İletişim:
" target="_blank"> Tıkla Ara

Köpek Eğitimi Narlıdere

Paylaş
 

Köpek sahibi olmak isteyip de bu konuda becerikli olamam diye köpek sahibi olamayan birçok insan bulunmaktadır. Fakat günümüzde her şeyin çözümü olduğu gibi köpek içinde köpek eğitimi Narlıdere gibi bir yerden eğitim almak oldukça mümkündür. Bu sayede köpek sahibi olmanızda kolay olabilmektedir. Evde yine size sorumluluk düşse de köpeğiniz ile ilgili birçok konuyu köpek eğitimcisinden öğrenebilirsiniz. Bunun yanı sıra evde bir yavru köpek yetiştirmek size de çok iyi gelebilir. Size arkadaş ve dost olabilir. Onunla oyun oynayarak, gezerek ve vakit geçirerek hem onu mutlu etmiş olursunuz hem de bu durum size iyi gelebilir. Köpeğinizin ev ortamda yaşayabilmesi için onun kendini oraya ait hissetmesi gerekmektedir. Bunun için ise köpeğinize uyuyacağı bir alan hazırlayabilirsiniz. Aynı zamanda köpeğinizin oyun oynayacağı bir yer de hazırlayabilirsiniz. Küçüklükten itibaren alacağı eğitim onu ev ortamında tuvalet eğitimi, yemek saati ve uyku yerine alışmasını sağlayacaktır.

Kırmızı Bayan Yazılı Baskılı Köpek Sweatshirt 0KAL18328IK445 | Koton

Köpeğinize Komut Eğitimi Verin

Köpeğinize komut eğitimi vermek için her zaman sabırlı, kibar, nazik ve tutarlı olmanız gerekir. Köpeğinize bir kere komut verin ve onu anlayabilmesi için yönlendirin. Bu kalk, otur, zıpla, atla, yuvarlan, el ver, yemek ye veya tuvalet gibi eylemlerde olabilir. Yavru köpekler bu komutları anlamak için biraz zorlanabilirler. Fakat yetişkin köpekler bu komutları algılayabilirler. Bu yüzden yavru köpeğinizin köpek eğitimi Narlıdere gibi eğitim yerinden bir şeyler öğrenmesini sağlayabilirsiniz. Köpeklerin evcil hayvanları ve çevresindeki insanları dişlemesinin başlıca sebebi küçüklükte çok fazla kaynaştırılmamasıdır. Böyle bir şey ile karşılaşmamak için yavru köpeğinizin diğer evcil hayvanlar ile oyun oynamasına izin vermelisiniz. Bunun yanı sıra yavru köpeklerin haftada birkaç defa küçük köpekler ve yaşlı köpekler ile oynaması gerekmektedir. Oyun sırasında sizin oldukça kontrollü davranmanız gerekmektedir. Bu sayede köpeğinizin deneyim sahibi olmasına ve zorbalığa yol açmasına engel olunacaktır.

Köpeğinizi Saldırgan Hareketlerden Uzak Tutun

Köpeğinizi iyimser yapmanız onun saldırgan bir hareket sergilemesine ön ayak olacaktır. Bunun için köpeğinizi yavruyken köpek eğitimi Narlıdere gibi eğitim merkezine vermeniz en önemli husus olacaktır. Kontrolünüz dışında ve yanlış büyütülen köpekler bir zaman sonra hırlamaya ve ısırmaya başlarlar. Bunun için köpeğinize hayır kelimesinin ne anlama geldiğini öğretmeniz gerekmektedir. Bunun yanı sıra köpeğinize bir şeyler öğretirken de asla kaba davranıp, şiddet uygulamamanız gerekmektedir. Sahip olduğunuz köpeğin güvenini kazanmak en doğru şey olacaktır. Köpeğiniz ile kuvvetli bir bağ oluşturmak ve aranızda iyi bir ilişki kurmak oldukça önemli bir konudur. Bu durumda köpeğinizin daha iyi bir şeyler öğrenmesine neden olarak sizden korkmaması gerektiğini öğretecektir. Diğer önemli konu ise köpeğinize nasıl sakin olacağını öğretmek olacaktır. Ona karşı her zaman sabırlı olmak kendisini daha iyi ve kolay bir şekilde ifade etmesine yarayacaktır.

COLLIE

Köpeğinize Yemek Eğitimi Verin

Köpekler için yemek eğitimi yavruluktan itibaren gösterilen komutlar ve çabalar ile olmaktadır. Köpeğinize yavruluktan itibaren yemek eğitimi vermezseniz sizin yemek saatinizde sizi rahatsız edecektir ve size hiç rahat vermeyecektir. Bu yüzden havlama ve ağlama gibi sesler ile bir akşam yemeği yemek istemezseniz eğitim vermenizde yarar olacaktır. Bu nedenle köpeğinizin yemek saati belli olduğu zaman sizde rahat yemek yiyebilirsiniz. Bunun yanı sıra köpeğiniz ile bir yürüyüşe çıktığınızda onun yeni şeyler keşfetmesine izin verin pozitif ve sabırlı bir şekilde köpeğinizi sizin kurallarınız içerisinde gözlemleyebilirsiniz. Bu sayede yaptığı keşifler onu çok mutlu edecektir. Sizde yavru köpeğiniz için kurumumuzdan en iyi hizmeti alabilirsiniz.

Bu yazı 1179 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir adet yorum var.

  1. Seda Ertan dedi ki:

    Bilgi icin email adresime geri donus yapabilirseniz sevinirim. 2 yasindaki Pekinez cinsi kızım icin irtibata geçmek istiyorum.

Bir yorum bırak