İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

İzmir Profesyonel Köpek Eğitim Merkezi

Paylaş
 

İzmir profesyonel köpek eğitim merkezi içerisinde birbirinden farklı köpek eğitimleri söz konusudur.  Eğitim merkezinde öncelikle köpeklerin ilk adımları temel eğitimlerle atılır. Sonrasında temelin bir üstü olan ileri eğitimler devreye girer. Bu eğitimlerin her ikisi de daha profesyonel bir eğitimin temelini oluşturur. Köpek eğitimleri alanında bilgili ve gerekli belgeye, bilgiye sahip eğitmenler tarafından verilir. Bu eğitimler verilirken genellikle köpeğin eğitim öncesi tetkikleri yapılır. Ayrıca eğitim süreçlerini köpek sahipleri yakından takip de edebilmektedirler. Böylece köpeklerinde ortaya çıkan değişimleri de daha net görebilmektedirler. Köpek eğitimleri özel olarak hazırlanan bir plan çizelgesinin ardından uygulanır.

Chow Chow fiyatları bir diğer adı ile Çin Aslanı fiyatları 800 tl den  başlayıp 2000 tl'ye kadar çıkmaktadır. İnternette araştı… | Köpek, Chow  chow, Hayvan yavruları

Köpeklerde Özel Eğitimler

İzmir profesyonel köpek eğitim merkezi içerisinde köpeklere yönelik özel eğitimler yer alır. Başta bu özel eğitimlerin verilebilmesi için köpeklerin hepsi küçük yaşlarda eğitim merkezinde eğitime başlar. Özel olarak eğitim ilk aşaması ise temel eğitimdir. Temel eğitimle köpekler oturmayı, kalkmayı, yön değişimini ve evet hayır kelimelerini öğrenir. Bu eğitim içerisinde tuvalet eğitimi de yer alır. İleri eğitime geçildiğinde ise köpeklere özel bir dil öğretilir. Bu sil genel olarak vücut dili ve işaret sili olmaktadır. İleri eğitimle öğrenilen bu dil köpeğin iletişim kapasitesini ileri düzeye taşır.

CIN ASLANI(chow chow): cin aslanı resimleri

Alana Yönelik Eğitimler

İzmir profesyonel köpek eğitim merkezi içerisinde yer alan özel bir eğitimdir. Köpekler bir alanın korunması için eğitime alınır. Bu alanın korunmasına yönelik her şey köpeklere öğretilir. Bu eğitim biraz daha sert bir eğitimdir. O yüzden alan eğitimi almış olan köpekler daha saldırgan ve alanı korumacı bir yapıya sahiptirler. Bu eğitim verilirken köpeğin koruyacağı alanda gerekli çalışmalar yapılır. Bazen eğitimin tamamı bu alan içerisinde de verilebilir. Köpek artık eğitim sonrası bu alanı koruması gerektiğini öğrenmiş olur.

IPO Köpek Eğitimi

IPO köpek eğitimi profesyonel köpek eğitimmerkeziiçerisinde bilgili bir ekip tarafından verilmektedir. Bu eğitimin amacı köpeği bir yarışmaya hazır hale getirmektir. Bu eğitimler ince tetkiklerin ardından başlar. Eğitime alınacak olan köpekler yavru iken eğitim alanına alınırlar ve 2 yıl boyunca bu eğitimi almaya devam ederler. Bu köpekler yetenekli olacağı düşünülen cinslerden seçilerek eğitilmektedir.

Köpeklerde Bodyguard Eğitimi

İnsanlar kendilerine her zaman köpekleri arkadaş olarak seçmektedir. Bu arkadaşlık bazen ileri düzeye çıkarak aynı ortamda bile yaşamaya başlanır. Bu arkadaşlık bazen resmiyette korumacı kimliğine de bürünebilmektedir. Bodyguard eğitimi köpeklerin sahiplerini ya da ilgili kişiyi koruması için verilir. Bu e4ğitimler sonrası köpek güçlü bir sezgiye ve bilgiye sahip olur. Sahibini ya da korumadı gereken kişiyi kim tehdit ediyorsa bunu kolayca ayırt edebilir. Yani bu eğitim sonrasını aynı ortama farklı insanları koyduğunuzda köpek aralarından hangisinin kötü bir şeyler yapabileceğini rahatlıkla bulabilmektedir. Bu eğitimler genellikle küçük yaşlardaki köpeklere verilir. Her köpek bu eğitimi tam olarak alamaz ve gerekli koruma işlemini yerine getiremez o yüzden yetenekli ve iyi bir korumacı olacağı düşünülen köpeklere bu eğitimler verilmektedir.

Tuvalet ve Temel Eğitim

Bu eğitimlerde köpeklere özel olarak verilen eğitimler arasındadır. Özellikle aynı ortamın paylaşıldığı köpeklere bu eğitimlerin verilmesi gerekir. Öbür türlü aynı ortamda yaşanmaya devam edilemez. Tuvalet eğitimi alan bir köpeğe aynı zamanda temel eğitimlerde verilerek gerekli komutlar köpeğe aktarılır. Bu sayede köpekler sahipleri ile daha rahat iletişimde kurabilirler. Bu iki eğitimde alnında profesyonel bir ekiple verilmektedir. Küçük yaşta ve genel olarak oyun havasında verilen bu ve diğer eğitimleri kurumumuzdan profesyonel olarak talep edebilirsiniz.

Bu yazı 632 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak