İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

İzmir Kınık Köpek Eğitimi

Paylaş
 

İzmir Kınık köpek eğitimi için uzman kişiler bulunduruyor. Köpekler hayatımızda çok önemli bir yere sahiptir. İnsanların en sadık dostlarından biri olan köpeklerin eğitimi için pek çok yöntem bulunur. Köpekleri pek çok alanda eğitmek mümkündür. Ülkemizde ve dünyada en çok sahiplen hayvanlardan biri köpekler oluyor. Köpekler kolay eğitilebilir hayvanlar olduğu için uzmana başvurudan kendiniz bile köpek eğitimi verebilirsiniz. Köpek sahiplenen kişilerin sadece besleme ya da barınma gibi ihtiyaçlarını karşılaması mümkün olmaz. Köpeklere eğitim de vermek çok önemlidir. Köpeklerle insanların arasında iyi bir iletişim kurmayı sağlamak adına mutlaka eğitim alması gerekiyor. Eğitim alan köpekler ile sahipleri arasında çok sıkı bir iletişim söz konusu olur.

İzmir Köpek Eğitim

Köpek Eğitimleri Nelerdir?

Köpeklere verilen eğitimlerin ilk sırasında tuvalet eğitimi yer alır. Daha sonra  temel itaat eğitimi, temel itaat eğitimi, ileri itaat eğitimi, evde köpek eğitimi, aktör köpek eğitimi, koruma köpeği eğitimi ve yarışma köpeği eğitimi gibi eğitimler vermek mümkün olur. Köpeğe eğitim verirken hem sevgi göstermek hem de kurallar koymak gerekiyor. Aynı zamanda eğitim için köpeğin uzman kişiye güveni de son derece önemlidir. Güven duymadığı takdirde eğitime olumlu bir cevap vermesi mümkün olmaz. Eğitim istenilen düzeye kadar getirilir. Bazı kişiler sadece temel eğitimi yeterli görse de bazı kişiler ileri düzeyde köpek eğitimi vermek isterler.

Köpek Eğitimi Rehberi, Köpek Eğitimi Nasıl Yapılır? - Vetrium Çayyolu  Veteriner Kliniği

Tuvalet Eğitimi


İzmir
 Kınık köpek eğitimi çerçevesinde ilk sırada tuvalet eğitimi yer alıyor. Tuvalet eğitimi evcil hayvanlar için en önemli eğitimlerden biridir. Evde barınmasını sağlamak adına ilk olarak tuvalet eğitimi vermek gerekiyor. Tuvalet eğitimi son derece kolay bir eğitimdir. Doğal yapılarında olan bir husus olduğu için bir kaç seans ile birlikte köpek eğitimi tamamlanır. Köpeklere tuvalet eğitimi verilirken eve hiçbir şekilde tuvalet yapılmaması gerektiği adına eğitim verirler. Köpekleri tuvalet için dışarı çıkarmak gerekiyor. Hiçbir şekilde tuvalet saatini aksatmadan düzenli olarak dışarıda gezdirmek gerekiyor. Son derece kolay olan tuvalet eğitimi vermek mümkündür. Uzmanlar kısa bir süre içinde tuvalet eğitimi veriyor.  Köpekler tuvalet eğitimi aldıktan sonra hiçbir şekilde eve tuvaletini yapmaz bu da köpek sahiplerine çok büyük bir fayda sağlar.

Temel Eğitimler


Temel eğitimler İzmir Kınık köpek eğitimi ile birlikte verilen önemli eğitimlerden biridir. Tuvalet eğitiminden sonra mutlaka verilmesi gereke  eğitimlerden biridir. Temel itaat eğitimi yaklaşık olarak 1 ay içinde tamamlanan bir eğitimdir. Bu eğitim içerisinde köpeğin bekleme, oturma, kalkma, yatma, takip etme ve ödül gibi itaatleri öğretilir. Bu şekilde eğitim alan köpekler ile sahipleri arasında çok daha güçlü bir iletişim söz konusu olur. Özellikle son yıllarda bu konu hakkında köpek sahipleri çok fazla temel eğitime başarıyor. Temel eğitim hem köpekler hem de sahipleri için son derece ile yarar bir yöntem oluyor. Bu sebeple göz ardı edilmeyip mutlaka tercih edilmesi gereken yöntemlerden biridir. Köpeklerin daha düzenli bir yaşam sürmesi adına temel itaat eğitimi alması gerekiyor. Özellikle yasak olan bir şeyi yapmamayı öğrenmesi ya da doğru olan bir şeyi sürekli yapması gibi faydalae sağlıyor.

İleri İtaat Eğitimi

Temel itaat eğitimi tamamlandıktan sonra isteğe göre ileri itaat eğitimi de verilir. İleri itaat eğitimi 1 ay içinde tamamlanan bir eğitim olmaktadır. Bu eğitim içerisinde yabancı kişilerden yemek almama gibi eğitimler yer alıyor. Bu şekilde eğitimler ile birlikte köpeklerin sağlığı ve yabancı insanların vereceği zararları en aza indirmek mümkün olur.

Bu yazı 543 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak