İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Gaziemir Köpek Eğitim Merkezi

Paylaş
 

Gaziemir Köpek Eğitim Merkezi

Köpek eğitim merkezleri köpeklerin gelişiminde büyük etkisi olan ve her cins köpek için uyumlu olan eğitim kriterleri belirlenerek uygulanan eğitimlerdir. Dünya üzerinde birçok farklı cins ve farklı ırk köpekler mevcuttur. Bu köpeklerinin her birinin davranışı, özellikleri, olaylara yaklaşımı birbirinden farklıdır. Bu durumda ise verilecek olan eğitimlerde farklılaşır. Alanında uzman eğitmen hocalar ile birlikte köpeğinizin durumu göz önünde bulundurularak köpeğiniz için almak istediğiniz eğitim belirlenir ve eğitim serüveni böylelikle başlamış olur. Gaziemir Köpek Eğitim Merkezi, köpeğinizde mevcut olan davranış bozukluğu, havlama, saldırganlık gibi çeşitli problemler var ise ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Eğitimler her alanda hem sahibine hem de köpekler için büyük faydalar sağlar. Sizlerde köpeğinizin en iyi şekilde, güvenilir ve işini bilen hocalar tarafından eğitilmesini isterseniz köpek eğitim merkezine yazdırabilirsiniz. Eğitim süreçleri köpeğinizin bilgi ve becerisine, öğrenme aşamasına göre değişkenlik gösterse de 1 ila 2 aylık bir süreç içerisinde tüm eğitimlerde %85 oranında başarı kaydedilir.

Köpek Eğitimi | Hill's Pet

Köpek Eğitimlerinde Neler Yapılır?

Köpek eğitimleri hem önemli hem de hassas bir süreçtir. Bu süreçte köpeğiniz eğitmen hocalar ile hem iyi anlaşmalı hem de eğitimi sevmelidir. Aksi takdirde verilen eğitimlerin sonunda başarı oranı %30 %40 arasında değişebilir. Köpek eğitimlerinde yapılan işlemler şu şekildedir;

  • Köpekler, duygusal varlıklar olmasından dolayı karşında ki insana hem güvenmeli hem de onu sevmelidir. Bu durumda eğitmen hoca ile köpek arasında duygusal bağ oluşmalıdır. Bu durumda etkin rol oynayan eğitmen hocaların köpeğe yaklaşımı oldukça önemlidir. Eğitimin ilk aşaması hoca ile köpek arasında bağlantı kurma aşamasıdır.
  • Köpek ile hoca arasında kurulan duygusal bağdan sonra yavru olan köpekler için ilk olarak tuvalet eğitimi verilir. Tuvalet eğitimleri belirli bir aya ve yaşa gelmiş köpekler için uygulanır. Gelişimini tamamlamış köpeklerin belirli alışkanlıkları olmasından dolayı tuvalet eğitimi verilmez. 1,5 haftalık süreç içerisinde yavru köpekler tuvalet eğitimini tamamlamış olurlar.
  • Eğitimin en önemli noktasını oluşturan itaat eğitimleri bir köpeğin ileride ki süreçlerde yaşayacağı süreçlerde köpeğe yardımcı olur. İtaat eğitimlerinde sahibine karşı nasıl davranması gerektiğini, komutları nasıl yerine getireceği ve kime itaat edeceğini öğrenir. Eğitmen hocalar tarafından otur, kalk, dur, git, gel, bekle ve ölü taklidi yap gibi komutlar öğretilir. Bu komutları başarı ile yerine getiren köpekler eğitmen hocalar tarafından ödüllendirilir.

Sosyalleşme Eğitimleri Köpek İçin En önemlisidir

Sosyalleşme eğitimleri köpeğin alması gereken eğitimlerin en başında yer alıyor. Bu eğitimler köpekte yer alan davranış bozukluklarını ortadan kaldırır. Örnek olarak gösterilecek olur ise köpeğiniz eve gelen yabancılara ve dışarda gördüğü yabancı insanlar, köpeklere karşı saldırgan bir tavır içerisinde ise bu durumda köpeğinizin sosyalleşme ihtiyacı vardır. Eğitimde ilk olarak farklı köpekler ile bir araya getirilir ve alıştırma çalışmaları yapılır. Bu süreç içerisinde köpeğinizin ne tür davranışlar sergilediği hocalar tarafından not edilir ve eğitim planlaması yapılır. Farklı insanlar, farklı yerler ve farklı cins köpekler sosyalleşme eğitimlerine olumlu yönde katkı sağlarlar. Bu eğitimlerin sonunda ise köpeğinizde olumlu yönde ciddi değişiklikler görülür.

eğitimli Köpek HD duvar kağıdı indir

Gaziemir Köpek Eğitim Merkezimizi Arayın

Köpeğinizi profesyonel hocalara emanet etmek istiyor ve en iyi eğitimi almasını istiyorsanız Gaziemir Köpek Eğitim Merkezi eğitim programlarımızdan yararlanabilirsiniz. Eğitim süreçlerinde köpeğinizin geldiği nokta sizlere tek tek eğitmen hocalarımız tarafından bilgi verilir. Sizlerde köpeğinizin profesyonel bir şekilde gelişmesini istiyorsanız bizler ile iletişime geçerek tüm bilgileri öğrenebilirsiniz.

Bu yazı 723 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak