İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Bornova Köpek Pansiyonu Ve Köpek Oteli

Paylaş
 

Günlük hayatta herkesin bir köpeği olabilmektedir. Bunun yanı sıra çok fazla yoğun bir iş temposu içerisinde çalışabiliriz. Fakat iş gereği şehir dışına çıkmamız gerekebilir veya bir kaç günlüğüne tatile çıkmaya ihtiyaç duyabiliriz. Bu durum sonucunda köpeğinizi ne yapacağınızı düşünürsünüz. Fakat günümüzde artık köpekler içinde en az bizim yanımızda güvenli oldukları kadar, güvende olabilecekleri Bornova köpek pansiyonu ve köpek oteli gibi bir yerbulunmaktadır. Öyle bir durumda içimiz rahat ve gözümüz arkada kalmayacak şekilde köpeğimizi oraya bırakabiliriz. Köpek oteli daha çok köpeğimizden ayrı kalmamızı gerektirecek durumlarda kurtarıcı olarak tanımlanan belirli süreliğine köpek bakım merkezi olabilmektedir. Aynı zamanda  köpek oteli veya pansiyonu köpeklerin evden ve sahiplerinden uzak kalması durumunda sahibini ve evini aratmamaktadır. Sahiplerinin olmadığı zamanlarda köpek otelinde temel ihtiyaç olarak maması, bakımı ve sevgi gibi ihtiyaçların çoğu köpek otelinde karşılanmaktadır.

Köpek Oteli Nedir?

Köpek oteli daha çok köpeği olan kişiler tarafından şehir dışı veya yurt dışı uzun sürecek olan seyahatler için köpeklerini bıraktıkları bir yerdir. Köpek sahibi olan kişiler köpek bakımının ve sorumluluğunun oldukça zor olduğunum farkındadır. Bu nedenden dolayı zaman zaman köpek bakımı konusunda sıkıntı yaşanabilir. Fakat Bornova köpek pansiyonu ve köpek oteli deneyimli çalışanlar ve köpekler için oldukça rahat bir konfor sunmaktadır. Bu sayede çalışanlar onları mutlu etmek için ellerinden geleni yapıyordur. Köpek otelinde köpekler sahiplerinin yokluğunda kafesler de değil de onlar için özel olarak dizayn edilmiş odalarda yaşamalarına olanak sunmaktadır. Bu yöntem ile köpekler kendilerini özel ve özgür ruhlu hissedebilir.

Temel İtaat Eğitimi Faydaları - Evde Köpek Eğitimi İstanbul

Köpek Oteli Neden Tercih Edilir?

Köpek oteli köpeği olan kişilerin uzun süre bir iş veya herhangi bir amaç nedeni ile ayrı kalmak zorunda kalacakları durumlarda köpeği bırakacakları güvenli, huzurlu ve keyifli bir tesis olmaktadır. Köpekler her zaman sahiplerine oldukça bağlı canlılardır. Bu nedenle sahibinden ayrı kalan bir köpek hastalanabilir ve depresyona girebilir. Bornova köpek pansiyonu ve köpek oteli gibi bir yer ise köpeğin sahibinden ayrı kalacağı zaman sevgi ihtiyacını karşılayacağı ve özlem duygusunu kısa bir süre için unutmasına yönelik bir yer olabilmektedir.

Köpek oteli daha çok uzun süreli ayrılıklar için tercih edilip köpeklerin çiftlik tarzı bir yerde kalmasına yönelik alandır. Bu yerde köpeğinizin diğer köpekler ile sosyalleştirilmesi sağlanıp, tüm ihtiyaçları giderilmektedir. Bu sebepten dolayı köpek sahipleri can dostlarını uzun süreli bir ayrılık için köpek oteline bırakabilir. Bunun yanı sıra köpek oteli bir yavru köpeğin eğitilmesi açısından da oldukça önemli bir yer olabilmektedir. Köpek otelinde köpek için temel ve ileri düzey eğitimi verilmektedir. Aynı zamanda sahibinin olmadığı zamanlarda nasıl temel ihtiyaçlar karşılanıyorsa köpeğin ve sahibinin hayatını kolaylaştırmak amaçlı eğitimde sağlanmaktadır.

Köpek Eğitim Merkezi İstanbul Anadolu Yakası

Köpek Oteli Hangi Durumlarda Kullanılır?

Köpek sahibi olmak oldukça zor ve sorumluluk gerektiren bir iştir. Çünkü köpeklerinde yaşadığı sürece insanlar gibi çok fazla temel ihtiyaçları bulunmaktadır. Tabi bu ihtiyaçlarını kendileri karşılayamazlar. Bu nedenle ihtiyaçlarının karşılanması için bir insana ihtiyaç duyarlar. Bu yüzden köpek sahibi olan kişiler uzun süreliğine köpeğinden ayrılmak istediği zaman köpeğini hem fiziki hem de diğer ihtiyaçları için köpek oteline bırakabilir. Köpeğiniz orada hiç bir şekilde evi aramayacak şekilde mutlu ve huzurlu olabilir. Eğitmenler tarafından eğitilip aynı zamanda diğer evcil köpekler ile kaynaşıp, oyunlar oynayabilir.  Köpeğiniz icin antrenmanlar ve oyunlar hem zihin gelişimi için hem de beden sağlığı açısından oldukça önemli bir rol oynamaktadır. Günün belirli başlı saatlerinde oynayacağınız oyunlar ve antrenmanlar onu hem mutlu edecektir. Hem de size karşı bağlılığında artış olacaktır. Köpeğinize karşı her zaman sabırlı, saygılı, sakin ve anlayışlı tavırlar sergilemeniz çok iyi olacaktır. En önemli konu ise köpeğinizin ne tür oyunlar sevdiğidir. Bunları belirlediğiniz zaman o oyunları oynadığında kendini eğlenmiş ve mutlu hissedecektir.  Bunun için oyun oynadıkça ne tür oyunlar sevdiğini anlayabilir ve öğrenebilirsiniz. Bunun yanı sıra değişik oyunlar oynadığınızda ise köpeğinize farklı gelip, kendisini iyi hissetmesine yarayacaktır. Bu nedenle kurumumuzdan en iyi  bilgi ve hizmeti talep edebilirsiniz.

Bu yazı 829 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak