İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Karaburun Köpek Pansiyonu

Paylaş
 

Siz uzun süreliğine bir seyahate gittiğinizde köpeğinizi gözünüz arkada kalmayacak bir şekilde Karaburun köpek pansiyonu gibi bir yere bırakabilirsiniz. Orada köpeğiniz tecrübeli ve sevecen kişiler tarafından oldukça emin ellerde olabilmektedir. Bunun yanı sıra köpeğinize orada eğitmenler tarafından eğitimde verilmektedir. Ayrıca orada pansiyonun kapasitesine göre birçok köpekler de bulunmaktadır. Onlarla bir araya gelerek sosyalleşme eğitimi de sağlanmaktadır. Bunun yanı sıra köpeğiniz pansiyonda ayrı bir odada ona göre dizayn edilmiş bir yerde kalmaktadır. Köpekler sahiplerine çok düşkün canlılardır ve bu yüzden hiç onlardan ayrı kalmak istemezler fakat bu tür pansiyon gibi yerler köpeğiniz için oldukça ideal bir yerdir. Çünkü sizi o kadar özlemesine vakti olmaz ve canı sıkılmaz bu yüzden bu tür yerleri siz uzun süreliğine bir yere gittiğinizde tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda pansiyonun çevresinin bahçe ile çevrili olması da köpekler için oynayabilecekleri bir alan sunmaktadır. Bu bahçe içerisinde eğitmen ile oyunlar oynayabilir ve antrenmanlar yapabilir.

Köpeğinizin Eğitim Alması Gereklidir

Bir köpek sahibiyseniz ve köpeğinizin sevgi dolu, sevecen ve sadık olmasını istiyorsanız mutlaka egitim alması gerekmektedir. Çünkü köpekler yavruluktan itibaren egitim alabilirler. Öncelikli olarak itaat eğitimi alması kendine olan güven duygusunu yaratır ve sizin hiçbir zaman sözünüzden çıkmayacağını bilmesi gerekir bu yüzden önemli bir konudur. Ayrıca tuvalet eğitimi alması da gerekir. Çünkü köpek evin bir yerine mi tuvaletini yapacak, yoksa yemekten sonra dışarıya bir yere mi bunun için köpek eğitilmelidir. Aynı zamanda yemek eğitimi de vermek gerekir çünkü siz yemekteyken sizi sürekli rahatsız eder ve size rahat yemek yedirmez bunun için saatli yemek vakti oluşturmalısınız. Ayrıca köpeğinize komut emirleri de öğretebilirsiniz. Bunlar daha çok, gel, git, yakala, atla, yuvarlan, otur gibi şeyler olabilir. Bu gibi konular hakkında Karaburun köpek pansiyonu gibi bir yerden eğitmene danışıp bilgi alabilirsiniz.

Yavru Köpek Eğitimi - Loyal Friend

Köpeğin Evdeki Düzeni Önemlidir

Evde yaşayan bir köpeğiniz var ise mutlaka ona ait bir alan oluşturmalısınız. Yatacağı bir yer, oyun oynayacağı bir alan mutlaka olmalıdır. Çünkü öyle bir duruma sahip olduğunda kendini aileden biri gibi hissetmiş olacak ve sevinecektir. Ayrıca köpekler sahibine çok düşkün ve sadık olurlar başlarına bir şey geldiğinde onlarda üzülebilirler. Bunun yanı sıra köpeklerin hisleri oldukça kuvvetlidir. Özellikle doğal afet gibi olayları daha önceden hissedip, sezebilirler. Bu yüzden çok kabiliyetli canlılardır. Genellikle köpekler bu konuda eğitildikleri için deprem sonrası arama kurtarma çalışmalarına katılarak bir sürü insan kurtarmışlardır. Bu nedenle bu tür eğitimler Karaburun köpek pansiyonu gibi bir yerde köpek arkadaşları ile birlikte verilmektedir. Köpeği olan kişiler gerçekten can dostları olduğu için çok şanslıdırlar.

Dedektör Köpek Eğitimi | SemPati Köpek Eğitim Merkezi İstanbul

Köpeğin Sağlık Kontrolü Oldukça Önemlidir

Köpeğinizin saglık kontrolünü düzenli bir şekilde yaptırmanız gerekmektedir. Çünkü onların sağlığı da insanlar kadar önemlidir. Hasta olduğunu anladığınızda veya beklenmedik bir durum ile karşılaştığınızda mutlaka bir veterinere götürmeniz gerekmektedir. Bu yüzden köpeğin yediği mamalarda oldukça önemlidir. Çünkü kaliteli ve güvenli bir mama köpeğinizin sindirim sistemi için oldukça önemli bir husustur. Köpeğinizin durumuna göre mama seçimi yapmanız gerekmektedir. Yavru bir köpeğiniz varsa ona göre yavru maması almanız gerekir. Ayrıca kilolu bir köpeğiniz var ise mutlaka diyet maması almanız gerekmektedir. Bunun yanı sıra köpeğinizi zaman zaman dışarıya çıkarıp gezdirebilir ve kalabalık ortamlara sokarak sosyalleşmesini sağlayabilirsiniz. Böyle bir ortamda bulunmak köpeğinizin kendine olan güvenini artıracaktır. Köpeğinizin her zaman sadık, sevgi dolu ve sevecen olması için mutlaka yavru köpek eğitimi alması gerekmektedir.  Ayrıca eğitime ne kadar erken başlarsanız sizin için o kadar iyi olur. Isırma eğilimi olan köpekleri yavruluktan itibaren insanlar ile bir ortamda bulundurmak çok önemlidir. Pitbull, Dogo gibi güçlü kopekler yavruluktan itibaren sosyal yasama alışması durumunda insanlara karsı ve evcil hayvanlara karşı oldukça sevecen, oyuncu ve dost canlısı olabilirler. Özellikle büyük köpekler sosyalleşme ortamına dahil edilmezlerse saldırgan bir kişiliğe bürünebilirler. Akita ve benzeri köpek cinslerinim yavruluktan itibaren eğitilmesi çok önemlidir. Köpek yetiştirmeniz. Bu gibi konularda en iyi bilgiyi ve hizmeti kurumumuzdan alabilirsiniz.

Bu yazı 608 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak