İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

İzmir Köpek Pansiyonu

Paylaş
 

Sevimli tüylü ve pati dostlarımız köpekler hayatımızda çok fazla yer almaktadırlar. Konuşabilen bir arkadaştan daha fazla hareketleriyle gösterdikleri sevgileri ve sadakatleri onları sahiplenmemizdeki en büyük nedenlerden biridir. Bazen bir hayat arkadaşı bazen en iyi dost olan köpeklerimizin bizden çok fazla beklentileri yoktur. Günlük aktivitelerini yerine getirmek, mamasını ve suyunu vermek ve onunla keyifli vakit geçirmek en büyük istekleridir. Köpekler her zaman sadık hayvanlardır. Fakat bazı durumlarda gerek seyahat gerekse tatile çıkmamız gereken zamanlarda köpeklerimizi yanımızda götüremeyebiliriz. Bu tip durumlarda onları emanet edecek eş, dost, akraba da bulamayacağımız için onları gözünüz kapalı bir şekilde İzmir köpek pansiyonu olarak işletmemizde bırakabilirsiniz. Kendi evindeki rahatlığı huzuru sunmak için tüm sevecen personelimiz ve veteriner gözetimi eşliğinde köpekleriniz sizin gelmenizi bekleyecektir.

Köpek eğitim merkezi fiyatları - Köpek Eğitimi Merkezi ve Evde Köpek Eğitimi

Köpek Pansiyon ve Otelleri Güvenli midir?

Geçici bir süreçte bakılması için otelleri ve pansiyonlara emanet ettiğiniz hayvan dosyalarınızla ilgili aklınızda birçok endişe olabilmektedir. İzmir köpek pansiyonu olarak bizler deneyimli ve sevecen personelimiz ve veteriner gözetimi altında hayvan dostlarınızı siz gelene kadar en iyi şekilde ağırlamayı hedefleyerek bu yola çıkmış bulunmaktayız. Öncelikli olarak sizlerin can dostu olan köpeklerinizin psikolojik olarak gidişinizden etkilenmemesini sağlamaya çalışıyoruz. Eksikliğinizi hissettirmeden belirtmiş oolduğunuz günlük yaşam tarzına uygun bir şekilde köpeğinizin aile bireyimiz olmasına gayret ediyoruz. Konaklama süresi boyunca otelimizden ayrılırken mutlu bir şekilde ayrılmasını sağlamak en büyük vazifelerimizden bir tanesi. Can dostumuzun yanında olmadığınız zamanlarda gözümüzün arkada kalmaması için her türlü konforu sunmaya çalışıyoruz.

köpek ırkları | elityavru.com

Köpek Pansiyonunda Neler Yapılıyor

Yerinde görüp beğenerek köpeğinizi seçmiş olduğunuz odalarda siz gelene kadar köpeklerinizi misafir ediyoruz. Konaklama esnasında belirlenmiş olan takvime göre sabah yürüyüşü, akşam yürüyüşlerini, mama saatlerini, etkinlik saatlerinin hepsini takip ediyoruz. Özellikle yoğun olan dönemlerde rezervasyon yaptırarak ağırladığımız köpek misafirlerimiz için talebiniz doğrultusunda yıkama ve kuaför hizmetlerimizde bulunmaktadır. Gün içerisinde tıpkı evlerindeki gibi özgürlüğün tadını çıkartmalarını sağladığımız köpekler için pansiyonumuzda 24 saat boyunca gözetim hizmeti bulunmaktadır. Evinizi paylaştığınız hayvan dostunuza yaratmış olduğunuz konforu pansiyonumuzda sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Sadece uzun seyahatleriniz boyunca değil  gün içerisinde de evde yalnız bırakmak istemediğiniz hayvan dostlarınıza İzmir köpek pansiyonu olarak günlük bakımlarını yaparak ağırlayabiliyoruz. Öncelikle tüm sevgimizi köpeklerimize verdiğimizi ve bu doğrultuda evlerinde rahat ve konforu sunabilmek adına sürekli olarak tesislerimizi yeniliyoruz. Birbiri ile uyumlu köpekler ile arkadaşlık yaptırmak istediğinizde aynı ortamda hoş vakit geçirmelerini sağlıyoruz.

Köpek Pansiyonlarında Eğitim Veriliyor mu?

Can dostlarımız olan köpeklerimiz için pansiyonlarımız da belli başlı eğitimler de verilmektedir. Standart bir itaat eğitimi ile tuvalet eğitimini verecek sevgi dolu personellerimiz ve alanlarımızla bu konuda da sizlere destek oluyoruz. Köpekler en hassas ve sadık hayvan dostlarımızdan bir tanesidir. Kısa süreli gideceğiniz seyahatinizde ya da tatilinizden dönüşünüzü bekleyen köpekleriniz için sizin yokluğunuz hissettirmemekte bizim en büyük görevlerimizden bir tanesidirr.  Hayvanın iç dünyasında bırakılmış hissiyat da yaratmamak adına evinde yaşadığı konforla ilgili tüm bilgileri sizden alıyor ve o düzeni aynı şekilde devam ettirmeye çalışıyoruz. Pansiyonumuza bırakıldığı andan itibaren acaba nasıl bakılır sorusunu tamamen kafanızdan çıkartmak, sevgi önünden bir eksiklik yaşayıp yaşamayacağı ile ilgili duygu ve düşüncelerden kurtulmak, mutlu olur mu ya da mutsuz mu olur gibi duygusal yaklaşımlardan uzaklaştırmak için pansiyonunuzdaki müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Çıkacağınız tatili ya da gideceğiniz seyahatte gözümüzün arkada kalmaması için profesyonel bir şekilde bakım yapılacağı konusunda pansiyonumuza güvenebilirsiniz.                                  

Bu yazı 527 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak