İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Kiraz Köpek Eğitim Merkezi

Paylaş
 

Köpek sahibi olmaya karar verdiyseniz bilmeniz gereken bazı konular vardır. Köpekler sadece fiziksel ihtiyacı olan varlıklar değildir. Bütün canlılar gibi onların duygusal ihtiyaçları da vardır ve bunlar karşılanmazsa önemli sorunlar ortaya çıkabilir. Köpekler bizden daha farklı bir doğaya sahip ve sürü bağımlılığı olan canlılardır. Mutlaka bir yönlendiriciye ihtiyaçları vardır. Yeryüzünde ilk göründükleri andan itibaren sürü halinde yaşadıkları için evcilleştiklerinde de bazı doğal ihtiyaçlarını korurlar. Bunlardan en önemlisi de yönlendirilme ihtiyacıdır. Bir köpeği eğitmek ve sizinle birlikte sağlıklı bir şekilde sosyalleştirmek için onu yönlendirmeniz ve komut verirken kesin bir kararlılıkla hitap etmeniz gerekir. Köpeklerinizin eğitimi ve genel ihtiyaçları konusunda bir köpek eğitim merkezinden de yardım alabilirsiniz. Kiraz köpek eğitim merkezi konusunda bir ihtiyacınız olursa da kurumumuz size yardımcı olabilir.

Yavru Köpek Eğitimi Hakkında Herşey

Köpek Eğitiminde Profesyonel Hizmet

Uzun bir süredir İzmir ve çevresinde hizmet veren kurumumuz köpek eğitimi konusunda uzmanlaşmış bir kadroya sahiptir. Köpeklerin her türlü ihtiyacını iyi bilen ve onlara nasıl davranılması konusunda deneyimli olan çalışanlarımız köpeklerinizi en iyi şekilde eğitebilir. Köpeklerin sosyalleşmesi çok önemli bir problemdir. İnsanlarla birlikte yaşamaları için ve diğer köpeklerle ilişki kurabilmeleri için mutlaka yardıma ihtiyaçları olur. Onların ihtiyaçlarını herkes bilemeyebilir. Yeni bir köpek sahibi olmak istiyorsanız ya da köpeğinizin eğitime ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız bize başvurabilir ve bizden en iyi şekilde yardım alabilirsiniz. 

Dost Canlısı Köpekleriniz İçin En İyisi

Yeni köpek sahibi olan birisi köpeğini eğitmek konusunda sorun yaşayabilir. Bunun için tanıdıklardan ya da arkadaşlardan yardım almak yerine bizim gibi profesyonel bir kuruma başvurursanız çok daha iyi sonuçlar alırsınız. Köpeğinizin ihtiyaçları ancak bu işi en iyi bilenler tarafından karşılanabilir. Yanlış bir eğitim sürecine tabi kalan bir köpek ondan beklenilen davranışları sergileyemez ve sosyalleşme konusunda ciddi sorunlar yaşar. Bu tarz sorunlar yaşamamak ve köpeğiniz için en iyi sini yapmak isterseniz Kiraz köpek eğitim merkezi hizmeti de veren kurumumuza başvurabilirsiniz. 

Köpek Eğitimi Uzmanlık Meselesidir

Köpek eğitimi kesinlikle uzman ve yetkin birisi tarafından verilmelidir. Yoksa ters sonuçlar ve aksi durumlarla karşılaşılabilir. Köpeğiniz ilk başta onunla nasıl ilişki kurarsanız daha sonra da buna benzer davranışlar sergiler. Bu yüzden özellikle ilk defa köpek sahibi olan birisi mutlaka eğitimi için profesyonel bir yere başvurmalıdır. Uzun süredir köpek sahibi olan ama köpeklerini eğitmekte zorlanan kişiler de mutlaka uzman bir el tarafından yardım almalıdır. Bütün anlılar gibi köpeklerin de bazen karmaşık hisleri ve yanlış davranışları olabilir. Bu tür sorunlar yaşayan köpekler için de uzman yardımı şarttır.

Er Köpek Eğitimi - Home | Facebook

Köpekler Nelere İhtiyaç Duyar?

Köpekler cinslerine göre farklı beslenme, temizlenme ve taranma gibi ihtiyaçlara sahip olabilir. Kurumumuzda çalışan bütün uzmanlar hemen her tür köpek konusunda bilgi sahibidir. Ne zaman beslenmeleri, hareket etme ihtiyaçları ve nasıl davrandıkları konusunda köpeklerin bütün ihtiyaçlarını bilirler. Daha önemlisi de sizin onlara nasıl davranmanız gerektiği konusunda da bilgi sahibidirler. Ancak bunların hepsinden farklı bir yerde duran köpeklerin duygusal ihtiyaçları konusunda da uzman olan çalışanlarımız sizin ve köpeğinizin iyi bir ilişki geliştirmesi için gereken bilgi deneyime sahiptir. Köpeklerin hem insanlar hem de diğer köpeklerle iyi bir iletişim kurmaları ve en iyi şekilde sosyalleşmeleri için en iyi hizmeti vermeye çalışan firmamızın hizmet verdiği ilçelerden birisi de Kiraz’dır. Kiraz köpek eğitim merkezi hizmetimiz için bizi aramanız ya da internet yoluyla ulaşmanız yeterlidir. 

Bu yazı 564 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak