İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Urla Köpek Pansiyonu

Paylaş
 

Köpek sahipleri anlayacaktır ki köpekler sahip olduğumuz en sadık, en güvenilir dostlarımızdandır. Onların sağlığı, güvenliği için her şeyin en iyisini isteriz. Kuşkusuz ki, bunu evlerinizde en iyi şekilde yerine getiren siz köpek sahipleri, seyahate ya da tatile çıkma gibi durumlarda bu sadık dostlarınızdan bir süre ayrı kalmak zorunda kalabilirsiniz.

Eğer köpeğinizi emanet edebileceğiniz bir yakınınız da yoksa sizin için bu durum korkulu bir rüya haline gelir. İşte böyle durumlarda, Urla Köpek Pansiyonu gibi köpeklerin en iyi hizmeti alabilmesi için tasarlanmış oteller imdadınıza yetişmektedir. Köpek otelleri, bu canlara en iyi hizmeti sağlamaya çalışmaktadır.

Bu hizmetler arasında, sağlıklı beslenme programı, veteriner hekim desteği, vakit geçirmelerini sağlayacak oyuncaklar, sosyal aktiviteler, eğitim programları ve en önemlisi yokluğunuzu aratmayacak bir sevgi ortamının varlığı sayılabilir. Bu hizmetler sayesinde aklınız köpeğinizde kalmayacak ve köpeğiniz de yokluğunuzu hissetmeyecektir.

Köpek Pansiyonlarının Hizmet Kalitesi

Köpek pansiyonlarının hizmet kalitesi en çok aklınıza takılan sorulardan biri olabilir. ‘’Acaba güvenilir mi?’’, ‘’Köpeğime benim kadar iyi hizmet sunabilirler mi?’’, ‘’Köpeğim hastalanırsa?’’ gibi sorularınız köpek pansiyonlarına kuşkuyla bakmanıza sebebiyet verebilir. Ancak Urla Köpek Pansiyonu gibi pansiyonlar sizi bu sorulardan kurtaracaktır.

Evde Köpek Eğitimi Hakkında Bilinmesi Gerekenler - Evinizde Eğitim

Öncelikle bu pansiyonlara ilk girişte köpeğinizin bir sağlık sorunu olup olmadığı kontrol edilir ve buna göre ilgili bölümlere yerleştirilir. Siz köpeğinizi teslim almak için geri döndüğünüzde de göz ve kulak temizliği, tırnak kesimi gibi gerekli kontrollerin yapılacağından kuşkunuz olmasın. Ayrıca veteriner hekimlerin gözetiminde her gün dezenfekte edilmekte olan bu oteller, köpeklerinizin özel olarak kullandığı vitamin ya da ilaçlar varsa bunları da sağlamaya siz yokken devam ederler.

Köpeklerinizin beslenme düzeni ise siz nasıl uyguluyorsanız o şekilde uygulanmasına özen gösterilir. Belirttiğiniz saatlerde ve düzende beslenen köpeklerinize, genellikle proplan mamalar verilir. Ancak özel olarak belirttiğiniz, köpeğinizin her zaman kullandığı mama türleri de dikkate alınarak temin edilebilir. Her köpeğin tuvalet alışkanlığı farklılık gösterebilmektedir. Bazı köpekler bir kap içine ihtiyacını giderirken, bazıları ise gazete yardımıyla ihtiyacını görür.

Bunu girişte belirttiğiniz koşulda, köpeğinizin tuvalet alışkanlığı bozulmadan, her zamanki düzeninde yerine getirilmesine özen gösterilir.  Ayrıca bu pansiyonlarda köpeğiniz kendi ırk grubundan köpeklerle kaynaşarak, sosyal ihtiyaçlarını gidermekte ve enerjisini aktarabileceği çeşitli sosyal aktivitelere katılabilmektedir.

Köpeğinizi Köpek Pansiyonlarına Emanet Etmeden Önce Yapmanız Gerekenler

Araştırmalarınız sonucunda dostunuzu emanet edeceğiniz, içinize sinen en iyi köpek pansiyonunu belirlediniz diyelim. Sıra geldi bundan sonra yapmanız gerekenlere. Öncelikle köpeğinizin sağlığını ve güvenliğini göz önünde bulundurmalısınız. Unutmayın ki köpeğiniz bu otelde kalan tek köpek olmayacak.

Köpek Eğitimi | Hill's Pet

Diğer köpeklerle bir arada yaşayacağı için her şeyden önce aşılarının tam olduğuna özen göstermelisiniz. Ayrıca herhangi bir acil durum yaşandığında köpeğinizin bakımını sağlayacak bir veteriner hekimin varlığından da emin olmalısınız.

Canınızı emanet edeceğiniz yerin güvenilirliği de son derece önemlidir. Bunlara ek olarak, köpeğinizi teslim ederken köpeğinizle ilgili bir form doldurmaya, özel olarak kullandığı ilaç ya da mamaları belirtmeye özen gösteriniz.

Köpek Pansiyonlarının Avantajları

Urla Köpek Pansiyonu gibi güvenilir bir köpek pansiyonu bulduğunuz takdirde köpek pansiyonları hem sizin, hem de köpeğiniz için oldukça avantajlı bir seçenek olacaktır. Her şeyden önce köpeğiniz siz yokken alacağı en iyi hizmetlerle her zamanki düzeninde yaşamını sürdürmeye devam edecektir. Diğer köpek dostlarıyla kaynaşacak, farklı tecrübeler edinecektir. Bunun yanında sizin de aklınız dostunuzda kalmayacak, seyahatinizin ardından onu bıraktığınız yerde, bıraktığınız gibi bulmanın gönül rahatlığını yaşayacaksınız. Köpekleriniz için kurumumuzdan en iyi hizmeti alabilirsiniz.

Bu yazı 829 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak