İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Bayraklı Köpek Oteli

Paylaş
 

Ev ortamında yaşamaya alışmış köpekler siz mamasını, suyunu verdiğinizde ve ihtiyaçlarınızı karşılayabildiğiniz zaman keyiflerine diyecek yoktur. Fakat sizin de işiniz olduğunda şehir dışına veya yurt dışına gitmeniz gerektiğinde köpeklerinizi bırakabileceğiniz mutlu ve güvende olduğundan emin olabileceğiniz yerler istersiniz değil mi?

Köpeğinize bakabileceğiniz kimse yoksa köpek otelleri sizin için bir kurtarıcı olabilir. Bugün birçok ilde bulunan köpek otelleri gün geçtikçe daha çok köpeğe hizmet vermekte ve adını duyurmaktadır. Köpek otelleri köpekleriniz siz yokken de mümkün olduğunca iyi şartlarda bakılmasını sağlayan otel formundaki yerlerdir. Sizlerde siz yokken köpeğinize en iyi sizin kadar iyi bakacak yerler arıyor iseniz bu yazımıza göz atmanızı öneririz. Özellikle Bayraklı köpek oteli bu alanda ev hayvanlarınız için profesyonel hizmet sunuyor.

Bayraklı Köpek Oteli Hizmetleri

Peki İzmir’de ikamet ediyorsanız ve dostunuzu bırakabilecek bir yer arıyorsanız sizin için en doğru adreste olduğunuzu bilmenizi isteriz. Bayraklı köpek oteli ile en yakın dostunuz huzur ve güven içerisinde emanet edebileceğiniz bir yer var artık.  Şehir dışına, yurt dışına gidiyorsunuz veya bir sağlık sorununuz var ve köpeğinizi emanet edebileceğiniz bir yer arıyorsunuz ya da bunların hiçbirisi değil evinize köpeklerden korkan bir aile büyüğünüz veya arkadaşınız geldi sizde köpeğiniz gönül rahatlığı ile bırakabileceğiniz bir yer arayışına girdiniz köpek otelimiz sizler için her zaman hazır.

Bayraklı Köpek Otelinde Köpeğinize Nasıl Bakılıyor?

Bayraklı köpek oteli tercih edebileceğiniz en profesyonel köpek otellerinden biridir. Burada köpeğinizin uyuyacağı yerden otele ilk girdiğiniz andan itibaren gördüğünüz her şey son derece hijyenik. Bizlere emanet ettiğiniz dostunuzun her gün günlük bakımı yapılır ve ayrıca talebiniz doğrultusunda kuaför hizmetimizden de faydalanabilirsiniz.

Fizyopet Köpek Oteli hayvanseverlerin ilk tercihi oluyor - Oteller - Turizm  News

Evcil hayvanınızın beslenmesinde en kaliteli mamalar kullanılır. Sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve akşam yemeği olmak üzere günde 3 öğün yemek yeme ihtiyacı karşılanır. Evcil hayvanınızın hareket etme gereksinimi de bakıcıları tarafından gezdirilerek karşılanmaktadır. Köpeğiniz günün sonunda aktivitelerini en güzel şekilde tamamlamış ve mutlu bir şekilde uyuyor olacak.

Dostunuz otelimizde herhangi bir hastalık mı yaşıyor 7 gün 24 saat esasına göre hizmet veren veteriner hekimimiz her an can dostunuzun yanında. Tecrübeli ve işini severek yapan veteriner hekimlerimizin kontrolü altında olacağından sizin sağlığını düşünmenize gerek kalmıyor. Köpeğinizin tüyleri uzadı ve bu artık onu rahatsız mı ediyor. Dert etmeyin Bayraklı köpek oteli burada da yanınızda. İsteğiniz doğrultusunda köpeğiniz tıraş edilir ve rahatsızlığı giderilir. Onlara özel olarak hazırlanmış en güzel banyolarda kişisel bakımları tamamlanır. Köpeğiniz eve geldiğinde size sadece köpeğiniz ile zaman geçirmek kalır. Dostunuzun otelimizden memnun kalacağından hiç şüpheniz olmasın.

Köpeklerinizi Emanet Edebileceğiniz Güvenli Ortam

Söz konusu evcil hayvanınız, dostunuz belki de ev arkadaşınız olunca tabi ki sizler için onu bir yere emanet etmek çok zor değil mi? En önemli olan şey güven. Onu birilerine güvenip bırakabilmek zor biliyoruz. Ama bir kere otelimizi denediğinizde aklınızdaki soru işaretleri tamamen ortadan kalkacak. Çünkü bizde en az sizin kadar onların mutluluğunu önemsiyor ve otelimize gelen her köpeğe mutlu olmalarını hedef alarak yaklaşıyoruz.

Köpekler her duygumuza ortak

Dostunuz için en iyi hizmeti alabileceğiniz yer profesyonel firmamızdır. Kurumumuzla çalıştığınızda anlayacaksınız ki bu işi gerçekten seven, verilen sorumluluğun farkında olan ve sizler için dostunuzu bırakabileceğiniz güvenilir ev sıcaklığında olan tek yer Bayraklı köpek otelidir. Bizi tercih ettikten sonra başka bir daha asla başka bir yer aramaya ihtiyaç duymayacaksınız. Köpek otelimizi denemek için daha fazla zaman kaybetmeyin.

Bu yazı 771 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak