İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Bayındır Köpek Pansiyonu ve Oteli

Paylaş
 

Köpek sahibi olan kişiler uzun bir seyahate çıkarken köpeklerine emanet edecek bir yer bulamaz. Bu durumlarda en iyi çözüm köpek pansiyonu ya da otelleri oluyor. Bu gibi pansiyon ve oteller gün geçtikçe daha çok önem kazanıyor. Ülkemizde çok fazla bilinmese de son zamanlarda öneminin artması ile birlikte köpek otelleri tanınmaya başladı.

Köpek otellerinde köpeklerin isem sosyalleşirken hem de güzel vakit geçirir. Köpek otelleri köpek sahiplerinin en çok tercih ettiği yerlerden biridir. Fakat en çok önemli olan konu köpek otellerinin güvenilirliği konusunda oluyor. Bayındır köpek pansiyonu ve oteli son derece güvenilir ve etkili bir hizmet sunuyor. Köpek otellerinin bulunduğu kapasiteyi aşmaması son derece önemlidir. Kapasiteyi açma durumunda köpekler rahat bir ortam yakalayamaz.

Köpek Otelleri ve Pansiyonları Güvenilir Mi?

Köpek oteli ya da pansiyonu tercih edilirken en çok dikkat edilmesi gereken konu bu alanların güvenilir olup olmaması konusunda oluyor. Güvenilir bir yer değilse köpeğinizi kesinlikle buraya bırakmayın. Güvenilir olup olmadığını anlamak için ilk olarak pansiyonun ya da otelin ruhsatını görmeyi talep edin. Daha sonra köpeğiniz ile hangi kişinin ilgileneceğini sorup o ile tanışın. Köpeğiniz ile ilgilenecek olan kişinin köpekler ile iletişimini gözlemleyin.

Yavru Köpek Tuvalet Eğitimi - Evinizde Eğitim, Köpek Eğitimi

Aynı zamanda köpek otelinde bulunan yerlerin köpekler için ne kadar güvenilir olup olmadığını gezip görmeniz gerekir. İnternetten bulduğumuz ilk köpek oteline köpeğinizi kesinlikle yerleştirmeyin. Otelin içini mutlaka görmeniz gerekir. Aynı zamanda diğer köpeklerin aşılı olup olmadığı konusunda da bilgi edinmeniz gerekir. Sizin köpeğinizden daha büyük cins köpekler var ise oyun zamanları bu köpekler ile bir arada olup olmayacağını da öğrenmeniz gerekiyor.

Köpek Oteli ve Pansiyonu Neden Tercih Edilir?

Bayındır köpek pansiyonu ve oteli köpek sahiplerinin kısa süreli ya da uzun süreli seyahatlere çıkması sonucu köpeklerinin emanet edildiği pansiyonlardan biridir. Evde yalnız kalan köpekler sahiplerini özleyerek kötü zaman geçirirler. Fakat köpek pansiyonlarında onlarla ilgilenen kişilerin olması ve diğer köpeklerin olması ile birlikte bu özlemi bir süreliğine unutuyorlar. Bu sebeple evde biri olmadığı zaman köpeklerimizi mutlaka köpek pansiyonu ya da köpek otellerine bırakın.

Daha çok uzun seyahatlerde tercih edilen köpek otelleri köpekler için pek çok imkân sunuyor. Çok geniş bir bahçeye sahip olan köpek otelleri köpeklerin istediği kadar oynayabileceği ve yemek saatlerinde yemek yiyebileceği yerlerden biridir. Bu sebeple uzun ayrılıklarda köpeğinize evde yalnız bırakmak yerine köpek otellerine yerleştirebilirsiniz.

SAĞIR KÖPEK EĞİTİMİ | GİZEM ASAR KÖPEK EĞİTİMİ

Bu şekilde hem köpeğiniz iyi vakit geçirir hem de sizin içiniz köpeğinizden yana rahat olur. Fakat iyi bir araştırma yaparak köpek oteli seçmek son derece önemli bir husustur. Araştırılmadan seçilen köpek otelleri sizi rahatsız edebilir.

Köpek Oteli ve Pansiyonu Neden Önemlidir?

Bayındır köpek pansiyonu ve oteli son derece önemli pansiyonlardan biridir. Köpek otelinin önemli olmasının nedenlerinden biri köpeklerimizin düzenli saatlerde yemek yemesini sağlamasıdır. Aynı zamanda sosyal olmayan köpeklerin pek çok köpek ile bir arada olmasından dolayı sosyalleşme imkânı sunuyor. Köpeğin evde atamayacağı enerjiyi köpek otellerinde ya da pansiyonlar da çok rahat bir şekilde attığı söyleniyor.

Aynı zamanda her köpek için uyuma kulübesi farklı olduğundan dolayı hijyen konusunda da hassasiyet gösterilen yerlerden biridir. Son zamanlarda köpek otellerine olan ilgi çok fazla artıyor. Köpek otelimizin en büyük avantajlarından bir diğeri ise köpeğinize her gün küçük eğitimler verilmesidir. Tüm bu durumlar hem köpek için hem de sizin için büyük bir rahatlık sağlar.

Bu yazı 858 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak