İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Köpek Eğitimi Karabağlar

Paylaş
 

Köpeğinizin sizin her komutunuza uyabilmesi için iyi bir eğitimden geçmesi gerekir. Tavır ve davranışlarını tamamen sahibinin yaklaşımına göre şekillendiren köpekler özellikle yavru iken eğitime en yatkın olan türlerdir. Yavru köpekler her komutu kısa süre içerisinde öğrenerek tavır ve davranışları da bu eğitime göre şekillenir.

Sizler köpeklerinize hem sinirli hem de stresli olarak sürekli yaklaşırsanız belirli bir süre sonra köpeğinizde aynı tavırları sergiler ve her an farklı insanlardan gelen hareketleri tehlike olarak algılar. Bu gibi durumların yaşanmaması için köpek eğitimi almanız tavsiye edilir. Köpek eğitimleri profesyonel hocalar tarafından yaptırılmakla birlikte belirli noktalarda yapılır.

Köpeğiniz, yapılan eğitimlerde hem eğlenir hem de öğrenir. Sizlerde köpeğinize ne şekilde davranmanız gerektiğini, hangi hareketlerin hangi zamanlarda yapılmasının doğru olduğunu öğrenebilirsiniz. Köpek eğitimi Karabağlar her yaşa uygun olan eğitim programlarından yararlanılarak köpeğinizin gelişimine katkı sağlayabilirsiniz.

Köpek Eğitimleri Nasıl Yapılır?

Köpek eğitimi nasıl yapılır sorusu köpeğini profesyonel bir şekilde yetiştirmek isteyen insanların en çok sorduğu sorulardan bir tanesidir. Köpek eğitimi Karabağlar genel olarak köpeklerin seveceği ortamlarda yapılan eğitimlerdir. Öncelik olarak köpekler doğaya yakın açık alanlardan çok hoşlanırlar. Eğitimlerde bu noktalarda yapılarak köpeklerin daha fazla geliştirilmesi sağlanır.

Aynı zamanda yapılan eğitimler eğlenceli hale getirilerek köpeğinizin hızlı bir şekilde vermiş olduğunuz komutları ve hocalar tarafından öğrenilmesi gereken tüm bilgileri öğrenir. Öğrenim süresi köpeğin yaşına ve ırkına göre değişkenlik gösterebilir.

Eğitimler, belirli sıraya konularak yapılır. İlk alacak olduğu eğitimler arasında tasma eğitimi, tuvalet eğitimi, davranış eğitimleri verilir. Bu eğitimler dışında sizlerin köpeğinize nasıl davranmanız gerektiği, hangi zamanlarda hangi hareketlerinin yapılması gerektiği sizlere detaylı bir şekilde aktarılır.

Köpek Eğitiminde Eğitmenin Önemi Nedir?

Köpek eğitimi Karabağlar köpek eğitiminde eğitmenin büyük bir önemi vardır. Eğitmenin köpeğe alışması ve köpeğinde eğitmene alışması için arada dostluk bağı kurulması şarttır. Bu nedenle eğitmenler hem eğitim süresi boyunca sabırlı davranmalıdır. Eğitmen ne kadar sabır gösterirse köpek olumlu yönde bir o kadar gelişir ve davranış bozuklukları ortadan kalkar.

Eğitimcinin köpek hakkında tüm bilgilere sahip olması ve köpeğin tüm özelliklerini biliyor olması gerekir. Aksi takdirde köpeğin hangi durumlarda ne şekilde davranacağı garipsenebilir. Son olarak eğitimcinin köpeğe her daim sıcak yaklaşması ve negatif davranışlarının ortadan kaldırılması gerekir.

Köpekler her duygumuza ortak

Köpek Eğitiminde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Köpek eğitiminde dikkat edilmesi gereken birçok husus vardır. Eğitici ve köpek sahipleri bu hususlara dikkat etmesi gerekir. Aksi takdirde eğitimler daha da zorlaşabilir. Köpek eğitiminde dikkat edilmesi gereken hususlar şu şekildedir;

  • Köpek mutsuz ve agresif ise bu gibi zamanlarda köpek ile herhangi bir çalışma yapılmaması gerekir. Aksi takdirde eğitim olumsuz sonuçlanabilir.
  • Köpek eğitim alırken hem eğlenmeli hem de eğitilmelidir. Eğitici de köpeği eğitirken iyi bir enerjiye sahip olmalı ve çeşitli oyunlar ile köpeği eğitime alıştırmalıdır.
  • Hem yavru köpekler hem de yetişkin köpekler verilen komutu yerine getirdiği zaman mutlaka ödüllendirilmelidir.
  • Köpeğe sabırlı, sevecen ve tatlı dil ile yaklaşılmalıdır.
Basset Hound Puppies - 33 Pictures | Basset hound puppy, Hound puppies,  Basset hound

Köpek Eğitimi İçin Tek Adres

Köpek eğitimi Karabağlar alanında uzman kadrosu ile sizlerin köpeklerini en iyi şekilde eğitiyor ve tüm bilgi, becerilerini ortaya çıkarıyor. Yıllardır köpek eğitimi konusunda edinmiş olduğumuz tecrübeleri sizlere aktarıyor ve köpekleriniz ile olan bağı daha da güçlendiriyoruz. Köpek eğitimi hakkında tüm bilgileri almak ve aklınıza takılan soruları bizlere yöneltmek için bizleri telefon ile arayarak tüm bilgileri öğrenebilirsiniz.

Bu yazı 489 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak