İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Köpek Eğitimi Menemen

Paylaş
 

Günlük hayatta köpekler insanların en yakın can dostu olabilmektedir. Özellikle yalnız yaşayan bir insan için köpek sahibi olmak en güzel duygu olabilir. Çünkü aynı ev içerisinde vakit geçirebileceği bir köpeğinin olması ona iyi gelecektir. Fakat bu köpeğin eğitim alması en önemli konudur. Bu yüzen köpek eğitimi menemen gibi bir yerden bilgi alınıp köpek eğitilebilir. Ayrıca köpeğinize olan davranışlarınız ve tavırlarınız onun için çok önemlidir. Ona karşı çok sabırlı, nazik ve kibar olmanız gerekmektedir. Bunun yanı sıra köpeğinize eğitim sırasın en önemlisi itaat eğitimi ve tuvalet eğitimi vermeniz gerekmektedir. İtaat eğitimi alan bir köpek sizin sözünüzü dinler ve çevresine karşı saygılı olabilmektedir. Tuvalet eğitimi ise evde yaşayan bir köpek için önemlidir. Evde sizin gösterdiğiniz bir yere mi tuvaletini yapacak, yoksa yemekten sonra dışarıya mı çıkması gerekir. Bunun eğitimini sizin vermeniz gerekmektedir.

Köpeğinizi İnsanlarla Kaynaştırın

Isırmaya yönelik köpekleri insanlar ile bir araya getirmek oldukça önemli bir konudur. Pitbull gibi güçlü ve kuvvetli köpeklerin yavruluktan itibaren sosyal bir yaşama alıştırılması durumunda insanlar ve evcil hayvanlara karşı oldukça sevecen ve oyuncu olabilirler. Köpeğinizin her zaman sevgi dolu, sadık ve sevecen bir tavırlar sergilemesi için köpek eğitimi menemen gibi bir yerden eğitim alması gerekebilir. Köpek yetiştirmek için en önemli husus eğitime erken bir süreç içerisinde başlanmasıdır. Çünkü köpeğinizin size ve çevresine karşı tutumu daha küçükken başlayabilmektedir. Başıboş büyüyen köpekler genellikle sahibine ve çevresine karşı hırçın ve kızgın tavırlar sergileyebilir. Özellikle ev ortamına uygun bir köpek yetiştirmek için mutlaka itaat eğitimi verilmesi gerekmektedir. İtaat eğitimi alan bir köpek hem size karşı sadık olur hem de sizin kurallarınızın dışına çıkmaz.

Köpek cinsleri adları ve köpek cinslerinin özellikleri nelerdir? | Yaşam

Köpeğinize Doğru Eğitimi Vermek

Büyük köpekler genellikle sosyalleşme ortamında bulunmadıkları zamanlarda saldırgan bir tavra bürünebilirler. Kangal ve Alabay gibi köpeklerin küçüklükten itibaren eğitilmesi sonucunda bu köpekler son derece sevecen, sevgi dolu ve dost canlısı olabilir. Köpeğinizin her zaman kontrollü bir şekilde hareketler sergilemesi için yavruluktan itibaren güvenilir ve iyi bir köpek eğitimi menemen gibi bir yerden destek alması gerekmektedir. Köpeğinizin kendi istediği ve bildiği doğrular içerisinde hareket edip, tavırlar sergilemesi size ve çevrenizde bulunan insanlara büyük bir rahatsızlık verecektir. Doğru eğitim alan köpek bütün otoriterin sizde olduğunu bilir ve ona göre hareket eder. Köpeğinizin size olan tutumuna her zaman sevgi ve saygı içerisinde yaklaşmanız gerekmektedir. Köpeğinizi kendi istekleriniz için zorlamayın ve ısrarcı olmayın. Bunun yanı sıra köpeğinizin kişisel isteklerine zaman ayırmaya çalışıp onu daha fazla mutlu edebilirsiniz.

Hachiko: Gözyaşlarımızı Sele Dönüştüren Bir Köpeğin Hikayesi'nden 16  Duygusal Replik | ListeList.com

Köpeğinizi İyimser Yapın

Yavru bir köpek sahibi olmak oldukça eğlenceli bir durum olabilir. Sahip olduğunuz köpeğe karşı sevgi dolu, kibar ve sabırlı olmanız gerekmektedir. Evcil bir hayvana sahip olmanın sorumluluğunun en başında ona karşı sevgi sahibi olmanız gerektiğini gerektirir. Küçük yavrunun size ve çevresindeki kişilere iyimser olmasının en büyük sebebi ise doğru bir sosyalleşme eğitimi alması gerektiğini vurgular. Bu yüzden köpeğiniz için sizin de hoşunuza gidecek ve rahat hissedeceğiniz bir profesyonel eğitimci bulmanız gerekmektedir. Bunun sonucunda eğitim dersi alan köpeğinizin size olan bağlılığı güçlenecektir ve sorumluluğu artacaktır. Evde kendiniz de köpeğinize eğitim verebilirsiniz fakat bir eğitmen kadar profesyonel olamazsınız. Bu yüzden Köpeğinizin eğitim alması oldukça önemli bir konu olabilmektedir. Bu konuda kurumumuzdan en iyi ve güvenilir bir şekilde hizmet alabilirsiniz.

Bu yazı 549 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak