İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Pozitif Köpek Eğitim Merkezi

Paylaş
 

Küçük yavru bir köpeğe sahipseniz onu eğitmeye başlamanız her açıdan daha kolay olabilmektedir. Çünkü yavru köpekler, büyük köpeklere göre daha iyi eğitilebiliyorlar. Bunun için köpeğinizle her zaman daha iyi vakit geçirip, sakin ve sabırlı olunup, aynı zamanda köpeğinize sevecen bir şekilde yaklaşmanız gerekmektedir. Bunun yanı sıra köpeğinize eğitim vermek gibi bir düşünceniz var ise pozitif köpek eğitim merkezi gibi yerler bulunmaktadır.

Böyle bir yerde köpeğiniz küçük yaşta eğitilmeye başlanabilir. Yavru köpeğin çevresine ve size karşı tutumlu olabilme alışkanlığı küçükken başlamaktadır. Ev ortamında bir köpek yetiştirmek isterseniz bunun için kesinlikle itaat eğitimi alması gerekmektedir. Bu eğitim sonucunda hem köpeğiniz size daha çok sadık kalacaktır. Hem de sizin kurallarınızın dışına çıkamayacağını ve sözünüzü her halükarda dinleyeceğini bilmesi gerekecektir.

Aynı zamanda köpeğiniz doğru bir eğitim alıyor ise otoriterin sizin elinizde olduğunu anlayacaktır. Bu yüzden köpeğinize her zaman saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde yaklaşmanız gerekmektedir. Köpeğinize zorla bir şey yaptırmamalı ve çok ısrarcı olmamalısınız. Köpeğinize ne kadar zaman ayırıp, onunla vakit geçirirseniz o kadar iyi olabilir.

GİZEM ASAR KÖPEK EĞİTİMİ

Köpeğinizin Veteriner Kontrolü

Köpeğinizin de insanlar gibi sağlıklı bir hayat sürmesi için düzenli bir şekilde veteriner kontrolünden geçmesi gerekmektedir. Köpeğiniz farklı bir hareket sergiliyorsa, huysuz ve anlamadığınız bir şekilde davranıyor ise sağlık açısından bir problemi olabilir. Ayrıca köpeğinizin de bağışıklık sistemi oldukça önemlidir. Bu yüzden düzenli bir şekilde olan aşılarını yaptırmak gerekir. Böylece hem hastalıklara karşı daha dirençli olur, hem de daha sağlıklı bir hayat sürdürebilir.

Aynı zamanda köpeğinizin daha sağlıklı olabilmesi için doğru ve düzenli beslenmesi gerekmektedir. Köpeğinizi ne kadar kaliteli bir mama ile beslenirseniz, köpeğiniz o kadar protein ve kalori ihtiyacını karşılayacaktır. Bunun için yavru bir köpeğiniz var ise yavru köpek maması almanız gerekirken, büyük bir köpeğe sahipseniz, yetişkin köpek maması vermeniz gerekmektedir.

Ayrıca köpeğinizin sağlıklı olabilmesi için en önemli bir diğer konu ise hijyendir. Pozitif köpek eğitim merkezi bu konuda köpeğiniz için gereken bilgiyi verebilir. Köpeğinizin de tüyleri uzadığı zaman bu durum onu fazlaca rahatsız edebilir. Özellikle de yaz aylarında oldukça bunalabilir. Bu yüzden köpeğinizin de kuaför gibi ihtiyacını karşılamanız gerekmektedir.

FETHİYE'DE KÖPEK EĞİTİMİ VERİLİYOR - Gerçek Fethiye Gazetesi

 Köpeğiniz İçin Eğitim Merkezinden Yardım Almak

Yetişkin bir köpeğe veya yavru bir köpeğe sahip olabilirsiniz. Bunun için köpeğiniz ile doğru ve düzenli bir iletişim kurmanız gerekebilir ve bu yüzden ne kadar bir pozitif köpek eğitim merkezi gibi bir yerden destek alırsanız sizin için o kadar iyi olabilir. Sosyalleşme eğitimi yavru köpeklere eğitim merkezi tarafından sağlandığında daha iyi olabilmektedir. Bir eğitmen tarafından gerçekleştirilen bu durum hem köpeğinizin kendine olan güveninin artmasına neden olabilir.

Hem de size ve etrafındaki kişilere karşı daha duyarlı, sevgi dolu ve dost canlısı olmasına neden olur. Bu yüzden köpek eğitimi her zaman gereken bir durumdur. Evde kendinizin öğretemeyeceği birçok şeyi orada eğitmen tarafından öğrenebilir Fakat kendiniz evde bir şeyler öğretmek isterseniz dikkat etmeniz gereken bazı durumlar olabilir.

Bu konuda en önemli husus ise köpeğinizin karakteri ve ırk özellikleri, sizin ne kadar azimli ve istikrarlı olduğunuz, köpeği eğitim konusunda bıktırmamalısınız, köpeği sık eğitmeye kalkarsınız eğitimden bıktırıp, soğutabilirsiniz. Ayrıca köpeği her zaman tek bir kişi eğitir ise daha rahat ve tutumlu tavırlar sergileyebilir. Bu yüzden köpeğiniz için kurumumuzdan destek ve hizmet talep edebilirsiniz.

Bu yazı 665 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak