İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Karabağlar Köpek Pansiyonu Ve Oteli

Paylaş
 

Köpeklerin biz insanlar ile dost oldukları doğrudur. Çünkü bizi koruyup, kollamalarının yanı sıra bize her zaman sadıktırlar. Bu yüzden köpekler herkes tarafından çok sevilebilmektedir. Bazı kişiler bir değil, bir kaç köpeğe birden bakıp büyütebilmektedir. Özellikle yavruluktan itibaren alınan bir köpeği evde beslemeniz oldukça mümkündür.

Fakat onun için biraz sorumluluk almanız gerekmektedir. Çalışan bir insan için bu durum biraz zor olurken, evde olan biri için hiç bir sorun yaratmaz. Çalışan biri olup köpeğinizi sizin olmadığınız durumuna alıştırırsanız da hiç bir sorun yaşamamış olursunuz. Çünkü siz yokken bir köpek evde tek kaldığı zaman korkar, havlar, ağlar ve evi sürekli dağıtır. Fakat siz bunun Karabağlar köpek pansiyonu ve oteli gibi bir yerin eğitmeni tarafından eğitimini verip bunun sürekli böyle olacağını anlatırsanız köpek de bu durumu kabullenir. Köpeklerin her zaman sevgiye ve ilgiye ihtiyacı vardır. Bu yüzden her zaman sizi yanınızda ister.

Köpeğinizi Sosyalleştirin Ve Doğru Eğitimi Verin

Köpeğinize en iyi eğitimi bir eğitmen verebilir. Çünkü bu konuda oldukça tecrübeli ve deneyimlidir. İşi bu olduğu için köpekler ile nasıl iletişim kuracağını ve onlarla nasıl anlaşacağını bir eğitmen daha iyi bilir. Bu yüzden eğitmenden bir yardım alabilir veya köpeğinizi Karabağlar köpek pansiyonu ve oteli gibi bir yere yokluğunuzda bırakabilirsiniz.

Çünkü sizden sonra en güvenilir ve sağlam bir yer orasıdır. Köpeğinizin diğer köpekler ile sosyalleşmesi sağlanıp, en temel eğitimler verilmektedir. Eğitmenler tarafından gerçekleşen bu çalışmalar, köpeğinizin kendine olan güvenini artırmaya, size ve çevresindeki insanlara karşı oldukça sevgi dolu olmasına yardımcı olacaktır. Bunun yanı sıra köpekler oyun oynamayı çok severler eğitmenler tarafından bahçe içerisinde oyunlar oynatılıp onlara antrenmanlar yaptırılmaktadır. Böylelikle köpeğiniz bu durum karşısında oldukça mutlu olur ve sevinebilir. Sonrasında ise köpeğinize ödül olarak sevdiği maması verilebilmektedir.

Köpek Eğitimi Nasıl Verilir? - miyhav.com

Köpeğinizin Sağlık Kontrolü Dikkate Alınmalıdır

Köpeklerde insanlar gibi hastalanabilir veya rahatsızlanabilir. Bu yüzden köpeğinizin sağlıklı ve düzenli beslenmesi çok önemlidir. Köpeğinizde herhangi değişik hareketler veya beğenmediğiniz bir tavır ile karşı karşıya kalırsanız saglık kontrolü olabilir. Bu gibi durumlarda mutlaka veterinere götürülmesi gerekir. Ayrıca köpeğinizin düzenli olarak aşılarının yapılması önemlidir. Aksi halde beklenmedik bir hastalık veya başka bir durum ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Aynı zamanda köpeğinizin mamasının kaliteli ve güvenilir bir marka olmasına dikkat etmelisiniz. Çünkü kaliteli mamalar köpeğinizin günlük protein ve kalori ihtiyacı için gerekli olan şeylerdir. Bu konu köpeğiniz icin oldukça önemlidir. Yavru bir köpeğiniz var ise ona uygun bir mama vermelisiniz. Yetişkin bir köpeğe sahipseniz ona göre mama vermelisiniz. Ayrıca köpeğinizi bir süreliğine Karabağlar köpek pansiyonu ve oteli gibi bir yere bırakmak isterseniz bunu güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

Çünkü sizden sonra eğitimli çalışanları ile en güvenilir yer köpek oteli olabilmektedir. Aynı zamanda köpek otelinde de belirli hizmetler mevcuttur. Veteriner veya temel ihtiyaçları için eğitmenler görev almaktadır. Köpeğinizin başına herhangi bir olumsuz bir şey gelmesi sonucu hemen müdahale edeceklerdir. Bu yüzden gittiğiniz yerde içiniz rahat olabilir.

Pinscher Köpek Eğitimi

Köpeğinize Zaman Ayırın

Kopeğiniz ile beraber vakit geçirmek ona onu önemsediğinizi ve sevdiğinizi ifade eder bu yüzden köpeğiniz ile zaman zaman oyunlar oynayıp, gezip beraber bir şeyler yapabilirsiniz.  Çünkü köpekler ile oyun ve antrenmanlar yaptığınızda zihin ve beden gelişimine katkı sağlamış olursunuz. Günün belirli saatlerini köpeğinize ayırarak onunla oyunlar oynayabilirsiniz. Köpeğinizin en çok sevdiği oyunlar ise saklambaç, engel atlama ve yakalamaca gibi oyunlar olabilir. Bunun yanı sıra köpeğinizi dışarıya çıkartırken mutlaka tasma kullanmalısınız ve bu duruma köpeğinizi alıştırmalısınız. Çünkü tasma kullanan köpeğinizi kontrol etmeniz daha kolay olabilmektedir. Ayrıca köpeğinizin ağız yapısı güçlü ve kuvvetliyse bunun için ağızlık kullanabilirsiniz.

Köpekleri evcil hayvanlar ile bir araya getirerek sizin gözetiminiz sayesinde oynamasına izin verebilirsiniz. Bu durum onu oldukça mutlu edecektir. Ayrıca köpeğiniz ile bir doğa yürüyüşü yapabilir veya araba ile gezebilirsiniz. Köpeğinizi çocuklar ile veya yaşlılar ile bir araya getirdiğinizde sevgisini onlara gösterebilir. Bu gibi konular hakkında bilgi almak isterseniz kurumumuzdan en iyi hizmeti alabilirsiniz.

Bu yazı 628 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak