İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Güzelbahçe Köpek Eğitim Çiftliği

Paylaş
 

Köpek eğitim çiftlikleri tamamen köpekler için kurulan alanlardan oluşuyor. Güzelbahçe Köpek Eğitim Çiftliği köpeklerin öğrenmesi gereken tüm eğitimlerin kısa süre içerisinde verilecek köpeğinize daha iyi bir yaşam sunmasına olanak sağlar. Köpekler hem hassas hem de duygusal varlıklar olmasından dolayı köpeğiniz ile yeteri kadar ilgilenmediğiniz de çeşitli problemler yaşanabilir. Örnek olarak gösterilecek olur ise köpeğiniz kendini yalnız hissedebilir. Bu gibi durumlarda köpeğinizi farklı ortamlar ile tanıştırmanızda fayda vardır. Köpek eğitim çiftlikleri birçok farklı cins köpeğin bir arada olduğu bir yerdir. Dilerseniz köpeğinize özel eğitimde aldırabilirsiniz. Ancak farklı cins köpekler ile bir arada olması köpeğinizin gelişimi açısından oldukça önemlidir.

Bu eğitimlerde bir köpek sahibi olarak köpeğinizin hangi alanlarda gelişme kaydetmesini isterseniz o alanda eğitim aldırabilirsiniz. Örnek olarak koruma eğitimi alma kriterlerine uygun olan köpeğiniz var ancak evcimen bir şekilde yetiştiriyorsanız yeteri kadar geliştiği zaman bu davranışlar köpeğinizde kalır ve korumacı yanını sizlere göstermez. Sizler, köpeğinizin korumacı yanına ortaya çıkarmak isterseniz eğitimler ile onu destekleyerek gelişmesine yardımcı olabilirsiniz.

Köpek Eğitim Çiftliğinde Ne Gibi Eğitimler Verilir?

Güzelbahçe köpek eğitim çiftliği eğitimleri köpeği için eğitim aldırmak isteyen kişiler tarafından merak edilen ve araştırılan konulardan bir tanesidir. Köpek eğitim çiftliğinde köpeğin ihtiyacı olduğu tüm eğitiler verilir. Köpeğiniz 1 ila 2 aylık süreç içerisinde öğrenmesi gereken tüm bilgileri öğrenerek uygulamaya başlar. Sizlerde köpeğinizin gelişimini iyi bir şekilde sürdürebilmesi için dilediğiniz eğitimi aldırabilirsiniz. Köpekler için verilen eğitimler şu şekildedir;

Sosyalleşme Eğitimleri

Sosyalleşme eğitimleri köpekler için en önemli eğitimlerin başında geliyor. Özellikle sürekli olarak evde olan ve herhangi bir sosyal yaşamı olmayan köpekler evde kalmaktan dolayı psikolojik olarak problem yaşayabilir. Bu durumlara tepkime olarak ağlama, korkma, sinirli hal ve agrasif tavır içerisinde olabilir. Aynı zamanda eve gelen misafirlere karşı saldırgan tavırları ile hem sizleri hem de çevrenizi rahatsız edebilir. Bu gibi durumlarda sosyalleşme eğitimleri köpeklerin imdadına yetişiyor. Bu eğitimlerde hem farklı cins köpekler, farklı insanlar ve farklı yerler olmasından dolayı köpekler bu alanda mutlu olurlar. Eğitim süreçlerinde köpeğin başarısına göre verilen ödüllerde köpeğin mutlu olmasını sağlar. Farklı insanlara alışır ve sosyal hayatı gelişir. Eğitim süresi sonunda köpeğinizde mevcut olan saldırgan tavırlardan eser kalmaz.

Tasma Eğitimleri

Tasma eğitimleri büyük köpekler için tercih edilen eğitimlerdir. Küçük olan köpeklerde dışarıda olduğunuz zaman herhangi bir sorun yaşanmaz ancak köpek büyüdüğü zaman onu dışarıda zapt etmek neredeyse imkansızdır. Ancak bilmeniz gereken şudur ki siz onun sahibisiniz ve sizin verdiğiniz komutlara uyacağının bilincinde olmanız gerekir. Dışarıdayken köpeğiniz sizi değil sizin onu yönlendirmeniz gerekir. Tasma eğitiminde eğitmen hocaları tasmayı köpeğe taktığı zaman köpeğin ne gibi tepkimeler verdiğini ve tasma içerisinde gezdirilirken nasıl davrandığını not ederek bu durumları düzeltmek için köpeğe eğitimler verir. Sizlerde bu gibi sorunlar yaşıyorsanız tasma eğitimi aldırabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi

Tuvalet eğitimi 3 aylık köpekler için verilen bir eğitimdir. Yeni doğan köpeğiniz var ise ev içerisinde tuvaletini nereye yapmasını istiyorsanız oraya alıştırabilirsiniz. Tuvalet eğitimi profesyonel hocalar tarafından verilir.

Bu yazı 638 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak