İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Kemalpaşa Köpek Pansiyonu

Paylaş
 

Uzun bir tatile çıkacaksınız ya da acil bir iş geziniz var. Ailenizde de sevimli sadık dostunuz var ve bırakacak kimseniz yoksa bu konuda uzun uzun düşünmenize gerek yok. Kemalpaşa köpek pansiyonu aradığınız tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak düzeyde hizmet sunuyor olabilir. Bazı pansiyonlar, köpekleri, hayvanların birbirleriyle etkileşime girip sosyalleşebilecekleri geniş odalarda bir arada tutar. Bu durum birçok evcil hayvan için iyi bir seçim olsa da riskleriyle birlikte gelir. Bu konuda köpeğinizin aldığı eğitim, diğer köpekler ile olan etkileşimi ya da sosyallik anlayışı önem kazanmaktadır. Eğer köpeğinizin diğer köpekler ile aynı ortamda kalmasını istemiyorsanız bunun için de sizlere seçenek sunan pansiyonlar bulmanız mümkün olmaktadır.

Köpek Oteli ve Eğitim Merkezi

Kemalpaşa köpek pansiyonu arıyorsanız bunun için öncelikle küçük bir araştırma yapmalı gerekirse buralara küçük ziyaretlerde bulunmalısınız. Köpeğinizi ortak odalarda kalmasına izin veren bir tesise bırakmaya karar vermeden önce, hayvanların rahat ve mutlu görünüp görünmediğini görmek için tesisi ziyaret edin. Küçük alıştırmalar yaparak köpeğinizden kısa süreler halinde ayrılın. Çünkü köpekler diğer hayvanlara göre daha duygusaldır. Eğer seyahatiniz sırasında köpeğinizden ayrılacaksanız bu tip alıştırmalar köpeğinizin huy değiştirmemesi için etkili olacaktır. Daha sonra ise bu tip pansiyonları ziyaret ederek diğer köpeklerin davranışlarını izleyebilir ve köpeğinize uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz.

Fotoğraf : çayır, tatlı, köpek yavrusu, sevimli, memeli, omurgalı, köpek  türü, Maltalı, Bichon frize, Minyatür kaniş, Bolognese, Oyuncak arabası,  Havanese, Memeli gibi köpek, Etobur, Köpek cins grubu, Schnoodle, Dandie  dinmont terrier, Köpek

Köpek Otelleri

Köpeğiniz için elbette en iyisini istersiniz, ancak bazen iş veya tatil seyahatleri sizi bir süreliğine köpeğinizden ayrı bırakmaya mecbur bırakır. Kemalpaşa köpek pansiyonu siz uzaktayken köpeğiniz için hem uygun hem de uygun fiyatlı sevgi dolu bir bakım imkanı sunar. Evcil hayvan bakıcılığı yerine, deneyimli ve güvenilir profesyonellerden oluşan bir ekip ile köpeğinize mümkün olan en iyi bakımı sunmak sizin de içinizi rahatlatacaktır. Grup oyunları için güvenli ve eğlenceli bir ortam sağlarken aynı zamanda tüm köpeklere mahremiyet, rahatlık için tek kişilik odalarda da konaklama imkanı sunar. 24 saatlik bakım hizmeti sunan bu tip pansiyonlar köpeğinizin kendini güvende ve evinde hissetmesi için gerekli olan tüm imkânı sunar.

Kemalpaşa Köpek Yatılı Pansiyonu

Köpeğiniz için bir yatılı köpek pansiyonu seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini bilmek önemlidir. Böylece köpeğinizin mümkün olan en iyi bakımı görmelerine yardımcı olabilirsiniz. Bu tip pansiyonlar genel olarak;

  • Profesyonel hayvan severlerden oluşan bir ekip tarafından 24 saat bakımı
  • Gerekirse veteriner bakımına günün her saati erişim
  • Yatak açma hizmeti ve köpeğiniz için çeşitli aktiviteler
  • Sosyalleşme için çeşitli oyunlar gibi hizmetleri sunmaktadır.

Hatta bazı pansiyonlar bu tip hizmetleri bütçenize göre daha lüks hala getirerek köpeğiniz televizyonlu odalar ile hizmet vermektedir. Tek kişilik adeta süit şeklinde olan odalarda gün boyu konforu da yaşayabilir. Tabi ki bu gibi durumlar bütçenizi de yakından ilgilendirecektir. Fiyat konusunun dışında ise köpeğinizin huyunu da bilmek son derece önemlidir.

cok-sevimli-kanis-yavrusu-very-cute-puppy-300x199 | Hayvanlar

Köpek Oteli ve Eğitim Merkezi Fiyatları

Köpek oteli fiyatları aslında genel olarak sizin tercihleriniz ile doğru orantılı olacaktır. Ekstra olarak istediğiniz hizmetler maliyet olarak sizleri de etkilemektedir. Ancak köpeğinizin güven içinde konaklaması içinde oldukça önemlidir. Uzun iş seyahatlerinizde köpeğinizi bırakabileceğiniz bir yer olmadığında köpek pansiyonları oldukça doğru bir tercih olacaktır. Yapılan tüm bu hizmetlerde kafanızın rahat olmasını sağlayacaktır. Eğer sizde sadık dostunuzu emin ellere içiniz rahat bir şekilde teslim etmek istiyorsanız mutlaka firmamız ile görüşerek tesisimizi ziyaret etmelisiniz. Profesyonel ekibimiz size hizmetlerimiz hakkında detaylı bir şekilde bilgi verecektir.

Bu yazı 708 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak