İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

İzmir Gaziemir Köpek Eğitimi

Paylaş
 

Köpekler, hayatın birçok alanında karşımıza çıkan ve en sevimli dostlarımız olan hayvanlardır. Özellikle köpekleri bir çocuğu, arkadaşı gibi gören birçok insan vardır. Bu insanlar köpekleri çok sevdikleri için kendilerine ait olan köpekler için çeşitli eğitim aldırmak isterler.

Köpekler eğitilebilen hayvanlar arasında ilk sırada yer aldığından dolayı kısa süre içerisinde komutları öğrenir ve tüm eğitimlerde başarılı olurlar. Köpeklerin alacak olduğu eğitimlerin başında ilk gelen eğitim tuvalet eğitimidir. Tuvalet eğitimi bir köpeğin alması gereken bir eğitim olmasından dolayı mutlaka alınması gerekir. İzmir Gaziemir köpek eğitimi ile köpeğiniz için birbirinden farklı eğitimler aldırarak onu hayata hazırlayabilirsiniz. Köpeğinizin alması gereken eğitimler şu şekildedir;

Tuvalet Eğitimi

Köpeklerin ilk alması gereken eğitimlerden bir tanesi tuvalet eğitimidir. Tuvaletini nereye yapması gerektiğini öğrenen köpekler her zaman o noktayı kullanır ve evin herhangi bir yerine tuvaletlerini yapmazlar. İzmir Gaziemir köpek eğitimi aldırdığınız zaman köpeğinizin bir gazete üzerine mi yoksa her yemekten sonra dışarıda mı tuvalete çıkacağını belirleyerek ona göre eğitim aldırabilirsiniz. Tuvalet eğitimi için aynı zamanda köpeğiniz küçükken yardım almanızda fayda vardır. Yavru köpekler baştan ne öğrenirse devamını da o şekilde getirirler.

İtaat Eğitimleri

İtaat eğitimleri bir nevi köpek ile iletişim kurmaktır. Özellikle otur komutu bir köpek için en kolay öğrendiği komuttur. Sadık dostlar olan köpekler sizlerden bir şey isteyeceği zaman mutlaka karşınıza geçer ve oturur. Bu gibi durumda da sizler köpeğin bir şey istediğini anlarsınız. Ancak otur komutu vermek içinde belirli noktalar vardır. Bu noktaları öğrenerek köpeğinize uygulayabilirsiniz.

Köpek Nasıl Eğitilir: Yavru Köpek Eğitimi İpuçları ve Püf Noktaları

Tasmalı Yürüyüş

Öncelikle köpekler küçükken tasma ile ne şekilde gezdireceğinin eğitimini mutlaka alınması gerekir. Köpekler her yapıya ve her ırka göre değişkenlik gösterebilir ve her birinin özellikleri birbirinden farklıdır. Örnek olarak gösterilecek olur ise rottweiler cins köpekler yapıları gereği hem güçlü hem de kıpır kıpır köpeklerdir.

Yavruyken dışarı çıkardığınız zaman sizi çekiştire çekiştire çeşitli noktalara sizi götürür. Ancak bu durum zamanla sizin için güç bir durum olacaktır. Köpek büyüdüğü ve kilo aldığı zaman köpeği gezdirmek ve durdurmak sizler için külfet olacaktır. Bu nedenle köpeği dışardayken nasıl gezdirebileceğiniz, tasmasını nasıl tutacağınız gibi birçok noktada eğitim almanız sizler için faydalı olacaktır.

Temel İtaat Eğitimi Faydaları - Evde Köpek Eğitimi İstanbul

İyi Bir Köpek Bakıcısı Olmak İçin Ne Yapılmalıdır?

İyi bir köpek bakıcısı olmak için yapmanız gereken çeşitli davranışlar vardır. İzmir Gaziemir köpek eğitimi konusunda kişilerin davranışlarının çok önemli olduğunu dile getirmişlerdir. İyi bir bakıcı olmak için yapmanız ve uygulamanız gereken adımlar şu şekildedir;

  • Köpeğinizi her gün 45 dakika kadar düzenli olarak yürüyüş yaptırmanız gerekir. Bu yürüyüşler köpeklerin davranış bozukluklarının düzenlenmesine yardımcı olur.
  • Evde yaşayan tüm insanlar köpek kurallarını harfiyen uygulamalı ve tutarlı davranmalı.
  • Köpeğinize zamansız sevgi göstermeyin. Yemekten önce ya da sizin istediğiniz gibi davrandıktan sonra ona sevginizi gösterin.
  • Köpekler liderlikten hoşlanırlar bu nedenle dışarı çıktığınız da köpeğinizin lideri olduğunuzu mutlaka tavır ve davranışlarınız ile gösterin.
  • Köpeğiniz ile duygusal bir bağ oluşturun ve onunla sürekli oyunlar oynayın.

İzmir Gaziemir Köpek Eğitimi İçin Bizi Arayın

İzmir Gaziemir köpek eğitimi merkezimiz sizlerin köpeklerinin en iyi şekilde eğitilmesine yardımcı olur ve köpeğinizin her anlamda daha da fazla gelişmesine katkı sağlar. Köpekler hem sadık hem de oldukça zeki varlıklar olmasından dolayı bu zekiliğini ortaya çıkarabilmeleri için belli başlı eğitim almaları gerekir bu eğitimler için bizlere ulaşarak köpeğinizin en iyi şekilde gelişmesini sağlayabilirsiniz.

Bu yazı 568 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak