İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Ödemiş Köpek Eğitim Merkezi

Paylaş
 

Köpekler, en sevimli ve en dost canlısı olan varlıklardır. Onlara ne kadar iyi yaklaşırsanız sizinle olan duygusal bağları her geçen gün gelişme kaydeder ve köpeğiniz size daha çok bağlanır. Ancak köpeğinize olan tavır ve davranışlarınız tamamen tutarlı olmalı ve her gün farklı şekilde davranmanız tavsiye edilmez.

Köpeği ev içerisinde besliyorsanız evde uyması gereken kuralları belirleyerek bu kuralların dışına çıkmaması, ya da tuvaletini eve ya da dışarıya mı yapacağını belirleyerek buna göre köpeğinizi düzenli olarak dışarıya çıkarmanız gerekir. Sizlerin köpeğinize olan tavır ve davranışlarınızın tutarlı olması, köpeğinizin davranışlarının tam olarak oturması ve tuvalet eğitimi gibi kendisini geliştirecek tüm eğitimler için Ödemiş Köpek Eğitim Merkezi aracılığı ile köpeğinizi eğitime göndermenizde fayda vardır.

Ödemiş Köpek Eğitimi Faydaları Nelerdir?

Köpekler dost canlısı olduğu kadar doğru yetiştirilmediği takdirde oldukça hırçın birisine dönüşebilirler. Yavru iken aldığınız köpeği nasıl yetiştirirseniz büyüdüğü zamanda sizlere aynı tavırları gösterirler. Aynı şekilde yetişkin bir köpeği aldığınız zamanda alışılagelmiş tavır ve davranışlarını sergilediği esnalarda sizler farklı bir yaklaşım içerisinde bulunursanız zamanla yetişkin köpeklerde davranış bozuklukları meydana gelebilir.

Bu gibi sorunların yaşanmaması ve yaşanıyor ise ortadan kaldırılmasını sağlayan köpek eğitimleri köpeğin gelişimi açısından oldukça önemlidir. Eğitimler, köpeğinizin profesyonel bir şekilde gelişmesini sağladığı gibi otur, kalk, yat gibi komutlarınızın köpek tarafından yerine getirilmesi sağlanır. Köpekler hem eğlenir hem de günden güne gelişirler.

Köpek Eğitiminde Hocanın Önemi Nedir?

Köpekler hem çok zeki hem de dost canlısı varlıklardır. Bu durumda tüm insanlarla duygusal bir bağ kurmadan önce o insanı koklayarak tanır ve güven almak isterler. Ödemiş Köpek Eğitimi Merkezi ortamında profesyonel hocaların köpek eğitimi esnasında büyük bir önem arz ediyor. Öncelikle hocanın köpeğe olan yaklaşımı oldukça önemlidir.

Köpekler eğlenceyi ve oyunları severler. İlk derste onlar ile oyunlar oynanır ve sabırlı bir şekilde yaklaşılır ise köpek kısa süre içerisinde hocaya alışır ve verdiği komutları yerine getirir. Aksi takdirde sabır göstermeyen ve başardığı bir oyun sonrasında ödüllendirilmeyen köpek mutsuz olur ve eğitimi faydalı bir şekilde bitiremez. Köpek eğitimi almadan önce köpeğinizin hoca ile bağlantısını takip etmenizde fayda vardır.

Köpek Eğitimi Sonrasında Köpekteki Değişimler Ne Olur?

Köpeği için köpek eğitimi aldırmak isteyen insanların en çok araştırdığı noktalardan bir tanesi eğitim sonrasında ne gibi değişiklikler olacağıdır. Öncelik olarak köpeğiniz yavru ise eğitim aldırdığınız zaman eğitime kısa süre içerisinde cevap verir ve komutları daha kısa sürede öğrenirler yavru köpeklerin eğitimi yetişkinlere göre daha farklıdır.

Yetişkin köpekler, hali hazırda alışmış olduğu tavır ve davranışları söz konusudur. Eğitim sonrasında düzensiz ve başına buyruk tavırları var ise bunlar ortadan kalkar, tuvalet eğitimi henüz almamış ise tuvalet eğitimini en iyi şekilde öğrenir, sosyalleşir ve insanlara karşı saldırgan bir yapıda olmaz, otur, kalk, yat ve ye gibi komutlarınızı yerine getirir zamanla sizleri daha çok anlar. Sizler köpeğinize hangi zamanlarda ne şekilde yaklaşacağınızı öğrenir ve ona göre davranırsınız.

Ödemiş Köpek Eğitim Merkezimizi Arayın

Köpek eğitimlerini profesyonel bir yerden almak istiyorsanız Ödemiş Köpek Eğitim Merkezi çalışanlarımızı arayarak bizlerden destek alabilirsiniz. Eğitimlerimiz, köpekler için tamamen eğlenceli programlardan oluştuğu gibi onların sevdiği açık alanlarda eğitimler yapılır. Eğitim süreleri köpeğinizin gelişimine göre değişkenlik gösterse de kısa süre de en iyi sonuçları alabilirsiniz. Dilerseniz eğitimler ile alakalı bizleri arayarak bilgi edinebilirsiniz.

Bu yazı 881 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak