İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Bayındır Köpek Eğitim Merkezi

Paylaş
 

Bayındır Köpek eğitim merkezi köpeklerin daha iyi bir şekilde eğitim almaları, öğrenmeleri ve hayata karşı daha güçlü durabilmeleri, yaşanan davranış bozukluklarının ortadan kaldırılması için yapılan eğitimlerdir. Köpek eğitimleri köpeklerin olumlu yönde gelişmesine yardımcı olur. Aynı zamanda köpek bakmaya yeni başlayan insanlar için nasıl davranılması gerektiği, hangi durumlarda köpeğin sevilmesi ve dışarıya çıkarma zamanları ile alakalı çeşitli bilgiler verilerek gelişim süreci profesyonel hocalar tarafından takip edilir.

Eğitimler genel olarak 1 ila 2 aylık bir süredir. Ancak bu durum köpeğinizin gelişim hızına göre değişkenlik gösterebilir. Örnek olarak gösterilecek olur ise yavru bir köpeğe sahipseniz gelişmiş olan köpeklere göre eğitim süresi daha kısa sürecektir. Yavru köpeklerin gelişimi diğer köpekler ile kıyaslandığında daha hızlıdır.

Köpek Eğitim Merkezinin Faydaları Nelerdir?

Köpek eğitim merkezlerinin hem köpeğe hem de köpek sahibine birçok faydası bulunur. Eğitim alan köpek eğitim almayan köpeğe göre daha çevik ve daha mutludur. Bayındır Köpek Eğitim Merkezinin köpek için faydaları şu şekildedir;

  • Eğitimler uzun ya da kısa süreli olarak değişkenlik gösterse de köpekler bu eğitimden sıkılmazlar. Alanında uzman eğitmen hocalar köpeğe nasıl davranılması ve ne şekilde yaklaşılması gerektiğini bilerek ona göre yaklaşır ve köpek ile duygusal bağ kurar. Eğitmen hocaya alışan köpek günlerini eğlenceli geçirir.
  • Köpekler eğitim sürecinde uygulanan tüm oyunların sonunda bir takım işleri başardığı zaman ufak ödüller verilir. Bu ödüller sayesinde köpek hem mutlu olur hem de eğitim sürecinde herhangi bir sorun yaşanmaz.
  • 3 aylık köpeklerin tuvalet eğitimi alması gerekir. Bu eğitim de tuvalet eğitimine dair öğrenmesi gereken tüm bilgileri öğrenir.
  • Sahibine itaat etmeyi öğrenir. Sizler otur, kalk, bekle, kal, gel gibi çeşitli komutlar verdiğiniz zaman köpeğiniz onu hemen yapar. Sizin sözünüzü dinler.
  • Davranış bozukluğu olan köpeklerin hırçın ve saldırgan yapıları vardır. Bu saldırganlık ve hırçın tavırlar kısa süre içerisinde tedavi edilmez ise köpekler iç dünyasına döner ve dışarı ile ilişkisini keser. Eğitim sonunda bu davranış bozuklukları ortadan kalkar.
  • Dünya üzerinde birçok farklı köpek çeşidi vardır ve her birinin özellikleri farklıdır. Sizler, köpeğinizin evinizi ya da işinizi korumasını isterseniz eğitimini bu yönde aldırmanız gerekir. Eğitim sonunda aldıkları eğitime göre hem sizleri korur hem de evinizi.

Köpek Eğitim Merkezinde Eğitimcinin Önemi

Köpek eğitim merkezini köpeğin sevmesi eğitime katkı sağlaması açısından önemlidir. Eğitimci hoca ile anlaşamayan ya da duygusal bağ kuramayan köpeğin aldığı eğitimden fayda alması imkansızdır. Bu nedenle köpeğinizi mutlaka alanında uzman kadrodan oluşan kişilere teslim etmeniz gerekir. Eğitimci hoca bir köpeğe nasıl yaklaşılması ve nasıl davranılması gerektiğini bilir ise köpek aldığı eğitimden mutlu olur ve böylelikle kısa süre içerisinde öğrenir.

Şişli Köpek Oteli, köpek eğitim merkezi, köpek pansiyonu

Bayındır Köpek Eğitim Merkezi İle Profesyonel Destek Alın

Bayındır Köpek Eğitim Merkezi olarak can dostunuzu en iyi şekilde geliştirmeye özen gösteriyor. Sizlerde hayatınızda en değerli can dostunuzu hayata daha iyi hazırlamak ve daha güçlü olmasını sağlamak için eğitimlerden faydalanabilirsiniz. Bu eğitimler sayesinde köpeğiniz hem daha sıcakkanlı hem de daha eğlenceli davranışları olmasını sağlayabilirsiniz.

Eğitim sonrasında köpeğiniz her alanda daha fazla tecrübeye ve bilgiye sahiptir. Dilerseniz bizleri arayarak köpek eğitimi ile alakalı sormak istediğiniz ve merak ettiğiniz sorular var ise bizlere sorarak öğrenebilirsiniz. Bizlere 7/24 açık olan ve sizlere hizmet veren telefonlarımızdan ulaşabilir, profesyonel hocalarımız ile tanışabilir ve eğitim merkezimizi görebilirsiniz.

Bu yazı 525 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak