gittiği yerde eğitim alabilme imkanları da olmaktadır. Standart bir itaat eğitimi, dost canlısı ve sizin kurallarımıza göre yaşayabilecek eğitimler, düzenli bir ev hayatı alışkanlığı elde etmek ve sosyalleştirmek, yeni şeyler keşfederek verdiğiniz komutlara karşılık verebilme imkanı sunan eğitimler verilmektedir. Evlerimizde en büyük neşe kaynağımız olan patili dostlarımız biz yanlarında değilken kendilerini güvende hissetmek isterler. Akşam eve geldiğinizde tıpkı bir çocuk edasıyla kapıyı açar açmaz üzerinize atlayan ve stresinizi bir mıknatıs gibi çeken hayvan dostlarımızı uzaklaştığımız zamanlarda teslim edeceğimiz Torbalı köpek pansiyon ve oteli son yıllarda çok rağbet görmektedir. Bu otellerde sizden uzakta kaldığı süre içerisinde dönüş yolunuzu beklerken sizin onu bırakıp gittiğinizi düşünmeyecek şekilde belirlenen saatlerde yemeğini yiyecek huzurlu bir uyku ortamı yaratılacak ve sizin gelişinizi dört gözle bekleyecektir.                              

Bu yazı 984 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak