İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Foça Köpek Oteli

Paylaş
 

Günümüzde genellikle köpek sahibi olmak isteriz veya bir köpeğimiz vardır. Fakat köpek bakımı da zor ve emek isteyen bir şeydir. Bu yüzden bunun için temkinli ve dikkatli olmak gerekir. Özellikle bir köpeğe karşı sevgi dolu, kibar ve nazik davranmak gerekir. Aksi halde köpeğiniz korkar ve bu durumda farklı tavırlar sergileyebilir. Bu nedenden dolayı köpeklerle daha iyi ve daha doğru bir iletişim kurabilmek için Foça köpek oteli gibi bir yere zaman zaman köpeğinizi bırakabilirsiniz.

Hem orada başka köpekler ile sosyalleşmeyi öğrenir. Hem de eğitmenler tarafından köpeğiniz eğitilebilir. Bunun yanı sıra köpek oteli genellikle köpeğinizi bırakabileceğiniz sizden sonraki en güvenli yer olabilmektedir. Çünkü köpeğiniz oradaki çalışanlar sayesinde hem güvenli olabilmektedir. Hem de daha çok bir şeyler öğrenebilir. Yavru bir köpeğinizin küçüklükten itibaren eğitim alması ve sosyalleşmesi kendine olan güvenini kazanmasını sağlayacaktır. Aynı zamanda size düşkünlüğü ve size olan sevgisi de bir hayli artacaktır.

Köpek Oteli Ne Kadar Güvenli?

Köpeğiniz için sizden sonra en güvenli yer köpek otelidir. Çünkü oradaki çalışanlar köpeklere karşı son derece nazik, kibar, sevecen ve son dere işlerinde tecrübeli kişilerdir. Bu sayede oradaki eğitmenler tarafından köpeğiniz her konuda bilgi sahibi olabilir. Köpekler başıboş büyütüldüğünde hırlama gibi tavırlar sergileyebilirler. Fakat daha yavruyken bir Foça köpek oteli gibi eğitim alacağı bir yere gönderilen bir köpek sosyalleşmeyi öğrendiği için size ve çevresine karşı daha sevecen olabilmektedir. Bunun yanı sıra köpek otelinde köpeğinize bir şey olduğunda veya rahatsızlandığında veteriner de bulunmaktadır. Herhangi bir durumda köpeğinize müdahale etmektedir.

Bu nedenle bir seyahate veya gitmeniz gereken herhangi bir yere giderken gözünüz arkada kalmayacak ve aklınız takılmayacak şekilde gideceğiniz yere gidebilirsiniz. Köpek otelinde köpeğiniz ayrı bir oda içerisinde kalmaktadır ve mama gibi temel ihtiyaçları zamanında karşılanmaktadır. Aynı zamanda eğitmenler tarafından otelin bahçesinde antrenmanlar yapılmaktadır ve diğer köpekler ile bir araya getirilmektedir.

Köpeğinizi Eğitmek için Neler Yapmanız Gerekir?

Yavru bir köpeğe sahipseniz ve onu iyi bir şekilde eğitmek istiyorsanız. Öncelikli olarak bu konuda tecrübe sahibi olan köpek eğitmeni tarafından yardım alabilirsiniz. En güzel bilgi aktarımını size eğitmen sağlayacaktır. Köpekler itaat eğitimi, tuvalet eğitimi, mama saati, başka köpekler ile sosyalleşmeyi, komut eğitimi gibi birçok şey öğrenebilmektedir. Bunun yanı sıra köpeğiniz ile beraber yürüyüşe çıkmanız, doğa gezintisi yapmanız, alışveriş yapmanız veya araba kullanmak gibi şeyler oldukça iyi gelecektir. Bu durumda küçük çocuklar ve yaşlılar ile bir araya geldiğinde sosyalleşmeyi öğrenecektir. Ayrıca küçük yavrunuza ev ortamında bakıyorsanız onun kendini o ortama ait hissetmesi için yatacağı bir alan, yemek yiyeceği bir yer ve oyun oynayacağı bir alan oluşturmanız gerekmektedir. Böylelikle bu duruma sevinebilir ve kendisini aileden biriymiş gibi hissedebilir.

Yavru Köpek Eğitimi - Tasma Eğitimi - Evde Köpek Eğitimi İstanbul, Eğitim  Merkezi

Köpeğinizin Sağlık Kontrolüne ve Bakımına Özen Gösterin

Köpeğinizde biz insanlar gibi hastalanabilir veya herhangi bir saglık sorunu ile karşı karşıya kalabilirler Bunun için düzenli olarak aşılarının yapılması gerektiği için veterinere götürülmesi gerekmektedir. Aynı zamanda köpeğinizin metabolizması için ona en kaliteli mamaları ve hangi grupta ise ona göre mamalar vermesiniz. Yetişkin ise yetişkin maması, yavruysa yavru köpek maması alınıp saatinde verilmelidir. Bunun yanı sıra köpeğiniz kilolu ise diyet maması verebilirsiniz.

Bu konuda Foça köpek oteli gibi bir yerde bulunan eğitmen tarafından bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca köpeğiniz icin pet kuaför merkezide her zaman köpeğiniz için hizmet vermektedir. Köpeğiniz kendini rahat hissetsin diye tüyleri zaman zaman kesilmelidir. Uzayan tüyleri hem rahatsızlık verecektir. Hem de bunalmasına sebep olacaktır. Bu nedenle köpeğinizi oraya götürerek rahatlamasını sağlayabilirsiniz. Her insanın nasıl kuaför gibi güzellik merkezine ihtiyacı var ise köpeğinizin de kişisel bakımlarının düzenli bir şekilde yapılması gerekmektedir. Özellikle sıcak yaz aylarında köpekler uzayan tüylerden her zaman bunalır ve sıkılırlar. Bu yüzden temiz bir beden her zaman şarttır. Ayrıca sağlıklı ruhun gıdasıdır. Bu nedenle gerekli gördüğünüz her zaman köpeğinizi pet kuaför merkezine götürüp rahatlamasını sağlayabilirsiniz. Bu gibi durumlarda her konuda en iyi bilgiyi ve hizmeti kurumumuzdan alabilirsiniz.

Bu yazı 814 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak