İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

İzmir Köpek Eğitimi Tire

Paylaş
 

Günümüzde hemen hemen herkes köpek sahibi olabilmektedir. Köpekler çok sevecen ve dost canlısı oldukları için insanlarla güzel vakit geçirebilirler. Köpeklerin kapıda bağlı olmasının yanı sıra ev ortamında da bakılabilmesi mümkündür. Ayrıca bir köpeğin eğitilmesi de çok önemlidir. Bunun için sabır ve azim gereklidir. Köpekler eğitildiği zaman çok başka bir şey olabilirler. Aynı zamanda köpeklerin duyu ve his yetenekleri insanlara göre oldukça fazla olabilmektedir. Bundan dolayı doğal afet gibi birçok olayları önceden sezip, hissedebiliyorlar. Genellikle depremin olacağını köpekler birkaç gün öncesinden hissederler ve garip bir hal, hareket ve tavırlara bürünebilirler. Bu daha çok havlama ve ağlama gibi sesler olabilir. Bunun yanı sıra çok iyi eğitilmiş köpekler deprem sonrası arama kurtarma çalışmalarına katılarak birçok hayat kurtarırlar. Onların çok uzaktaki bir kokuyu algılaması mümkün olduğu için genellikle ekiplere yardımcı olurlar. Bu yüzden köpeğin küçüklükten İzmir köpek eğitimi tire gibi bir yerde eğitilmesi çok önemlidir.

Köpek Eğitimi Merkezinden Yardım Almak

Yavru bir köpeğe sahipseniz ya da yetişkin bir köpeğiniz var ise bu sizin en yakın arkadaşınız veya dostunuz olabilir. Bu yüzden her şeyden önce köpeğinizin iyi bir şekilde iletişim kurabilmesi için eğitim alması gerektiğini bilmelisiniz. Özellikle yavruluk süreci itibaren gelişen sosyalleşme eğitimleri İzmir köpek eğitimi tire gibi bir yerden sağlanmaktadır. Eğitmen tarafından yürütülen bu çalışmalar oldukça işe yarayacaktır. Çünkü alınan bu eğitimin sonucunda köpeğinizin kendine olan güveni artaraktır. Aynı zamanda size ve çevresine karşı sevgi olması işine yarayacaktır. Köpeğinizin tutumu size ve çevresine küçüklükten itibaren başlamaktadır. Çünkü öte yandan başıboş büyüyen köpekler daha hırçın olabilirler. Sahibine ve diğer evcil hayvanlara karşı hırçın tavırlar sergileyebilirler. Özellikle bir ev ortamında büyütülen köpeğin mutlaka itaat eğitimi alması gerekmektedir. Bu eğitim köpeğinizin size oldukça sadık kalmasını sağlayacaktır. Aynı zamanda sizin kurallarınızın her zaman geçerli olacağını bilip, dediklerinizin dışına çıkamayacaktır.

French Bulldog Köpek Eğitimi | Köpek Türleri

Köpeğinize Kurallarınızı öğretin

Köpeğinizin sizin kurallarınız olduğunu öğretmeniz, sizin açınızdan oldukça önemli olacaktır. Köpeğinizin her daim kendi istediği doğrular çerçevesinde hareket sergilemesi size ve çevresindeki herkes için rahatsızlık verecektir. Doğru ve düzenli bir eğitim alan köpekler her zaman sizin kurallarınızın olduğunu bilecektir. Köpeğinizin hal ve hareketlerini incelerseniz onun isteklerine yönelik doğru kararlar verilebilir. Kopeğinizin size olan tutumuna her zaman saygı ve sevgi dolu yaklaşmanız gerekmektedir. Kendi yaptırmak istediğiniz bir şey için veya kendi istekleriniz için asla köpeği zorlamamalısınız. Aynı zamanda onun bütün isteklerine olabildiğince zaman ayırmalısınız. Yavru bir köpek her zaman eğlenceli olacaktır. Köpeğinize karşı sabırlı, sakin ve sevgi dolu olmanız gerekmektedir. Evcil bir hayvan sahibi olduğunuzda ona karşı sevgi sahibi olmanız gerekmektedir. Köpeğinizin size karşı ve çevresine karşı iyimser olabilmesi için İzmir köpek eğitimi tire, gibi bir yerden sosyalleşme eğitimi alması gerekmektedir. Köpeğiniz için rahat hissedeceğiniz ve hoşunuza giden bir eğitimci bulabilirsiniz. Kopeğinizin sosyalleşmek için eğitim alması ve derslere katılması sonucu sizinle bağı oldukça güçlenecektir.

Alman Çoban Köpek Eğitimi Nasıl Verilir?

Düzenli Ev Hayatına Alıştırın

Özellikle köpeğiniz için düzenle bir ev ortamı oldukça önemlidir. Köpeğinizin ev ortamındaki aile düzenine uygun tavırlar sergilemesi ve kendini bu aileye ait olarak hissetmesi çok önemlidir. Küçüklükten beri alacağı eğitim onun ev ortamında bulunması sonucunda tuvalet eğitimi, yemek saati ve uykuya odaklanmasını sağlayacaktır. Evinizde bulunan köpeğiniz için bir yaşayacağı ortam oluşturun. Köpeğiniz için yatak alanı, yemek alanı ve oyun alanı oluşturmanız her zaman kendini güven içerisinde hissetmesini sağlayacaktır. Bu tür konuların hizmetini kurumumuzdan en iyi şekilde alabilirsiniz.

Bu yazı 451 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak