İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

İzmir Köpek Eğitim Merkezi

Paylaş
 

Küçük yavru bir köpeğe sahipseniz onu en iyi bir şekilde eğitmeniz gerekebilir. Çünkü küçük yaştaki bir köpeği eğitmek, büyük yaştaki bir köpeğe göre daha kolay olabilmektedir. Aynı zamanda bunun için İzmir köpek eğitim merkezi gibi bir yerden yardım almanız daha iyi olabilir. Ayrıca ev ortamında büyütülen bir köpeğin her zaman kendine ait bir yatağı ve oyun alanı olması gerekmektedir.

Köpek dışlandığını değil, eve ait olduğunu hissetmelidir. Böylece her şeye daha çok ve daha çabuk adapte olabilir. Aynı zamanda kendisini daha çok güvende hissedebilir. Köpeklerin küçük yaştaki çocuklar ile oynaması, aynı ortamda bulunması köpeğin sosyalleşmesine katkı sağlamaktadır. Bir köpeği ne kadar doğru eğitmek isterseniz, onu o kadar çok sosyalleştirmeniz gerekmektedir.

Küçük yavru köpeğinizi her zaman yürürken, alışveriş esnasında ve gezerken yanınızda bulundurabilirsiniz. Böylece daha ılımlı ve pozitif bir köpek olabilmesini sağlarsınız. Ayrıca küçük yavrunuz ile etkinlik ve aktivite yaptığınızda ona mamasını vererek onu çok mutlu etmiş olursunuz.

İstanbul'un en iyi köpek eğitim merkezi pet okulu - Aile ve Yaşam

Köpekler ’de Komut Eğitimi

Köpeğinize karşı her zaman sabırlı ve nazik olmanız gerekmektedir. Böylece bir şeyleri yaptırırken daha iyi anlayabilir. Köpeğe bir komut verdiğinizde onu o yöne doğru yönlendirebilirsiniz. Yemek ye, yat, elini ver, otur, kalk, git ve gel gibi komutları ona öğretebilirsiniz. Bu komutları küçük köpeklerin anlaması zor olacaktır. Bu yüzden İzmir köpek eğitim merkezi yavru bölümüne giderek eğitim alması en doğru karar olabilmektedir.

Aynı zamanda yavru köpeğinizi başka bir evcil hayvan ile kaynaştırırsanız böylece hırçın olmasını engellemiş olursunuz. Köpeklerin haftada bir kaç defa yavru köpekler ve yaşlı köpekler ile oynaması tavsiye edilmektedir. Köpeği ne kadar iyimser bir hale getirirseniz, o kadar saldırgan ve hırçın hareketlerinden uzak durur. Bu yüzden yavruyken bir köpeğin eğitilmesi veya eğitim merkezine verilmesi son serece önemli bir konudur.

Çünkü yanlış büyütülen köpekler zamanla hırlamaya başladığı gibi ısırma gibi alışkanlıklarda edinebilir. Köpek hayır kelimesinin ne anlama geldiğini bilmeli ve ona göre davranmalıdır. Bu yüzden ilk olarak hayır kelimesini öğretmek ile başlayabilirsiniz. Aynı zamanda asla kaba ve sinirli bir tavır sergilememeniz gerekmektedir. Aksi halde köpeğinizi de kızdırabilirsiniz.

Köpek Eğitimi Ve Yapılan En Yaygın 7 Hata - My Animals

Köpek Sahibi Olacağınız Zaman Onun Güvenini Kazanın

Köpek sahibi olduğunuz zaman onun güvenini kazanmanız oldukça önemli olabilir. Çünkü aranızdaki bağı kuvvetlendirmek ve güçlü tutabilmek tamamen sizin elinizde olan bir şeydir. Bu yüzden aranızdaki iyi ilişki son derece önemlidir. Aynı zamanda bu durum köpeğinize bir şey öğretirken iyi gelebilir. Köpeğinize karşı nasıl kibar ve nazik olursanız size kendisini o kadar iyi bir şekilde ifade edebilir ve sizden korkma gibi bir sorunu olmaz.

Ayrıca köpeğinize yemek eğitimi vermeniz tamamen çaba ve komutlar sayesinde gerçekleşmektedir. Küçükken bir köpeğe yemek eğitimi vermezseniz sizi yemek saatinde sürekli rahatsız edebilir. Bu yüzden yemek eğitimini İzmir köpek eğitim merkezi gibi bir yerden alabilir. Böylece yemek saatinizi rahat geçirebilirsiniz. Bu nedenle kurallarınızı belirleyip köpeğinize öğretmeniz en doğrusudur. Köpeğiniz için en özel ve güzel mama ve su kabını istediğiniz gibi alabilirsiniz.

Ayrıca köpekler yeni yeni şeyler keşfedip, öğrenmeye bayılırlar. Bu yüzden köpeğiniz ile bir yere gezmeğe gittiğinizde çevreyi inceleyip, keşfetmesine izin verin. Çünkü onun yapacağı bu keşifler onu adeta mutlu ve huzurlu hissettirecektir. Aynı zamanda köpeğinizi sabırlı ve anlayışlı bir şekilde bekleyip izleyebilirsiniz. Köpeğinizi eğitmek gibi durumlarda kurumumuzdan hizmet talep edebilirsiniz.

Bu yazı 641 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak