İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Buca Köpek Eğitimi

Paylaş
 

Günümüzde ev içerisinde hayvan besleme özellikle de en sadık dost olan köpekleri besleme çok yaygındır. Köpekler ve insanlar arasında tarif edilemez bir dostluk ve bağ oluşmaktadır. Köpekler hayvan türleri arasında sahiplerine en sadık olanlardır. Kişi için artık köpek olmaktan çıkmış bir evlat bir dost, arkadaş olmuştur. Bunun yanı sıra kişiler dostlarının kendilerine sadık ve eğitimli olmasını istemektedir. Kendi başına köpek eğitimi kolay bir iş değildir.

Bir köpeği tam olarak eğitmek sabır, bilgi ve zaman istemektedir. Dostlarınız üzerinde eğitim sırasında yapılan yanlış olan en ufak bir hareket tramvaya sebebiyet verebilir. Bu yüzden köpek eğitimini mutlaka profesyonel kişiler gerçekleştirmelidir. Bazı köpeklerin ırkları gereğince saldırgan, vahşi olması olası bir durumdur. Fakat unutmayın ki kötü köpek yoktur. Kötü sahip vardır. Türkiye genelinde yasaklanmış olan belli başlı vahşi adı altında anılan köpek türleri bulunmaktadır.

Fakat bu türlerin yasaklanmasının en baş sebebi yanlış eğitim ve bilinçsiz davranışlardır. Normalde bir köpeği istediğiniz gibi eğitebilirsiniz. İsterseniz saldırgan isterseniz uysal ve çocuklarınızı emanet edecek kadar güvenilir. Bu sizin elinizde olan bir durumdur. Unutmayın ki köpekler dövüş için değil dost olmak için vardır.

Hiç bir bilmeden dünyaya gelmiş bir bebeği düşünün ona teşekkür etmek, rica etmek yerine küfür etmeyi bağırmayı öğretebilirsiniz. Bu durumda ileride sıkıntı çekecek olan yine siz olursunuz köpeklerde böyledir. Sahipleri neyi nasıl öğretir ise onlar için doğru olan odur. Buca köpek eğitimi bu işi profesyonel bir şekilde yapan kişiler ile hizmet vermektedir.

Eğitim Almayan Köpek Davranışları Nasıl Olur?

Buca köpek eğitimi tarafından eğitim almamış olan dostlarınız istemeden de olsa size veya çevremizdeki insanlara zarar verebilir. Ev içerisinde bulunan eşyalara zarar verebilir. Eve gelmiş olan misafirlerinizi saldırmak amacı ile olmasa da rahatsız edebilir. Tuvalet eğitimi konusunda sahiplerine sıkını yaşatabilir. Tuvaletini evin içerisine yapabilir.

Evde yalnız kalması gerektiği durumlar onlar için zorlu ve sıkıntılı bir süreç haline gelebilir. Sahillerine karşı olan sevgisini çok fevri ve heyecanlı bir şekilde gösterebilir ve bu durumda istemeden de olsa sahibi üzerinde ufak çiziklere yol açabilir.

Yavru Köpek Eğitimi | SemPati Köpek Eğitim Merkezi İstanbul

Köpek Eğitim Aşamaları Nelerdir?

Dostunuzun yeteri kadar sizin sosyal ve ev hayatınıza uyum sağlayabilmesi adına birçok kademeli eğitim alması gerekmektedir. Buca köpek eğitimi olarak bu süreçte dostlarınızı zorlamadan ve sıkmadan en iyi şekilde hem psikolojik hem fiziksel olarak yanında olmaktayız. İlk olarak köpeklerde ev ve kafes eğitimi gerekmektedir.

Bu eğitimin içeriği; köpeklerde kafes eğitimi, köpeklerde tuvalet eğitimi, heyecan kaçırmaları eğitimi süreçleri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra tasma eğitimi, sosyalleşme eğitimi, clicker eğitimi, temel komut eğitimi ve kanıt eğitimleri bulunmaktadır.

Köpeklerde Temel Komut Eğitimi Nedir?

Sadık dostunuz ister evcil olsun, ister dışarıda bakacağınız açık hava köpeği olsun mutlaka otur, kalk, gel, getir, yat gibi temel komutları bilmesi gerekmektedir. Temel komutları bilmesi günlük yaşantınızı büyük oranda kolaylaştırır.

Köpek Nasıl Eğitilir?" Diye Merak Edenler İçin Detaylı Bir Köpek Eğitimi  Rehberi - Ekşi Şeyler

Köpeklerde Tasma Eğitimi Nedir?

Sadık dostunuz mutlaka tasması ile nasıl yürümesi gerektiğini bilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde sadık dostunuzu dışarıya gezmeye çıkartmak sizin için eziyet haline gelecektir. Yürüyüşlerinizin zevkli ve eğlenceli olması için mutlaka profesyonel bir tasma eğitimi şarttır. Unutulmaması gereken en önemli unsur köpeğinizi tasma ile dışarıda gezdirmek hem sizin hemde dostunuz için en güvenilir ve en korunaklı yol olduğudur. Köpeklerinizin profesyonel bir şekilde eğitim almasını istiyorsanız kurumumuzdan bu konuda hizmet alabilirsiniz.

Bu yazı 1310 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir adet yorum var.

  1. Evrim gülyüz dedi ki:

    2 aylık rotweilerım var.2 ay sora aşıları bitince eğitime vermek istiyorum.fiyat alabilirmiyim? Teşekkürler.

Bir yorum bırak