İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Gaziemir Köpek Pansiyonu ve Oteli

Paylaş
 

Genellikle günlük hayatta herkes köpek sahibi olmak ister fakat sorumluluğu fazla diye kimisi cesaret edemez. Çünkü köpeklerinde insanlar kadar ilgiye ve sevgiye ihtiyacı vardır. Hatta daha fazla ilgi bekler çünkü yemeklerini kendileri alıp koyamayacakları için bir insana ihtiyaç duyarlar. Bu nedenle de köpek sahibi olmak için sabırlı ve kibar olmanız gerekir. Köpeğinize kızmadan ve şiddet uygulamadan sabırlı bir şekilde bir şeyleri öğretmeniz gerekmektedir. Bunun içinde köpekler için eğitim yerleri bulunmaktadır ve oradan gerekli yardımı alabilirsiniz. Köpeğiniz hakkında en iyi bilgiyi size orası verecektir. Yavru bir köpek sahibi olmak çok eğlenceli olabilmektedir. Onunla beraber yürüyüşe çıkmak, alışveriş yapmak, ve arkadaş ortamına beraber girmeniz onu çok mutlu edebilir. Çünkü insanlar ile bir ortama girdiğinde köpeğiniz sosyalleşmeyi öğrenecektir. Bu durum da ona güven duygusunu aşılayacaktır. Aynı zamanda köpeğinizi kısa süreliğine bir yere bırakmak istediğinizde Gaziemir köpek pansiyonu ve oteli gibi bir yere güvenli bir şekilde bırakabilirsiniz.

Köpek Oteli Nedir?

Köpek oteli daha çok sahiplerinin uzun süreli bir yere seyahat etmeleri durumunda köpeklerini bıraktıkları yer olmaktadır. Köpek bakımı çok zor bir iş olabilmektedir. Bu yüzden bazen köpek sahipleri bile köpek bakımı için sıkıntı yaşayabilir. Fakat Gaziemir köpek pansiyonu ve oteli deneyimli çalışanları ile köpekleri mutlu ve memnun etmek için ellerinden geleni yapmaktadır. Bunun yanı sıra köpekler sahiplerinin olmadığı zamanlarda onlar için özel olarak ayrılan odalarda kalmaktadır. Bu durum köpeklerin özgür bir ruhu için oldukça önemli olabilmektedir. Köpekler için ev ortamında da ayrı bir yaşam alanı oluşturmak gerekmektedir. Çünkü köpek kendini orada daha rahat ve huzurlu hissetmektedir. Bunun için evde bakılan bir köpek için mama saati ve oyun alanı gibi rahat edebileceği yerlerde oluşturulmalıdır. Aynı zamanda köpeğe yemek eğitimi verildiği zaman sizi yemek saatinizde rahatsız etmeyecektir. Aksi halde siz yemek yerken havlama veya ağlama gibi sesler ile sizi rahatsız edebilecektir. Bu yüzden yemek eğitimi köpekler için çok önemlidir.

Köpek Oteli Güvenli Olur Mu?

Köpek oteli köpekler için oldukça güvenli bir yerdir. Köpek sahipleri köpeklerini böyle bir yere gönül rahatlığı içinde köpeklerini bırakabilir. Aynı zamanda köpeklerin her ihtiyacı burada karşılanmaktadır. Temel ihtiyaçlar olarak diğer köpekler ile sosyalleşmesini sağlarken aynı zamanda temel ve ileri düzeyde eğitimler burada verilebilmektedir. Bu nedenden dolayı sahibinin olmadığı zamanlarda köpekler için güvenli ve rahat edecekleri yerin Gaziemir köpek pansiyonu ve oteli olduğu söylenebilir. Aynı zamanda köpek oteli içerisinde başka hizmetlerde bulunmaktadır. Bunlar genellikle veteriner ve eğitim olabilmektedir. Tüm bu nedenlerden dolayı köpek için sahibinin olmadığı zamanlarda yasayabilecekleri en iyi yer köpek oteli olmaktadır. Bu yüzden uzun süreli bir seyahate çıkma gibi bir planınız bulunduğunda köpeğinizi mutlaka köpek oteline bırakmanız gerekmektedir.

Köpek İçin Egitim Gerekli Midir?

Köpeğiniz için eğitim en önemli husus olmaktadır. Çünkü başıboş büyütülen köpekler genellikle sahibine ve diğer evcil hayvanlara karşı hırçın tavırlar sergileyebilirler. Bu yüzden köpeğinizin size olan tutumu ve çevresine olan tutumu son dere önemlidir. Özellikle bir ev ortamında köpek yetiştirmek isterseniz mutlaka itaat eğitimi vermeniz gerekmektedir. Bu eğitimi alan köpekler sahibine karşı oldukça sadık olurlar. Aynı zamanda sizin kurallarınızın dışına çıkamayacağını bilmektedir.  Yavruluktan itibaren köpeğinizi eğitmeye baslarsanız köpeğiniz sevgi dolu ve dost canlısı olabilmektedir.

Köpeğinizi oyunlara Dahil Etmelisiniz

Günüm belirli saatlerini köpeğinize ayırarak onlarla oyunlar oynayıp antrenmanlar yapabilirsiniz. Çünkü bu durum köpeğinizin zihin ve beden gelişimi açısından oldukça büyük role sahiptir. Oyun oynadığınız zaman köpeğiniz çok mutlu olur ve size olan bağlılığı da artmış olacaktır. Köpeğinize karşı her zaman saygılı, anlayışlı ve sakin tavırlar göstererek kontrollü bir şekilde oyun oynamasına katkıda bulunabilirsiniz. En önemlisi köpeğinizin ne tür oyunlar sevdiğidir. Bunlar genellikle yüzme, hazine bulma ve saklambaç olabilmektedir. Oyun ve antrenman sonrası köpeğinize en sevdiği mamasını vererek onu ödüllendirip mutlu edebilirsiniz. Bu yüzden köpeğiniz ile ne kadar vakit geçirirseniz bu duruma o kadar sevinip mutlu olabilir. Bu yüzden bu gibi durumlar için en iyi hizmeti kurumumuzdan alabilirsiniz.

Bu yazı 857 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak