İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Güzelbahçe Köpek Pansiyonu

Paylaş
 

Köpek pansiyonları köpeklerin en rahat ettiği ortamlardan biridir. Güzelbahçe köpek pansiyonu son derece iyi pansiyonlardan bir tanesidir. Köpek sahipleri kısa ya da uzun süreli bir yolculuğa çıkacak olursa köpeklerinin köpek pansiyonlarına emanet ederler. Köpek pansiyonlarında köpekler hem konaklarken hem de çok keyifli vakit geçirirler. Köpek pansiyonlarının büyük bir bahçesi olması gerekir. Köpekler hem bahçede hem de içeride vakit geçirebilmelidir. Aynı zamanda köpek pansiyonu seçerken güvenli olup olmadığı konusunda hassas davranmak gerekir.

Köpek pansiyonlarında çeşitli eğitimler de verilebilir. Köpek pansiyonlarında pek çok köpek bir arada bulunduğu için sosyalleşme konusunda çok avantajlı bir durum olur. Asosyal bir köpeğiniz varsa sosyalleşmesi için köpek pansiyonu ya da köpek otellerine götürmeniz mümkün olabilir. Son zamanlarda köpek pansiyonu ve köpek otellerine gösterilen ilgi giderek artmıştır.  İlginin artması ile birlikte de sahte köpek oteli ya da pansiyonu açılmaya başlandı. Bu sebeple bilinen ve güvenilen köpek pansiyonlarından başka pansiyonu tercih etmemek gerekiyor.


Köpek Pansiyonu Nedir?

Şehir dışına ya da yurt dışına  çıkacak olan köpek sahiplerinin köpeklerini evde bırakmak istemedikleri için geçici bir süreliğine köpeklerini bıraktığı yere köpek pansiyonu denir. Köpek pansiyonları son dönemde çok büyük bir ilgi ile karşı karşıya kalmış durumda. Köpekler evde yalnız kaldıkları zaman strese girebilir ve yemek yemeye bilir.

Bu sebeple 1 günden uzun süre eve gelmeyeceksiniz köpeğinizi ya bir tanıdığınıza emanet edin ya da köpek pansiyonuna bırakın. Güzelbahçe köpek pansiyonu köpeklere eşsiz bir hizmet sunduğu gibi sosyalleşmelerine de yardımcı olur. Aynı zamanda bu pansiyonları sadece sosyalleşmek için tercih eden köpek sahipleri de bulunuyor. Köpek pansiyonlarında köpeklere düzenli olarak yemekleri verilir ve hareket etmeli adına bahçe kısmında serbest zaman verilir.

İstanbul Yavru Köpek Eğitimi & En İyi Köpek Tuvalet ve İtaat Eğitimi  Firmaları

Köpek Pansiyonlarında Ruhsata Dikkat


Köpek pansiyonlarına olan ilginin giderek artması üzerine kaçak köpek pansiyon ve otelleri de açılmaya başlandı. Köpek pansiyonu açma konusunda izni ve başarısı bulunmayan kişiler ruhsatsız bir şekilde köpek pansiyonu açarak işletmeye çalışıyor. Bu durum ile karşı karşıya kalmamak adına köpeğinizi pansiyona emanet etmeden önce mutlaka pansiyonun ya da otelin ruhsatını isteyin ve bu ruhsatı inceleyin.

Köpekler en sevdiğimiz dostlarımızdır. Bu sebeple onların en rahat edeceği ortamı sağlamak gerekir. Köpek pansiyonlarını çok iyi bir şekilde araştırmak gerekir. Titizlik ile çalışan köpek pansiyonlarını tercih etmek gerekiyor. Son zamanlarda köpek pansiyonuna olan ilginin artması ile birlikte sahte köpek pansiyonu ya da otelleri de artış göstermeye başladı. Bu sebeple sahte otel ve pansiyonlara dikkat etmek gerekir.

Köpek Eğitiminde Clicker vs Cezalı Köpek Eğitimi, Hangisi Daha İyi? - K9 Dog  Club

Köpek Pansiyonları Sosyalleşmeyi Sağlar


Güzelbahçe köpek pansiyonu son derece kaliteli bir hizmet sunması ile ön olana çıkan köpek pansiyonlarından bir tanesidir. Köpek pansiyonu tercih ederken kalitesine ve titizliğine dikkat etmek gerekir. Özellikle sosyalleşme alanında köpeğe büyük oranda fayda sağlayacak pansiyonların bulunması gerekir. Yemek dışındaki zamanlarda köpek pansiyonuna bulunan eğitmenler ve diğer köpekler ile birlikte oyunlar oynamış. Köpek pansiyonunun gerekli köpek sayısına yetecek boyutta bir bahçesi bulunmak zorundadır.

Bahçesiz olan köpek pansiyonlarını kesinlikle tercih etmemek gerekir. Köpekler dışarıda vakit geçirmeye ve koşturmaya bayılırlar. Diğer pek çok köpek ile bir arada olacağı için bir süre sonra o köpekler ile iletişime geçmeye başlar. Uzun süreli kalma durumunda ise köpek pansiyonundan çok sosyal ve çok mutlu bir şekilde ayrılır. Fakat pek çok köpek ile bir arada olduğu için mutlaka gerekli aşılarının yapılması gerekir. Köpekler köpek pansiyonlarına karşı çok olumlu bir duruş sergilerler.

Bu yazı 603 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak