İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

İzmir Köpek Satışı

Paylaş
 

Köpekler en iyi dostlardır. Köpek satın almadan önce dikkat dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Yaşantınıza uygun bir köpek seçmek hayvan dostunuz ile geçireceğiniz zamanların kalitesine yansımaktadır.  Hayvan sahibi olmak isteyenlerin bu sorumluluğu çok iyi bir şekilde almaları gerekmektedir. Tıpkı bir çocuk gibi hayvan dostlarında her türlü bakımlarından ve ihtiyaçlarından sorumlu olunacağı unutulmamalıdır.  Aldığınız köpeğe her türlü eğitim öğretim ve yaşam standartlarını öğretmemiz gerekmektedir. İzmir köpek satışı yapan firmalardan alacağınız dostlarınız için gerekli veteriner kontrollerinin yapılmış olması şartını mutlaka sorgulamanız önerilmektedir. Bir oyuncak alıyormuş gibi köpek almak en büyük yanılgılardan bir tanesidir. Meşakkatli bir döneme girileceği düşünülerek köpek alırken çok iyi karar verilmesi gerekmektedir. Herhangi bir yerden resimlere bakarak köpek alınması tavsiye edilmez. Hayvan dostumuzla aranızda oluşabilecek elektrik çok önemlidir. Bu yüzden köpekleri gözle görerek ve severek almak gereklidir.

Köpek Seçiminde Nelere Dikkat Edilmelidir?

Köpek seçerken öncelikle seçeceğiniz ırkın bütün özelliklerini araştırmalı ve bu özelliklere göre ihtiyaçlarına karşılık verip veremeyeceğinizi belirlemeniz gerekmektedir. Şayet bir yavru köpek almaya karar verdiyseniz,  iki ayini doldurmamış yavruları satın alamayacağınızı bilmelisiniz. Çünkü doğumdan sonraki ilk iki ay içerisinde köpekler annelerinin bakımına muhtaçtırlar. Bağışıklık sistemleri de tamam ile gelişmemiş olduğu için yavru köpekler hastalıklara karşı daha duyarlı ve özenle bakılıp beslenmeleri gereken cinslerdir.  Alacağınız köpeklerde mutlaka veteriner hekimlerin kontrolünde ilerlemeniz çok önemlidir. Köpeklerin periyodik sağlık kontrollerinin yapılması, aşılarının tam ve eksiksiz bir şekilde yapılması, sabah ve akşam egzersizlerinin yaptırılması, yürütülmesi, mama saatlerinin ve hayvanın yiyeceği besin öğelerine göre planlanması önemlidir.

Trump paylaştı, fiyatı bir anda 10 katına çıktı! Foto Galerisi

Köpek Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Öncelikli olarak hayvan barınaklarından köpeklerin sahiplenilmesi hayvan dostlarına yapacağımız en güzel iyiliklerden bir tanesidir.  Ancak İzmir köpek satışı kanalları ile almak istediğiniz köpeklerde bazı hususlara dikkat etmeniz önerilmektedir. Evlerde besleyebilecek köpekler için satışı ve barınma ile eğitim hizmetlerinin verildiği bütün işyerlerinde tarım bakanlığı tarafından verilmiş olunan ruhsat belgesi olmak zorunludur. Ruhsatı olmayan kuruluşlardan asla hayvan satın alınmaması barınma ve eğitim amaçlı olarak buralara bırakılmaması önemlidir. Hiçbir şekilde iki ayını doldurmamış hayvanların satışı yapılmamalı ve hayvan severlerin bunları satın almamaları gereklidir. Satışta bulunan hayvanların her türlü sağlık muayenelerinin yapılmış olması önemlidir. Alacağınız köpek dostunuzun aşı kartlarını sahip olması ve bu aşı kartlarının devamının getirilmesi önemlidir.          Küçük dostlarımıza göstereceğimiz sevginin karşılığını hayat boyu size sadık kalacak bir arkadaş elde edebileceğimiz düşüncesiyle alabileceğinizi hiçbir zaman unutmamalısınız.

En İyi Koruma Köpekleri - canlilar.net

Hangi Köpekleri Satın Almalıyız?

Bütün köpekler evde beslenecek diye bir kaide yoktur. Bazı köpekler ev ortamında bazı köpekler ise doğal ortamda beslenebilecek özellikleri içermektedirler. Seçeceğiniz can dostunuzun tüm özelliklerini ve yaşam şartlarını çok iyi bir şekilde öğrenmeli ve bu araştırmalar neticesinde bu sorumluluğu alıp alamayacağınızı çok iyi bir şekilde karar vermelisiniz. Bir köpeğin nasıl yetiştirildiğini ve nasıl bakıldığını bilmeden sadece anlık zevkler için bir köpek satın almak istiyorsanız bu isteğinizden vazgeçmenizi öneririz. Köpekleri görmeden, onlarla yakın temas halinde bulunmadan resimlerine bakarak hiçbir şekilde köpek satın almayınız. Köpek bakımı maliyetli bir iştir. Bu maliyetleri de göz önünde bulundurarak aldıktan kısa bir süre sonra terk edilmiş hissini yaratmamak için köpek satın alırken bütçe planlamasında yapmanız önemlidir. İzmir köpek satışı olarak alacağınız hayvan dostlarınızın size uygun olup olmadığı konusunda, eğitimleri ve nasıl bakılacağı ile ilgili hizmetleri de vermekteyiz.       

Bu yazı 561 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak