İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

İzmir Çiğli Köpek Eğitimi

Paylaş
 

Köpek eğitim süreci düşünüldüğü kadar basit bir iş değildir. İzmir Çiğli köpek eğitimi bütün zorlukların üstesinden gelerek sadık dostunuza en iyi eğitimi vermeyi hedeflemiştir. Köpeklerde eğitim bir kaç farklı başlık altında tanımlanmaktadır.

Türkiye’de özellikle son yıllarda köpek sahiplenme durumu artmıştır. En sadık ve güvenilir dostunuz olan köpekleri eğitimli bir şekilde evde beslemek daha kolay olacaktır. Eğitimli olan sadık dostunuz sizin için en uygun evcil hayvan olacaktır. Bir dost sahibi olmak demek sadece sizinle aynı çatı altında yaşaması ve beslenmesine katkınız olması demek değildir. Bu şekilde sadece bir köpek sahiplenme duygusunu yaşıyor olursunuz.

Bu tarz bir ilişki sorunlu bir ilişki ve sorunlu bir hayat demektir. Sahiplenmiş olduğunuz dostunuz için her zaman en iyisini istemeye ve yapmaya özen göstermelisiniz. Dostunuz için yapacağınız en iyi ve en yararlı olan hareket ise kaliteli bir eğitim almasını sağlamaktır. Bu sayede dostunuz ile iletişim sorunu çözüme kavuşacaktır. Aranızdaki ilişkiler güçlenecektir. Aynı evi paylaşmak zamanla daha zevkli bir hâl alacaktır.

Eğitim Merkezlerinde Verilen Eğitimler Nelerdir?

İzmir Çiğli köpek eğitimi sayesinde sadık dostunuza kazanmış olduğu kötü alışkanlıkları unutturarak yepyeni bir düzen kuruyoruz. Eğitim merkezlerinde verilen eğitimler kesinlikle profesyonel kişiler tarafından gerçekleştirilmelidir. Eğitim merkezlerinde verilen eğitimleri sadık dostunuza kendi başınıza verebilmeniz pek mümkün değildir.

Tabi ki sadık dostunuza sahibi olarak siz belli başlı eğitimler verebilirsiniz ama bunlar maalesef sınırlıdır. Eğitim merkezlerinde tuvalet eğitimi verilmektedir. Temel itaat eğitimi, ileri itaat eğitimi, yavru köpek eğitimi, evde eğitim, koruma eğitimi, yarışma eğitimi ve aktör eğitimi gibi farklı türlerde ve farklı süreçlerde eğitimler verilmektedir.

Köpek Eğitimi | Hill's Pet

Yavru Köpek Eğitimi Nedir?

İzmir Çiğli köpek eğitimi sayesinde yavru köpeklerinize küçüklüğünden itibaren bir takım alışkanlıklar kazandırılmaktadır. Yavru köpek eğitimi genellikle 30 günlük olan sadık dostlarınız için gerekli bir eğitim tarzıdır. Yavru köpek eğitimi genellikle 4 hafta gibi bir süre zarfı içerisinde gerçekleşmektedir. Bu süre zarfı köpeğin cinsine göre çok sık olmasa da farklılık gösterebilir. Eğitim süreci sonrasında köpeğiniz konutlarınıza karşılık veren sizi anlayan ideal bir dost olacaktır.

İleri İtaat Eğitimi Nedir?

Temel eğitimden hemen sonra ileri itaat eğitimi verilmektedir. Bu eğitim 6-12 ay arasında olan sadık dostlarımıza tasmasız bir şekilde verilmektedir. Bu eğitimde 6-12 ay arasında olan dostlarınız yürü, gel, kalk ve dön gibi komutları öğrenir. Küçüklükten verilen bu eğitim sadık dostunuza kazandırılması gereken en önemli eğitimlerden biridir. Sadık dostunuz yetişkin zamanına geldiği zaman bu komutları öğrenmekte zorluk yaşayabilir.

Köpek Eğitim Ürünleri Hakkında | PetBurada.com

Temel İtaat Eğitimi Nedir?

Sadık dostunuza kazandırılması gereken en önemli eğitim türü ise temel itaat eğitimidir. Sadık dostunuz temel itaat eğitimini başarılı bir şekilde tamamlanmadığı takdirde diğer eğitim aşamalarında da zorluk çekecektir. Temel itaat eğitimi sırasında sadık dostunuza dur, otur, kalk, hayır, yat gibi temel komutlar öğretilir. Bu eğitim ortalama olarak 4 hafta gibi bir zaman sürmektedir. Bu süre zarfında sadık dostunuz yokluğuna dayanmanız gerekmektedir.

Bu ayrı kalınacak olan süre zarfı içerisinde sabırlı ve anlayışlı davranmaya özen göstermelisiniz. Sadık dostunuzun sizden ayrı olması sizi üzen bir durum olacaktır. Fakat bu ayrılığın iki taraf açısından da büyük önem taşıdığını unutmamanız gerekmektedir.

Sadık dostunuz eğitimlerini başarıyla tamamladıktan sonra onunla aynı evi paylaşmak, vakit geçirmek, beraber uyumak, beraber gezmek gibi aktiviteler ikiniz içinde daha keyifli ve eğlenceli bir hâle gelecektir. Köpeklerinizin eğitimi için kurumumuzdan en iyi hizmeti alabilirsiniz.

Bu yazı 511 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak