İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Çeşme Köpek Eğitimi

Paylaş
 

Hayvanlar arasında en güvenilir ve en sadık insan dostu köpeklerdir. Bu durum herkes tarafından kabul edilen ve bilinen bir durumdur. Eğer evinizdeki bir köpek beslemek istiyorsanız sizin ondan beklentiniz kadar onlarında sizden beklentileri olduğunu unutmamalısınız. Eğer bir köpek sahibi istiyorsanız mutlaka bakımından eğitimine kadar bütün ihtiyaçlarını eksiksiz olarak tamamlamanız gerekmektedir.

Çeşme köpek eğitimi tarafından dostlarınızın eğitim ihtiyaçlarını eksiksiz olarak karşılıyoruz. Sahiplenilecek olan köpek gerek bebeklik döneminde gerek yetişkin döneminde olsun fark etmeksizin mutlaka sadık dostunuz için profilini bir eğitim yardımı almanız gerekmektedir. Kulaktan dolma bilgilerle bilinmedik yöntemlerle dostunuzu eğitmeye çalışmak hem size hemde ona zarar verecek ve iki tarafı da fazlasıyla yıpratan bir süreç olacaktır.

Sadık dostunuzun eğitim süreci boyunca ona olan desteğinizi mutlaka ona hissettirmeye özen göstermelisiniz. Bir süre ayrı kalmanız gerekebilir. Bu süre sonunda ikiniz de birbirinize karşı daha saygılı bir şekilde hareket edeceksiniz bunu bilerek sabırlı bir şekilde davranmaya özen göstermelisiniz.

Kendi başınıza sadık dostunuza belli başlı yönlerde eğitim verebilmeniz tabi ki olası bir durumdur. Köpekler akıllı ve hemen her şeyi kavrayan zeki hayvanlardır. Fakat sizin vereceğiniz eğitim sınırlıdır. İşinin ehli olan kişiler tarafından sağlanan bu eğitim sadık dostunuz için daha fazla alanda yarar sağlayacaktır.

Eğitimli Köpekler Mutlu Aileler

Çeşme köpek eğitimi sayesinde dostunuz ile kuracağınız aile kavramının anlamı mutluluk olacaktır. Eğitimli bir köpek ile aynı evi ve hayati paylaşmak her açıdan çok güzel ve olumlu bir durumdur. Dostunuzun almış olduğu kaliteli eğitim sayesinde beraber geçireceğiniz vakitler daha kalın ve eğlenceli bir hâle gelecektir.

Başarılı bir eğitim almış olan dostunuz artık sizin ona karşı olan beklentilerinizi karşılayacak ve sizi mutlu gördükçe kendisi de mutlu olacaktır. Sahibinin vermiş olduğu komutları eksiksiz bir şekilde yerine getirebilecektir. İki taraf içinde eğitim almış köpek çok büyük bir avantaja dönüşmektedir. Eğitim almış olan dostunuzun diğer eğitimsiz cinslerine göre kaybolma oranı daha düşüktür. Eğitim almış olan köpekler ile sahipleri arasında daha güçlü bir bağ oluşmaktadır.

Kanıt Eğitimleri Nelerdir?

Kanıt eğitimlerine başlamış olan dostunuz için artık yolun sonuna geldi demek mümkündür. Kanıt eğitimleri sadık dostunuz kendisini kanıtlaması demektir. Sadık dostunuza ile sosyal bir alanda gezebilir misiniz? Evinizde sadık dostunuz olduğu sürece misafir ağırlayabilir misiniz? Çeşme köpek eğitimi sayesinde bu sorularınıza cevap buluyorsunuz.

Clicker Eğitimi Nedir?

Sadık dostunuz alacağı pozitif eğitimin en temel aşaması ise clicker eğitimidir. Clicker eğitimi diğer eğitimlerin aksine modern ve eğlenceli bir eğitim türü olarak bilinmektedir. Sadık dostunuz için clicker eğitim yönetiminde çok etkili bir davranışsal eğitim yöntemidir. Avucunuza uygun ve küçük bir plastikten üretilmiş bir araç vardır. Bu araca clicker adı verilir.

Üzerinde bulunan bir düğme sayesinde farklı ve özel bir ses çıkartmaktadır. Bu ses sayesinde sadık dostunuz doğru hareketleri sonucunda bir ödül alacağını bilmektedir. Ödül sesini duymak içinde elinden gelenin en iyisini yapmaya özen göstermektedir.

Eğitimi Tamamlanmış Sadık Dostunuza Nasıl Davranmalısınız?

Unutmayın ki köpekler çok zeki ve çabuk kavrama yeteneği olan hayvanlardır. Eğitimi tamamlanmış olan dostunuz artık sizin hayatınıza uyum sağlayabilecektir. Fakat kazanmış olduğu bu özellikleri ona unutturmamak gerekmektedir. Ara sıra sadık dostunuza kazanmış olduğu özellikleri ödül sayesinde ona hatırlatmaya dikkat etmeniz gerekmektedir. Sık sık olmasa da yapmış olduğu doğru hareketler sonrasında onu mutlu edecek ödüller verilmelidir. Kurumumuzdan bu konuda hizmet alabilirsiniz.

Bu yazı 531 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak