İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Beydağ Köpek Eğitim Merkezi

Paylaş
 

Köpeğinizin her daim sevecen, dost canlısı, eğlenceli ve mutlu birisi mi olmasını istiyorsanız Beydağ Köpek Eğitim Merkezi ile köpeğinizin ihtiyacı olan tüm eğitimleri alabilirsiniz. Bu eğitimler sayesinde köpeğiniz sizlere daha da bağımlı olmakla birlikte davranış bozuklukları var ise bu ortadan kalkar. Köpek eğitimleri süreleri köpeğin cinsine, yaşına ve özellikleri göre değişiklik gösterebilir.

Yavru köpekler her eğitime kısa süre içerisinde adapte olarak eğitmen hocaların öğrettiği tüm her şeyi öğrenir ve uygulamaya başlar. Böylelikle 3 aylıkken alması gereken tuvalet eğitiminden tutun, itaat eğitimine kadar tüm eğitimlerde başarılı olur. Yavru köpeklerin eğitim süreçleri 1 ila 2 kadar sürebilir. 2 aylık bir eğitim alır ise öğrenmesi gereken tüm her şeyi öğrenir. Sizlerde köpeğinizin her alanda gelişme kaydetmesini isterseniz köpek eğitimi aldırabilirsiniz.

Köpek Eğitiminde Eğitmen Hocalar Köpeği Nasıl Etkiler

Köpek eğitimi köpekler için oldukça önemli bir eğitim sürecidir. Eğitmen hocalar köpeğinize ne kadar sevecen ve sıcakkanlı yaklaşır ise köpekler eğitmen hoca ile duygusal bağ kurarlar. Köpeklerin bir kişiyle anlaşabilmesi ve saldırgan tavrını bir kenara bırakması için duygusal bağın oluşması gerekir. Eğitim hocası ile köpek arasında duygusal bağ oluşmaz ise verilecek olan eğitimlerde köpeğin başarılı olma oranı %40 oranındadır.

Önemli koronavirüs araştırması: Eğitimli köpekler Covid-19 hastalarını  tespit edebiliyor - Dünyadan Haberler

Aynı zamanda eğitim sürecinde köpek yaşadığı herhangi bir olumsuzlukta davranış problemleri yaşayabilir. Bu nedenle eğitime başlamadan önce eğitimci hocaya alışması şarttır. Eğitim hocaları, köpeğin başarısı sonrasında onu ödüllendirmeli ve köpeklerin sevdiği eğlenceli oyunları oynamaya özen göstermelidir. Eğlenceli oyunları seven köpekler eğitimden daha fazla zevk alarak verilen yeni görevlerini kısa sürede yerine getirirler.

Köpek Eğitiminde Alınan Eğitimler Nelerdir?

Beydağ köpek eğitim merkezinde köpeğiniz için istediğiniz her alanda eğitim aldırabilir ve kendilerini geliştirebilirsiniz. Ancak her köpek her eğitimi alamaz, her birinin davranışları, huyları ve olaylara tepkileri farklı olmasından dolayı her cinse uygun olan eğitimleri almaları gerekir. Köpek eğitiminde uygulanan eğitimler şu şekildedir;

Tuvalet Eğitimi

Tuvalet eğitimi özellikle 3 aylık olan köpekler için tavsiye edilir. Sizler köpeğinizin evin herhangi bir yerine tuvaletini yapmasını istemiyorsanız tuvalet eğitimi ile onu tuvalet yapacağı yere alıştırabilirsiniz. Böylelikle hem siz hem de köpeğiniz daha rahat eder.

Köpekler günde kaç saat uyumalıdır? Köpeklerin uyku düzenini etkileyen  faktörler nelerdir? - Haberler

İtaat Eğitimi

İtaat eğitimi, köpeğinizin gel, git, otur, kalk, yat, bekle, pati ver gibi tüm işlemleri yerine getirebilmesi eğitimidir. Bu eğitim süreci değişkenlik gösterse de genel olarak 1 aylık bir süreyi kapsar. Eğitim esnasında köpek komuta uyduğu zaman ufak ödüller ile ödüllendirilir böylelikle köpekler verilen tüm görevleri yerine getirir.

Davranış Eğitimleri

Köpeğinizde çeşitli nedenler dolayı davranış bozuklukları, sürekli olarak havlama, kemirme ve saldırma gibi durumlar söz konusu ise köpeğinizde davranış bozukluğu mevcuttur. Bu genel olarak yanlış şekilde davranılmadan ve yetiştirilme tarzından kaynaklı olabilir. Bu davranışlardan eğitim ile kendisini kurtarabilir ve davranış bozukluklarını düzeltebilirsiniz. Eğitim sonrasında köpeğiniz daha sevecen, daha az saldırgan davranır ve çevresinde olan köpeklere karşı da daha az saldırgan olur.

Profesyonel Köpek Eğitimi İçin Bizi Arayın

Beydağ köpek eğitim merkezi olarak köpeğinizin tüm eğitimlerde başarılı olmasını sağlıyoruz. Eğitim hocalarımız yıllardır edindiği tecrübeleri her geçen gün geliştirerek sizin değerli can dostlarınıza eğitimlerin en iyisini vermek için günden güne gelişiyor. Her alanda bilgi ve deneyime sahip olan eğitim hocalarımız ile çalışmak, köpeğinizin gelişimine katkıda bulunmak için bizleri arayarak konu ile alakalı tüm bilgileri öğrenebilir ve uygun fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

Bu yazı 639 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak