İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Konak Köpek Pansiyonu ve Oteli

Paylaş
 

Köpeğinizin yabancı bir yerde kalırken hem onun hem de sizin endişeli hissedebileceğiniz oldukça normal bir durumdur. Konak köpek pansiyonu ve oteli evcil hayvanların kendilerini evde hissetmelerini sağlamak için idealdir. Bunun için doğru pansiyonu bulmak ise son derece önemlidir. Köpeğinizin bu tip endişeleri yaşamaması için onunla birlikte küçük alıştırmalar yapabilirsiniz. Bu tip yerlerde çalışan personel, en endişeli köpekleri bile rahatlatmak için her zaman evcil hayvan dostu bir tutum sergilemelidir. Bu konuda ekstra bir eğitime sahip olmalıdır.  Stressiz konaklama için, daha rahat bir ortamı tercih etmek için rahat bir yatak ve diğer olanaklara sahip evcil hayvan otelleri olarak hareket eden lüks köpek yatılı tesisleri bulunurken köpeğinizin alabileceği eğlenceli aktivitelerle köpek bakım evleri gibi özenli davranırlar.

Jack Russell Terrier | elityavru.com

Köpeğinizin İhtiyaçlarını Düşünün

Köpeğinizin alışkanlıklarını ve uyum sürecini en iyi sahibi olarak siz bilirsiniz. Böyle bir tesis tercih ederken öncelikle köpeğinizin rutinini göz önünde almalısınız. Ancak seçeceğiniz Konak köpek pansiyonu ve oteli kişisel ilgi, sevgi dolu dokunuşları köpekler arasında en gergin olanları bile kazanan deneyimli köpek eğitimcilerinin bulunduğu seçenekler sunar. Evcil hayvanınız için birinci sınıf, tam bir bakım sunan köpekler için gayet etkili çözümler sunmaktadır. Bu tip pansiyonların hizmetleri arasında gündüz bakımı, köpeğinizin egzersiz yapması ve sosyalleşmesi için bir dizi aktivite bulunmaktadır.

Yerinde Köpek Eğitimi

Küçük Dostlarımız İçin Güvenilir Konaklama

Köpeğinizi bir yere bıraktığınızda en önemli endişeniz onun güvenliğidir. Döndüğünüzde dostunuza sağlıklı ve mutlu bir şekilde kavuşmak tüm köpek sahiplerinin beklentisidir. Günümüzde bu konuda çok önemli hizmetler sunan köpek pansiyonları bulunmaktadır. Evcil hayvan otelleri köpeklerinizin uyum sağlamaya çalışacağı bir aşinalık, rahatlık, ilgi ve güvenlik hissi verir. Köpeğiniz bir birey olarak ele alınmalıdır. Otel beslenme programınıza uymaya istekli olmalıdır. Konak köpek pansiyonu ve oteli sizin için öncelikle köpeğinizin uyum sağlayabileceği olanaklara sahip olmalıdır. Kolay uyum sağlayan köpekler ise bazı durumlarda eve dönmek istemeyebilir. Bu durum ebeveynler için oldukça şaşırtıcı olabilir. Ancak önemli olan köpeğinizin mutlu ve güvenli bir şekilde sizden ayrı kalmasıdır.

Diğer Köpeklerle Etkileşim İçerisinde Konaklama

Köpeğinizden ayrı kaldığınızda zamanlarda onları bu konuda profesyonel olarak hizmet sunan pansiyonlara bırakabilirsiniz. Burada diğer köpekler ile etkileşim kurarak sosyalleşme fırsatı elde edebilir. Bunun yanı sıra eğer köpeğinizin diğer köpekler ile anlaşmazlık yaşayacağını düşünüyorsanız bu konuda da ayrıca hizmet isteyebilirsiniz. Ancak bu konuda ekstra ücret ödemeniz söz konusu olabilir. Ayrıca deneyim açısından da pansiyon ile görüşerek kısa süreli denemeler yapabilirsiniz. Birden fazla aile köpeği tek bir kulübeyi paylaşabilir veya bitişik köpek kulübelerini kullanabilir. Bitişik birimler arasındaki erişim kapıları, ek alan ve arkadaşlık sağlamak için açılabilir. Tüm bu hizmetler sizin isteğinize bağlı olarak gerçekleşmektedir.

Evcil Hayvan Oteli Fiyatları

Ülkemizde yeni yeni popüler olmaya başlayan bu hizmet aslında bazı kesimler tarafından uzun yıllardır yapılmaktadır. Bir köpek sahibi öncelikle bu tip otellerden güvenilirlik ve temiz hizmet beklerler. Aniden çıkan seyahatlerinizde köpeklerinizi gönül rahatlığı ile bırakacağınız bir yer olması sizin de endişeleriniz giderecektir. Köpeğinizi emanet etmeden önce görüşebilir ve hizmetler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Buna bağlı olarak standart ücretlerin yanı sıra talep ettiğiniz ek hizmetler için de ekstra ücret ödemeniz söz konusu olabilir. Köpek oteli için seçenek arıyorsanız eğitimli personeli ile hizmet veren firmamız uygun fiyatlar ile sizlere yardımcı olmaktadır. Uzaktayken gönül rahatlığıyla köpeğinizi bize emanet edebilirsiniz.

Bu yazı 596 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak