İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Beydağ Köpek Oteli

Paylaş
 

Köpeklerin iyi birer dost olduklarını hepimiz biliriz. En iyi arkadaşı köpekler olan kişiler evlerinde bu güzel dostlarını barındırıyorlar. Ancak bazen seyahate çıkmaları gerekiyor veya evden ayrılmalarını gerektirecek başka durumlar söz konusu olabiliyor. Özellikle köpek sahipleri şehir veya yurt dışına çıktığında uzun süreli olarak köpeklerini bırakacak yer ararlar. Böyle durumlarda devreye köpek otelleri giriyor. Beydağ köpek oteli, köpek sahiplerinin köpeklerini istedikleri zaman bırakabildikleri güvenilir yerlerdir.

Sahiplerinin yokluğunu hissettirmeyen köpek otelleri, köpeklerin mamalarını karşılıyor, bakımlarını yapıyor ve köpeklere en az sahipleri kadar sevgi gösteriyorlar. Köpek bakımı sanıldığı kadar kolay olmamakla birlikte özen ve dikkat gerektirir. Köpek sahipleri, köpek bakımını en iyi şekilde yapabilecek olan kişilere köpeklerini emanet etmek isterler.

Köpek otelleri de bu konuda uzman çalışanlarıyla en iyi hizmeti vermeye çalışıyorlar. Köpek otelleri, kendilerine emanet edilen köpekleri kafeslerde değil onlar için ayrılmış özel alanlarda tutuyor. Köpekler özgür ruhlu canlılar olduğu için kafeste tutulmamaları onlara konfor sağlıyor.

Köpek Otelleri Güvenli Mi?

Beydağ köpek oteli, köpek bakımında deneyimli çalışanlarıyla hizmet verdiği için köpeklerle ilgili her detayı bilirler. Bu yüzden köpek sahipleri rahatlıklar köpek dostlarını bu otellere emanet edebilirler. Köpek otellerinde sadece bakım değil farklı hizmetler de verilir.

Bunlar eğitim ve veterinerlik hizmetidir. Köpeklerini eğitmek isteyen köpek sahipleri de köpek dostlarını otellere götürebilirler.  Köpeklerin temel ihtiyaçlarını gidermenin yanında diğer köpeklerle de sosyalleşmesini sağlayacak ortamı sağlayan köpek otelleri temel ve ileri düzey köpek eğitimi de veriyor. 

Köpek Oteline Gitmeden Önce Yapılması Gerekenler

Köpek dostlarımızın sağlığı ve konforu için köpek oteli seçilmeden önce detaylı bir araştırma yapılmalı ve seçenekler arasında en kaliteli ve en güvenli oteli seçmeliyiz. İlk olarak bakmamız gereken şey otelin ruhsatının olup olmadığıdır.

Ruhsata sahip olmayan köpek otelleri, köpek bakımı hakkında bir fikre sahip olmayan ve çalışma izni olmayan yerlerdir. Köpeklerimizi teslim edeceğimiz kişiler bu konu hakkında uzman kişiler olmalıdır. Köpeğinizi otele bırakırken oteli gezip incelemeniz de tercih yapmanızda yardımcı olacaktır. Köpek otelleri birçok köpeğin bir araya geldiği ortak bir alan oluşturduğu için köpeğinizi otele götürmeden önce tüm aşılarının yapılmış olmasından emin olmalısınız.

Herkes köpeğinin aşılarını yaptırırsa güvenli bir ortam oluşur. Köpek otellerinde olması gereken hizmetlerden en önemlisi veterinerlik hizmetidir ve bu yüzden köpek oteli seçilirken otelin veterineri olduğundan emin olunmalıdır. Köpeğiniz için en iyi oteli seçtikten sonra köpeğinizi onlara teslim ederken köpeğinizin düzenli olarak tükettiği mama hakkında da gerekli bilgileri otelle paylaşın.

Köpek Otellerinin Avantajları

Beydağ köpek oteli, köpeklere yaşadıkları ortamı ve sahiplerini aratmayacak şekilde tasarlanmıştır. Her türlü hizmetin mevcut olduğu köpek otellerinin köpekler için en büyük avantajı doğal bir ortamının olmasıdır. Rahatça gezebilecekleri geniş alanlar sayesinde köpekler özgür ruhlarından ödün vermeden yaşayabilme imkânı elde ediyorlar.

Bunun yanında sosyal aktivitelere de imkân tanıyan köpek otelleri sayesinde köpekleriniz diğer köpeklerle sosyalleşiyor. Köpeklerin eğlenebileceği bir ortam yaratmak amacıyla alınan birçok oyuncak da mevcut ve köpekler bu sayede daha güzel zaman geçirmiş oluyor. Köpek otelleri aynı zamanda köpeklerin sağlıklı beslenme düzenini de sağlıyor.

Köpek otelinde bir de veteriner bulunduğundan daha güvenli bir ortam sağlanmış oluyor ve köpek sahipleri, köpeklerini gönül rahatlığıyla köpek otellerine emanet edebiliyorlar. Köpeklerin yabancılık çekmeyeceği bir yaşam alanı oluşturularak onların hem temel ihtiyaçları karşılanıyor hem de konfor ve rahatlıkları güven içinde sağlanıyor. Köpekleriniz için kurumumuzdan en iyi hizmeti alabilirsiniz.

Bu yazı 784 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak